خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۵/۴/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    تارت شكلاتى

    مواد لازم : 

    بيسگوئيت پتى بور شكلاتى.      ٣٠٠ گرم 

    كره.         ١٢٥ گرم 

    خامه.        ٢٠٠ ميلى ليتر 

    وانيل.        كمى

    شكلات تلخ.         ٢٠٠ گرم 

    كره.        ٥٠ گرم 

    طرز تهيه: 

    بيسگوئيتها را پودر كرده و با ١٢٥ گرم كره كه ذوب كرده ايد مخلوط كنيد. خمير را كف قالب تارت طورى پرس كنيد كه ديواره هاى قالب را هم پوشش دهد . اين مخلوط الزاما خيلى حالت خميرى ومنسجم ندارد ميتوانيد از پشت يك ليوان براى پرس كردن آن استفاده كنيد . ظرف پاى را در يخچال قرار دهيد و دست به كار تهيه مواد ميانى پاى شويد . 

    خامه را به همراه وانيل روى حرارت ملايم قرار دهيد تا اطراف ظرف كمى جوش بزند بعد شكلاتهاى خرد شده را داخل خامه بريزيد و از روى حرارت برداريد و خوب هم بزنيد تا شكلاتها كاملا در خامه ذوب شود  ٥٠ گرم كره را نيز اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد اين مايه را روى كراست پاى بريزيد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود در انتها به دلخواه روى پاى را تزئين كنيد . 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان