چیز کیک شکلاتی نسکافه ای
مواد لازم برای پایه که کیک شکلاتیه واین کیک به تنهایی هم خوشمزه ست
تخم مرغ 4عدد.روغن مایع 1پیمانه.شکر 1پیمانه.شیر 1پیمانه.پودر کاکائو 3ق غ.نوتلا 3ق غ.بیکینگ پودر 1ق غ.جوش شیرین 1ق چ.آرد2پیمانه
تخم مرغها رو باشکر هم بزنید تا رنگش کرم شودوروغن مایع رو اضافه وهم زده وشیر ونوتلارا اضافه کنید وخوب هم بزنید.مواد خشک رو باهم مخلوط وسه بار الک کرده وبه مواد اضافه کرده ومخلوط کنید به آرامی با لیسک یا دور کند همزن فقط درحدی که مخلوط شود حالا داخل قالب چرب شده که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید وداخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید.
بعد از پخت اجازه دهید کیک خوب سرد شود واز قالب جدا کنید وسطح کیک رو به اندازه 2سانت برش دهید وکنار بگذارید ودوباره داخل قالب بزارید (از قالب کمربندی استفاده کنید اگر هم نداشتید داخل ظرف مربع شکل روچند سلفون بکشید )
حالا میریم سراغ لایه رویی کیکمون 200 گرم خامه صبحانه رو با 200 گرم پنیر خامه ای و1پیمانه پودر قند خوب هم بزنید و1/5ق غ پودرژلاتین رو با نصف لیوان آب سرد به روش بن ماری شفاف کرده واز حرارت که افتاد به مواد اضافه کنید وهم بزنید وحالا نصف قوطی شیر عسلی و1ق س پودر نسکافه رو اضافه وبا همزن خوب هم بزنید واین مواد رو روی کیک بریزید وداخل یخچال به مدت 3 ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد وبعد به کمک سلفون اونو از قالب بیرون کشیده واطرافش رو با چاقو صاف ویکدست کنید وبه اندازه دلخواه برش بزنید برای تزیین روش من از ژله بریلو وتوت فرنگی وشکلات رنده شده استفاده کردم
ژله بریلو
نشاسته ذرت 1ق س.آب 1/3پیمانه و1ق س.آب لیمو1ق س.شکر 4ق س.شکر رو با 1/3پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار داده تا حل شود ونشاسته روبا 1ق س آب وآبلیمو مخلوط میکنیم واین مخلوط روبه شکر وآب اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا غلیظ شود واز روی حرارت برمیداریم ومیگذاریم خنک شود و رنگ دلخواه رو به آن اضافه میکنیم وقتی رنگ رو اضافه کردید با نوک خلال دندان رنگ رو بهش بزنید .میتونید از این ژله برای تزیین انواع کیک ودسر استفاده کنید.