خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی مشهدی مخصوص عید نوروز

    دستپخت عاطفه 

    مواد لازم 

    کره      ۳۰۰ کرم 

    پودر قند یا شکر      ۱۰۰ گرم

    شربت بار       ۶۰ گرم

    زرده تخم مرغ       ۲ عدد 

    شیر     ۶۰ میلی لیتر

    وانیل شکری     ۵ گرم

    زعفران آب کرده غلیظ    ۱ ق م خ 

    آرد الک شده      ۶۰۰ گرم 

    مارمالاد        به میزان لازم 

    پودر پسته و نارگیل برای تزیین

    طرز تهیه : 

    کره و پودر قند را میزنیم تا پوک شود تقریبا ۵ دقیقه شربت بار زرده تخم مرغ وانیل شیر زعفران را اضافه کرده با دور کند هم زن میزنیم ودر آخر آرد را میریزیم مخلوط کرده تا مایه خمیری شود بعد در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدهیم روی نایلون آرد پاشیده وخمیر را روی آن پهن میکنیم  نایلون دیگری روی خمیر گذاشته و خمیر را به قطر ۳ میلیمتر با وردنه باز میکنیم واز هر قالب ۲ عدد کاتر کرده و وسط یکی از آنها را با قالب کوچکتر یا ( گرد ساده ) جدا میکنیم در سینی حتما کاغذ روغنی بیاندازید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید دقت داشته باشید این شیرینی سریع می سوزد بعد از خنک شدن روی آن شیرینی که سوراخ ایجاد کره اید را کمی شربت بار زده و در پودر پسته نارگیل یا دانه کنجد بغلتانید و سطح شیرینی دیگری که درسته قالب زدید را مارمالاد زده وشیرینی تزیین شده را روی آن فیکس کنید . 

    مارمالاد به دلخواه از هر میوه ای میتوان استفاده کرد .

    نکته : این خمیر نباید گرم شود چون قالب زدن سخت میشود .

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان