شیرینی نخودچی ویژه نوروز
مواد لازم: آرد نخودچی دویست گرم
،پودر قند صد گرم
،روغن قنادی صد گر
م،پودر هل سبز نصف قاشق چایخوری
، زغفران دم شده غلیظ یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:اول پودر قند و روغن قنادی که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو با پودر قند هم می زنیم(با هم زن دستی یا برقی) تا خوب باهم مخلوط بشن و بعد زعفران و پودر هل اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و بعد ارد نخودچی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد با دست خوب ورز داده و توی کیسه فریزر گذاشته و میزاریم تو محیط آشپزخانه تا 24 ساعت بمونه که برای من این مدت کمتر از این زمان بود ولی بد هم نشد، بعد از این مدت خمیر و مابین دو تا کیسه فریزر روی تخته کار میزاریم و با وردنه به قطر تقریبا یک سانت باز میکنیم و بعد قالب میزنیم و انتقال میدیم روی سینی فر و اگر دوست داشتین برای تزیین از خلال پسته استفاده کنید وبه مدت 20 دقیقه میزاریم توی فری که از قبل روشن کردیم با درجه 150 👈پ.ن :1می تونید از روغن جامد معمولی هم استفاده کنید 2 می تونید زعفران اضافه نکنید ،3 وقتی از فر دراوردین تا کاملا خنک نشده جابه جا نکنید 4 وقتی قالب میزنید با احتیاط بزارید توی سینی فر که شکل خودشو از دست نده و 5 اضافه های خمیر و دوباره منسجم کنید و باز کنید و قالب بزنید