کیک شکلات تلخ
موادلازم
2 و 4\1 پیمانه یا (290 گرم) آرد
2 ق غ آرد نشاسته ی ذرت
3/4 پیمانه یا (85 گرم) پودرکاکائو باکیفیت
1 و 2\1 ق چ بکینگ پودر
1/2 ق چ بکینگ سودا
نمک 3/4 ق چ
1 پیمانه + 1 ق غ یا (250 میلی لیتر) قهوه غلیظ
1 پیمانه + 1 ق غ یا (250 میلی لیتر) دوغ
1 و 1/4 پیمانه یا (280 گرم) کره
1 و 1/3 پیمانه یا (300 گرم) شکر
5 عدد تخم مرغ بزرگ
1 ق چ عصاره وانیل
(120 گرم) شکلات تلخ ذوب شده
طرزتهیه
فرو روشن میکنیم 350 فارنهایت یا 180 سانتیگراد
شکلات تلخ رو بن ماری کرده و کنار بگذارید
آرد رو دوبار الک کنید و در یک کاسه ی بزرگ با نشاسته ذرت، بکینگ پودر، پودرکاکائو، جوش شیرین و نمک مخلوط میکنیم
کره و شکر رو در ظرفی دیگر خوب هم میزنیم تا پف کنه
تخم مرغ ها را دونه دونه به مخلوط اضافه میکنیم سپس عصاره وانیل رو اضافه میکنیم
دوغ و قهوه رو هم اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید
حالا شکلات ذوب شده رو ریخته، هم بزنید تا مواد یکدست شود.
سه تا قالب (20 سانتی متری) رو آماده کنید
مواد رو داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر حدود 35 دقیقه بپزید
بعد از پخت اجازه بدید خوب سرد شه بعد تزیین کنید
برای کرم شکلات:
1 و 2\1 پیمانه یا (340 گرم) کره
16 اونس یا (450 گرم) شکلات تیره (70٪) و ذوب شده
1/2 پیمانه یا (60 گرم) پودرشکر
کره رو در ظرفی قرار داده و حدود 5 دقیقه هم بزنید
سپس پودرشکر رو اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن شکلات ذوب شده
این مخلوط رو چند دقیقه بهم بزنید
کیک سرد شده رو روی استند کیک بذارید و از کرم لابه لاش بریزید و خوب تزیین کنید