خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی کره ای صدفی

    کره نرم شده 1 پیمانه

    شکر یک دوم پیمانه

    پودر شکر یک سوم پیمانه

    تخم مرغ 2 عدد

    زرده تخم مرغ  1عدد

    وانیل یک و نیم ق چخ

       آرد دو و یک دوم پیمانه

    نمک یک چهارم ق چ

    بیکینگ پودر یک دوم ق چ

    شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار لازم

    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته آماده کنید.

    کره و شکر را در ظرفی ریخته و با هم زن به مدت 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و پوک شود.

    تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی الک کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و در حدی که مخلوط شوند هم میزنیم.

    خمیر را داخل قیف ریخته و با ماسوره ستاره ای داخل سینی فر شیرینی ها را با فاصله قرار می دهیم. به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر قرار می دهیم. بعد از خنک شدن نیمی از شیرینی ها را داخل شکلات مذاب زده و اجازه می دهیم خنک شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان