کیک یزدی
مواد لازم برای یک قالب مستطیل حدود 20×30
تخم مرغ _____________________________3 عدد
شکر_________________________________یک پیمانه
گلاب _______________________________ یک چهارم پیمانه
آرد____________________________________ 200 گرم
ماست_______________________________نیم پیمانه
روغن مایع_____________________________نیم پیمانه
هل سائیده __________________________ کمی (مثلاً 1/8 تا 1/4 قاشق چایخوری)
بیکینگ پودر __________________________یک قاشق مربا خوری
پودر پسته/ گردوی خرد شده ______________ در صورت تمایل برای روی کیک
!:همون طور که می بینین من مواد رو دوبرابر کردم و دو قالب یکی بزرگ(33×40 تقریباً) و اون یکی 24 سانتی (گرد) شده.
طرزتهیه:
زرده ها رو با شکر و هل میزنیم تا سفید و کشدار بشه،
سفیده ها رو هم می زنیم تا سفت بشن
بعد گلاب و ماست رو اضافه میکنیم و با همزن کمی میزنیم
و بعد روغن رو اضافه میکنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو هم الک میکنیم
و به موادمون اضافه میکنیم.
بعد هم سفیده ها رو اضافه میکنیم. لازم نیست خیلی هم بزنید. فقط (فولد کنین ) کمی تو یک جهت مخلوط کنید کافیه.
مایه رو تو قالب می ریزیم. دقت کنین که این مایه خیلی سفت نیست و اگه خیلی ارتفاع مایه کیک زیاد باشه داخل کیکتون خام می مونه. قالب انتخاب کنید که ارتفاع مایه از یه بند انگشت بیشتر نشه.
من از دوستم که دستورش رو بهم داد یاد گرفتم که رویش رو می شه مغز ریخت. خلال بادوم و پسته یا گردوی خردشده یا کنجد همه اش خوب ه... هر چی داشتین بریزین نداشتین هم اشکال نداره.
قالب رو میذاریم توی فر به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 بمونه. حتماً وسطش رو با خلال دندون (یا چنگال یا تستر) امتحان کنید پخته باشه
!!: من کانوکشن رو روشن کرده بودم چون دو تا قالب تو فر داشتم. شما اگه یک قالب داشتین رو پنجره وسط بذارین کانوکشن لازم نیست
و بعد از قالب در می آریم و روی توری می ذاریم خنک بشه و به دلخواه می بریم. و نوش جان.