روشو با سلفون بپوشونید و روی اون هم دستمال بیاندازید خیلی بهتره که یه شب قبل مایه زولبیا رو درست کنید چند باری که درست کردم بهم ثابت شده که از شب قبل درست بشه نتیجه خیلی بهتری میده
مایه زولبیای من بعد از استراحت دوباره به 1 قاشق غذاخوری گلاب احتیاج داشت می بینید که روش حبابهای کوچیکی ظاهر شده و حتی بعد از یه شب استراحت خمیر پف هم کرده بود و بعد از زدن قاشق پفش می خوابه این به منزله اینه که مایه زولبیا آماده برای پختن هست بعد هم داخل ظرف سس که از پلاسکوفروشی تهیه کنید و بریزید داخل ظرف سس
ظرفی رو روغن بریزید دقت کنید روغن باید حتماً داغ باشد و این حلقه ها که مخصوص زولبیاست داخل روغن بزارید و با فشار دادن ظرف سس خطوطی به صورت مارپیچ مایه رو توی حلقه شکل بدید برای هر سه بار استفاده مایه رو داخل سس هم بزنید تا نشاسته داخل ظرف سس ته نشین نشه
وقتی زولبیا یه مقدار خودش رو گرفت حلقه ها رو از زولبیا جدا کردم
اجازه بدید مقداری سرخ بشه البته نه تا این حد هم چون عکس میگرفتم مقداری طول کشید وقتی یه طرف سرخ شد طرف دیگشو برگردنید تا هر دو طرف سرخ بشه