خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    برشتوک شکلاتی 

    آرد نخودچی ۱۸۰ گرم حدود ۱/۵ لیوان 

    روغن جامد ۹۰ گرم 

    پودرقند  ۷۵ گرم 

    شکلات تخته ای به میزان لازم 

    پودر هل . گردوی خرد شده و دارچین به دلخواه 

    اگر می خواهیم برشتوک را در ظرفی مثل سینی باقلوا یا ظرف لبه دار بریزیم کف ظرف کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم . ارد را الک کرده و شروع به تفت دادن میکنیم . حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا جاییکه خامی ارد گرفته بشه . و کمی تیره بشه . روغن جامد را اضافه کرده حدود ۵ دقیقه هم میزنیم . حالا میتوانیم پودر هل و گردوی خرد شده را در صورت تمایل اضافه میکنیم . بعد پودر قند را اضافه میکنیم . یک کم گلوله گلوله میشه ولی نترسید خوب هم بزنید درست میشه 👈 اگر تفت دادن ارد کافی باشه . از روی حرارت برمیداریم و در این موقع که یکدست و نرم و لطیف شد در قالب میریزیم داغه داغ .. با پشت قاشق پهن میکنیم . زیاد نازک نباشه . میتونیم کمی دارچین هم روش الک کنیم . بعد میزاریم داخل یخچال حدود نیم ساعت بعد برش میزنیم . حدود سه سانت قطرش باشه . 

    اگر خواستیم برشتوک شکلاتی درست کنیم ابتدا شکلات را به روش بن ماری اب میکنیم . در همان ابتدای کار میتوانیم کره را به شکلات اضافه کنیم . 

    بعد شکلات اب شده را داخل قالب که از قبل چرب کرده ایم میریزیم .تا نیمه قالب شکلات میریزیم . حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا ببنده . وقتی به دست نچسبید مواد برشتوک را داغه داغ روی شکلات میریزیم . و فشار میدهیم . حتما باید داغ باشه تا به شکلات بچسبد . بعد حدود ۳۰ دقیقه میگذاریم تو یخچال . قالبهای سیلیکونی که برای شکلاته بسیار مناسب اینکاره ..

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان