خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك باقلوا

    كيك باقلوا يا همان كيك شربتى جزء كيكهاى بسيار خوشمزه و همه پسند است كه با داشتن هل و گلاب و زعفران طعمى سنتى و دلپذير دارد و بسيار مناسب براى پذيرايى هاى ماه مبارك رمضان و سفره هاى نذرى و پذيرايى عصرانه ميباشد .

    مواد لازم :

    تخم مرغ           ٣ عدد 

    زرده تخم مرغ         ١ عدد براى رويه 

    شكر           ١/٢ پيمانه 

    روغن مايع        ١/٢ پيمانه 

    آرد              ١پيمانه و نيم 

    جوش شيرين        ١/٤ ق چ 

    بيكينگ پودر          ١ ق چ 

    وانيل            ١/٦ ق چ 

    شير يا ماست         ١ ق غ 

    زعفران          كمى 

    هل ساييده نرم         ١ ق غ پُر

    طرز تهيه :

    ابتدا فر را روى ١٨٥ درجه تنظيم كنيد . كف و ديواره قالب را كاغذ روغنى بياندازيد و روى كاغذ را چرب كنيد .

    آرد را با بيكينگ پودر و جوش شيرين و هل مخلوط كنيد و سه بار الك كنيد .

    تخم مرغها را با شكر و وانيل خوب بزنيد تا كاملا روشن شود . روغن را اضافه كرده و يكى دو دور هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود . همزن را خاموش كنيد و مخلوط آرد را روى مايه الك كنيد و به صورت دورانى با ليسك مخلوط كنيد مايه را در قالب ريخته و در فر بپزيد ( حدود ٣٥ تا ٤٠ دقيقه ) .

    سپس زرده تخم مرغ را با يك قاشق شير يا ماست و مقدارى زعفران مخلوط كنيد و بعد از اينكن كيك را از قالب خارج كرديد به وسيله قلم مو روى سطح كيك بماليد و روى آن پودر پسته بپاشيد و پنج دقيق ديگر در فر قرار دهيد سپس كيك را برش بزنيد و شربت را در دو نوبت روى كيك بريزيد و با يك سينى روى كيك را به مدت ٢ ساعت بپوشانيد تا كيك دم بكشد و شربت را به خود جذب كند . پس از طى اين مدت برشهاى كيك را از قالب خارج كرده و در ظرف بچينيد ، ما بين هر طبقه يك لايه كاغذ روغنى قرار دهيد .

    براى تهيه شربت يك ليوان شكر را با نصف ليوان گلاب ٢ دقيقه بجوشانيد و داغ روى كيك بريزيد.

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان