تارت شكلاتى
مواد لازم :
بيسگوئيت پتى بور شكلاتى. ٣٠٠ گرم
كره. ١٢٥ گرم
خامه. ٢٠٠ ميلى ليتر
وانيل. كمى
شكلات تلخ. ٢٠٠ گرم
كره. ٥٠ گرم
طرز تهيه:
بيسگوئيتها را پودر كرده و با ١٢٥ گرم كره كه ذوب كرده ايد مخلوط كنيد. خمير را كف قالب تارت طورى پرس كنيد كه ديواره هاى قالب را هم پوشش دهد . اين مخلوط الزاما خيلى حالت خميرى ومنسجم ندارد ميتوانيد از پشت يك ليوان براى پرس كردن آن استفاده كنيد . ظرف پاى را در يخچال قرار دهيد و دست به كار تهيه مواد ميانى پاى شويد .
خامه را به همراه وانيل روى حرارت ملايم قرار دهيد تا اطراف ظرف كمى جوش بزند بعد شكلاتهاى خرد شده را داخل خامه بريزيد و از روى حرارت برداريد و خوب هم بزنيد تا شكلاتها كاملا در خامه ذوب شود ٥٠ گرم كره را نيز اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد اين مايه را روى كراست پاى بريزيد و براى چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا بسته شود در انتها به دلخواه روى پاى را تزئين كنيد .