خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی عید #شیرینی_خونگی

    شیرینی_نون_چرخی_قزوین

    ارد برنج واله.....375گرم

    ارد سفید.......375گرم

    روغن جامد 375گرم...بیشتر روغن صاف قنادی یکمی جامد...من صد گرم جامد لادن طلایی ریختم بقیه رو لادن پنجاه

    پودر قند 190گرم

    ماست...1/2پیمانه

    جوش شیرین 1ق چ

    زرده تخم مرغ 3عدد

    هل 1ق س

    گلاب 2ق س

    پودر پسته برای تزیین

    اول روغن صاف و جامد را قاطی میکنیم و یکدور با همزن میزنیم تا باز شود.روغن +پودر قندر را حداقل ده دقیقه بزنید هرچه بیشتر بزنید شیرینی پوک تر و بهتر میشود.ماست و جوش شیرین را مخلوط و کنار بگذارید.

    بعد زرده ها رااضافه کرده و چهار دقیقه بزنید.بعد پودر هل و گلاب را اضافه میکنیم و میزنیم.بعد ماست را اضافه میکنیم و فقط یکدقیقه میزنیم و همزن را کنار میگذاریم.ارد برنج و ارد سفید را که چند بار الک کردیم مخلوط میکنیم و یکباره اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم اصلا نباید ورز دهیم.بمدت دوازده ساعت خمیر را در یخچال استراحت میدهیم.و بعد در چرخ گوشت میریزین و با فشار قالب میزنیم..ودر سینی میگذاریم و به اندازه دلخواه برش میزنیم و در سینی فر (چرب شدن یا کاغذروغنی نمیخواد) و شیار وسط را با پودر پسته پر میکنیم.در فر 180بمدت پانزده دقیقه میپزیم. تا زمانیکه دور شیرینی ها برشته شود.بهتر است در تابه های باقلوا که ارتفاع دارد بپزیم.نکته اینکه کنار فر بمونید چون ممکنه خیلی زودار بپزه..من با اختلاف یکی دو دقیقه سینی هام تفاوت زمان داشتند.

    ماست بهتره خونگی باشه

    من تو#سولاردوم درست کردم حرارت155 بین 8تا10 دقیقه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان