کیک_اسفناج_با_تزئین_پودر_پسته
تخم مرغ ۳عدد
شکر یک ونیم پیمانه.
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه
پکینگ پودر یک ونیم ق سوپخوری
آرد الک شده دوونیم پیمانه
هل سائیده یک ونیم ق.س
پوره اسفناج یک پیمانه
پودر پسته برای تزئین
.طرز تهیه:
..اسفناج را شسته درقابلمه بخارپز کرده بعد در غذاساز میکس می کنیم ودر آبکش قرارداده تا آبش بره .هل وشیر را به پوره اسفناج اضافه باهم زن می زنیم .حالا تخم مرغ وشکر را باهم زن زده تا کرم وکش داربشه .بعد روغن مایع وکمی از مخلوط شیر واسفناج وآرد وپکینگ پودر رو با لیسک مخلوط کرده در چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته ودیوارها رو چرب می کنیم در فری که از یک ربع قبل گرم شده یک ساعت با درجه۱۷۵ طبقه وسط قرار می دهیم (البته زمان پخت کیک تو هر فری فرق داره نباید روی این کیک طلایی بشه ورنگ سبزش خراب بشه) پس از سردشدن برش زده با پودر پسته تزئین کنید