نون برنجی
روغن جامد سه چهارم پ
پودر قند نصف پ
تخم مرغ یک عدد
ارد برنج دو و نیم پ
هل اسیاب شده یک ق چایخوری
نمک یک پنسه
گلاب یک چهارم پ
تخم خرفه برای تزیین
روغن و پودر قند روبا همزن برقی بزنید تا لطیف بشه تخم مرغ رو اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا کرمرنگ و کشدار بشه بعد آردبرنج هل و نمک رو اضافه کنید مخلوط کنید گلاب رو هم بتدریج اضافه کنید . این خمیر کمی شل تر از خمیرهای دیگس. خمیرو توی کیسه نایلونی یک روز توی یخچال نگهدارید. بعد از یخچال بیروت بیارید کمی ورز بدید و اندازه یک گردوی کوچیک بردارید و به اندازه دوریالی گرد کنید و توی سینی بچینید. میتونید از مهر مخصوص یا ته ماسوره برای طرح زدن استفاده کنید و تخم خرفه هم بپاشید. فر رو از قبل روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. شیرینی ها 15تا20دقیقه وقت لازم دارن برا پختن. اگر بخوایید زعفرانی بشه یک قاشق زعفران ابکرده رو به گلاب اضافه کنید. کف سینی هم کاغذ پهن کنید. زیر شیرینی ها طلایی میشه ولی رنگ خود شیرینی نباید تغییر کنه.