خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک روکش نارگیل 

    تخم مرغ ٣عدد 

    شكرنصف ليوان 

    وانيل كمي 

    اب سرد نصف ليوان 

    ارد ١و١/٢پيمانه 

    روغن مايع ٥قاشق غذاخوري 

    بكينگ پودر ١قاشق مرباخوري 

    پودر نارگيل ٢قاشق غذاخوري

    ابتدا تخم مرغ و وانيل وشكررا با هم زن بزنيد تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد اب سرد را اضافه ميكنيم و چنددقيقه ميزنيم سپس روغن را اضافه كرده دو دقيقه ميزنيم بعد ارد الك شده و بكينگ پودر را اضافه كرده به اهستگي مخلوط ميكنيم و در اخر پودر نارگيل مواد را داخل قالب ريخته در طبقه ي وسط فر با حرارت ١٨٠ بيست تا بيست و پنج دقيقه ميپزيم در اين فاصله مواد رويه را اماده ميكنيم دوتا سفيده ي تخم مرغ را ميزنيم تا كاملا سفيد بشه واز ظرف نريزه سپس نصف پيمانه شكررا اضافه كرده هم ميزنيم وبعد ١و ١/٢پيمانه پودر نارگيل اضافه ميكنيم و اهسته با قاشق مخلوط ميكنيم پف سفيده نبايد بخوابه حالا همونجوري كه فر روشنه كيك پخته شده را خارج ميكنيم مواد رويه را روش پهن ميكنيم و دوباره به مدت ١٥ دقيقه داخل فرميزاريم تا روش طلايي بشه وبعداز سرد شدن برش ميزنيم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان