خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نان کاتج

    موادلازم برای 4 نفر:

    آرد  500 گرم

    شیر  325 میلی لیتر

    تخم مرغ  یک عدد

    مخمر  2 قاشق غذاخوری

    نمک  2 قاشق غذاخوری

    شکر یک قاشق غذاخوری

    طرزتهیه:

    نان حجیم سنتی برای آن‌که داخلش را پر از مواد خوشمزه کنیم

    از بیش از 100 سال پیش تا به امروز، نان کاتج، نان سنتیِ انگلستان است. نانی حجیم و بیشتر شبیه کدو تنبل اما ساده که برای همه نوع غذایی خوب است. داخل این نان را می‌توان با مواد مختلف ترکیب کرد.

    آرد، نمک و شکر را در یک کاسه مخلوط کنید.

    آرد را به گوشه‌ها متمایل کرده و درون آن شیر و آب ولرم بریزید و به خوبی مخلوط کنید.

    مخمر را نیز اضافه کرده و خوب مواد را ترکیب کنید. (مخمر را می‌توانید با آب و شیر مخلوط کنید به‌طوری که در آن حل شود، سپس به مخلوط آرد اضافه کنید).

    خمیر را برای 10 تا 15 دقیقه مخلوط کنید.

    خمیر را در یک ظرف که از قبل با روغن چرب کرده‌اید بریزید.

    درب ظرف را بسته و برای مدتی در یک مکان گرم نگه دارید تا به دو برابر اندازه اصلی خود دربیاید.

    بعد از آن خمیر را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید. برای 5 دقیقه در یک ظرف دربسته کنار بگذارید.

    تخم مرغ را با یک قاشق آب و کمی نمک مخلوط کنید.

    تخم مرغ را روی سطح خمیر بمالید.

     فر را در دمای 220 درجه سانتی‌گراد قرار داده و برای 45 دقیقه خمیر را بپزید تا روی آن طلایی و قهوه‌ای شود.

    می‌توانید نان را با کره، مربا یا غذاهای گوشتی سرو کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان