چيز كيك انگور
يكى از مطلوب ترين انواع چيزكيك نوع ميوه اى آن است . تركيبى از پنير ، خامه وميوه كه روى پايه يا كراستى از بيسگوئيت وكره قرار ميگيرد و طعمى بهشتى را به ارمغان مى آورد .
در فصول مختلف با توجه به انواع ميوه هاى فصل ميتوان طعمهاى متنوعى ايجاد كرد .
مواد لازم :
بيسگوئيت پتى بور شكلاتى و يا ساده. ٢٥٠ گرم
كره. ١٥٠ گرم
خامه صبحانه ٣٠٠ گرم
پنير ماسكارپونه. ٣٠٠ گرم
پودر شكر. ١٠٠ گرم
ژله موز يا اناناس. ١ بسته
ژله الوورا. نصف بسته
حبه هاى انگور سياه يا قرمز. ٢ پيمانه
@ashpazima🌺🌺🌺
طرز تهيه :
بيسگوئيت ها را خرد كنيد ودر غذا ساز كاملا پودر كنيد كره اب شده را اضافه كنيد و اين مخلوط را كه بافتى شن مانند دارد را كف قالب كمربندى خوب فشرده كنيد .
پودر ژله موز يا اناناس را با يك ليوان سرخالى اب جوش خوب حل كنيد وبگذاريد خنك شود .
پنير را با همزن بزنيد وخامه را هم با پنير مخلوط كنيد وخوب با همزن بزنيد پودر شكر را نيز بيافزاييد تا كاملا يكدست شود . محلول ژله را با مايه پنيرى خوب مخلوط كنيد . قالب را از يخچال خارج كنيد ونيمى از مايه پنيرى را روى ان پهن كنيد دانه هاى انگور را روى ان بچينيد ونيم ديگر مايه پنيرى را روى انگورها بريزيد وكاملا صاف كنيد . قالب را دوباره در يخچال قرار دهيد و در اين فاصله پودر ژله الوورا را با نصف ليوان اب جوش مخلوط كرده وژله را خوب حل كنيد .
بقيه حبه هاى انگور را به سليقه خود روى چيز كيك بچينيد و ارام ارام با قاشق محلول ژله الوورا را روى ان بريزيد و چيز كيك را به مدت ٦ ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود . هنگام سرو اول با يك كارد دور تا دور چيز كيك را از قالب جدا كنيد سپس كمربند قالب را باز كرده وچيز كيك را به ظرف سرو منتقل كنيد .
نوش جان