ژله کیک (POK CAKE)
مواد اولیه :
برای 5 نفر
خامه (زده شده) به میزان لازم
پودر ژله 1بسته
آب (1لیوان داغ و نصف لیوان سرد) 1و نیم لیوان
پودر کیک آماده 1بسته
طرز تهیه:
اول پودر کیک رو با توجه به دستور روش تهیه کنید(معمولا با تخم مرغ،شیر و کمی روغن باید مخلوط بشن)بعد یه قالب دلخواه رو انتخاب کنید و حتما داخلش کاغذ روغنی بندازید
مواد کیک رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید کیک داخل فر بپزه(حدودا 30تا40 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد).
کیک رو خارج کنید و صبر کنید تا کامل سرد بشه(اگر سرد نشه با اضافه کردن ژله خمیر میشه)
پودر ژله رو با 1لیوان ابجوش کامل مخلوط کنید و بذاریدش داخل ماکرو یا روی گاز کامل هم بزنید تا دونه های ژله حل بشن.
بعد آب سرد رو به ژله اضافه کنید و صبر کنید تا ژله کامل سرد بشه ولی نبنده.
روی سطح کیک رو با چاپستیک(قاشق چینی)یا هر شی دیگه سوراخ سوراخ کنید طوری که همه حفره ها روی ردیف های منظم افقی و عمودی باشن.ضمنا نباید عمق این حفره ها زیاد باشه طوری که تا ته قالب برسه و کیک رو سوراخ کنه تا 2سوم کیک کافیه
حالا ژله رو روی کیک بریزید