خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    قماچ (شیرینی محلی شهر لار)


    مواد لازم: آرد سفید: یک کیلو، روغن: ۲/۵ لیوان‌، پودر قند: ۲/۵ لیوان، زعفران آب کرده و کنجد: به میزان لازم، وانیل: کمی

    طرز تهیه: آرد و روغن و پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. خمیری لطیف حا صل می‌شود. بعد خمیر را روی یک سطح صاف، به قطر یک سانت باز کنید و قالب گرد بزنید. روی آن‌ها را با برس زعفران آب کرده زده و کمی کنجد بپاشید و در سینی فر قرار دهید. به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم شده بود، با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد و در طبقه وسط قرار دهید. این شیرینی خشک است. چنانچه بخواهید کمی نرم باشد، همزمان با پخت، یک ظرف آب در فر بگذارید. بعد از این‌که شیرینی آماده شد، از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی به طور معمول در ایام نوروز در لار پخته می‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان