خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #شیرینی_قرابیه_تبریز

    بادام پوست گرفته خام 150 گرم
    شکر 200 گرم
    سفیده تخم مرغ 3 عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر
    بادام را به ضورت پودر در آورید و همراه با شکر با شکر و سفیده تخم مرغ دوبار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    اگر خمیر سفت بود کمی سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    خمیر را ورز دهید تا سفید شود.
    سپس داخل قیف ریخته و با ماسوره ساده داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید به شکل دایره با فاصله بزنید.
    سپس روی آنها شکر و بادام و پسته بریزید.
    شیرینی ها را در طبقه وسط فر با درجه 350 درجه فارنهایت به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
    بعد از سرد شدن شیرینی ها آنها را از کاغذ روعنی جدا کنید.
    این شیرینی ها در مجاورت هوا خیلی زود خشک می شوند. لذا آنها را در ظرف در دار قرار دهید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان