قطاب
مواد لازم:
شیر:نصف پیمانه
آرد: 200 گرم
زرده تخم مرغ:1 عدد
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
روغن مایع :4 قاشق غذاخوری
پودر گردو یا پسته :1 پیمانه
پودر شکر: نصف پیمانه
هل یا دارچین:1 قاشق چایخوری
گلاب:به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را با چنگال زده و سپس شیر به دمای محیط رسیده به همراه روغن مایع و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم.
آرد را کم کم اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا زمانی که احساس شود میتوان با دست خمیر را ورز دهیم.
با دست خمیر را کمی ورز میدهیم و درون کیسه ایی گذاشته و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.
برای مواد میانی قطاب اگر از پودر گردو استفاده کنیم به آن پودر قند و پودر دارچین میافزائیم .اگر تمایل به استفاده از پودر پسته داریم به آن پودر هل و پودر قند اضافه میکنیم.بعد از این انتخاب به پودر مان گلاب میافزائیم.
خمیر را بعد از سپری شدن دو ساعت از یخچال در آورده با وردنه باز کرده و به اندازه دایره کوچکی از خمیر را برداشته مواد میانی را در آن قرار داده و سپس سرخ میکنیم .
بعد از سرخ شدن در پودر قند غلتانده و با پودر پسته تزئین میکنیم.
نکته :
در صورت اینکه بخواهید در فر قرار دهید در سینی فر گذاشته با درجه 175به مدت 15دقیقه قرار میدهیم.