خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی ببری مجلسی ویژه نوروز

    مواد لازم برای 25تا 30عدد،ساده 

    کره نرم 125گرم

    پودر شکر 50گرم

    تخم مرغ هم زده 1عدد

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    آرد 200گرم

    آرد ذرت 10گرم

    بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

    بادام آسیاب کرده 25گرم

    پودر کاکایو 1قاشق چایخوری

    پودر قهوه فوری یک دوم قاشق چایخوری

    آب جوش یک چهارم قاشق چایخوری

    کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آنگاه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده وحدود سه دقیقه دیگر،مایه را هم بزنید.سپس آرد،آرد ذرت،بکینگ پودر و بادام را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.حالا خمیر را در کیسه نایلونی بذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید.اکنون دو تکه از خمیر هر کدام را به اندازه یک گردو بردارید ،به یک قسمت پودر کاکایو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به قسمت دیگه قهوه فوری حل شده در آبجوش رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.هر دو خمیر را رول کنید و به هم بچسبانید.آنگاه خمیر ساده را روی سطح سطح آرد پاشیده به ضخامت سه میل باز کنید و از هر دو خمیر رنگی فراهم کرده ،تکه های کوچکی ببرید و با فاصله از هم ،روی خمیر ساده بذار

     .سپس روی خمیرها وردنه بکشید.حالا خمیر را با برشگر دلخواهتان،قالب بزنید و با فاصله در سینی چربکرده شیرینی پزی بچینید.

     شیرینی را به مدت تقریبی 12تا15دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزند.پس از خنک شدن در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان