- کباب دو رنگ
کباب نگینی
فیله گوساله ۸۰۰ گرم . فیله مرغ ۲۰۰ گرم . پیاز ۲ عدد . روغن زیتون ۱/۴ لیوان
ماست یا دوغ ۱/۴ لیوان . زعفران دم کرده ۲ قاشق چایخوری . نمک و فلفل مقداری
طرز تهیه : فیله گوساله را به شکل مستطیل شکل و درست خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و ۱ پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و ۸ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
فیله مرغ را نیز درشت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و ۱ پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.
پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه کبابی و … سرو کنید.