بیسکوئیت شکری با تم ولنتاین
مواد لازم
زرده تخم مرغ 2 عدد
کره 50 گرم
روغن صاف قنادی 75 گرم
آرد 200 تا 220 گرم
پودر قند 130 گرم
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر یک دوم ق چ
ابتدا کره روغن و پودر قند رو مخلوط میکنیم و حدودا 5 دقیقه میزنیم
بعد زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا حالت کرم بشه.
ارد و بکینگ پودر و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بوجود بیاد
ممکنه ارد کمتر یا بیشتر لازم بشه ویدئوی آموزشی رو ببینید راحتتر دستتون میاد که چقدر باید آرد اضافه کنید
بعد ازین خمیر را روی کاغذ روغنی به قطر نیم سانت باز میکنیم و بمدت یک ربع در یخچال استراحت میدهیم و بعد قالب میزنیم
بیسکوئیت های قالب زده شده را دوباره در یخچال استراحت میدهیم بمدت یک ربع دیگر
بعد از استراحت دوم در فر 210 درجه بمدت 10 الی 15 دقیقه اجازه ی پخت میدیم
روی بیسکوئیت ها تغییر رنگ نمیده ولی اطرافش یکم طلائی که شد بیسکوئیت ما آمادست
رویال آیسینگ رو برای تزئین روش آماده میکنی