طرز تهیه شیرینی سوئدی
مواد لازم:
کره ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
آرد الک شده ۲ پیمانه
هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری
مغز گردوی خورد شده مقداری
خلال بسته به مقدار نیاز
پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها
.طرز تهیه :
ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم.
نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه.
برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم .