شيرينى نوروزى
یک دستور بسیار ساده و آسان و متنوع که باهاش میتونید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید، فقط یک ربع وقت میبره و نیاز به قالب و استراحت نداره و خیلی خوشمزس و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب میمونه.
بیسکویت وانیلی ، گردویی،پرتقالی،کاکائویی،شکلات چیپسی
طرز تهیه بیسکویت وانیلی
کره نرم؛ 125 گرم
شکر دانه ریز؛ 110 گرم
وانیل مایع؛ یک ق چ
شیر؛یک چهارم پیمانه
آرد سفید؛150 گرم
آرد سلف رایزینگ؛110 گرم
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.
کره را بهمراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کنه بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا باهم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول بنظر میاد آرد زیاده ولی وقتی همه مواد مخلوط میشه و یکجا جمع میشه خمیر لطیفی درست میشه. به اندازه یک ق غ از مخلوط بردارید و تو دستتون گرد کنید و به فاصله 5سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کفش کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویتها یک اندازه دربیاد از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.
با انگشت روی بیسکویت فشار بدید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.
به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیرش طلایی بشه بپزید.
انواع دیگه بیسکویت و آرد سلف رایزینگ در پست بعدی توضیح میدم.