كيك هويج و گردو
مواد لازم:
تخم مرغ ٤عدد
آرد سفيد ٢ پيمانه
شكر ١ پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه سرخالى
هويج رنده شده ٢ پيمانه
گردوى خرد شده ١/٢ پيمانه
بيكينگ پودر ١ ق چ
وانيل ١/٤ ق چ
دارچين ١ ق غ
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه :
ابتدا فر را روى دماى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم كنيد . هويجها را رنده كرده و آب اضافى آنرا بگيريد . آرد و بيكينگ پودر و دارچين را با هم مخلوط كرده و سه بار الك كنيد . قالب را چرب و آرد پاشى كنيد .
تخم مرغ و شكر و وانيل را خوب با همزن بزنيد تا كاملا روشن و كشدار شود . روغن را اضافه كرده و در حد مخلوط شدن بزنيد و همزن را خاموش كنيد مخلوط الك شده آرد را كم كم به مايه تخم مرغى اضافه كرده و با ليسك به طور چرخشى مخلوط كنيد و در انتها هويج رنده شده و گردوى ريز شده را به مايه كيك اضافه كنيد . مايه را در قالب ريخته و حدود ٥٠ تا ٦٠ دقيقه در فر گرم شده قرار دهيد تا كاملا پخته شود بعد از سرد شدن در ظرف سرو برگردانيد .
نوش جان