سوهان عسلي
مواد لازم: شکر: یک لیوان، عسل: یک قاشق، خلال بادام یا پسته یا کنجد (یا هر مغزی که دوست دارید): دو سوم لیوان، روغن: کمی
طرز تهیه: برای تهیه این شیرینی راحت فقط باید سرعت عمل داشته باشید. ابتدا شکر را در یک ظرف گود بریزید و روی حرارت قرار دهید. در این صورت شکر ذوب میشود. عسل را اضافه کرده و در این مرحله میتوانید از هر نوع مغزی که دوست دارید استفاده کنید و به شکر ذوب شده اضافه کرده و بگذارید تا در شکر داغ بو داده شده و تغییر رنگ بدهند. سینی مناسبی را چرب کرده و از مواد با قاشق سریع در سینی بریزید و اجازه دهید خنک شوند. بعد از سینی جدا کنید و در یک ظرف مناسب بریزید. سوهان عسلی از شیرینیهایی است که برای ایام عید تهیه میشود و ماندگاری آن طولانی است. میتوانید با چند نوع مغز جداگانه، سوهان عسلی تهیه کنید و از تنوع طعمهای مختلف بهره ببرید. در ضمن برای اینکه سوهان شما شفاف شود میتوانید یک قاشق مرباخوری روغن مایع به مواد اصلی اضافه کنید.