کیک جنگل سیاه
کره 100 گرم
شکر 100 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پودر قند 100 گرمب
شکلات 100 گرم
آرد 120 گرم
وانیل 1 ق چ
نمک 1/8 ق چ
برای تزیین
خامه ی فرم گرفته 400 میلی
نشاسته 30 گرم
گیلاس 300 گرم
آب 1 لیوان
گیلاس برای تزیین روی کیک
ابتدا کره و شکر و وانیل را خوب هم زده تا سبک بشه بعد زرده ها رو اضافه کنین و هم بزنین بعد شکلات آب شده و بعد سفیده هایی رو که با پودر قند خوب هم زدین و سفت شده رو اضافه کنین و آروم فولد کنین بعد کم کم آرد رو توی مواد فولد کنین و در دو یا سه قالب 19 سانت بریزین در فر گرم 175 درجه بذارین . گیلاس ها را دو نیم کرده با آب و نشاسته 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه حالا بین لایه های کیک رو با آب کمپوت گیلاس مرطوب کنین و خامه و گیلاس بذارین و روی کیک و دورش رو خامه زده شکلات رنده شده بچسبونین و گیلاس بذارین . اصل دستور خامه ی سفیده اما من خامه ی کاکایویی گذاشتم.