پیراشکی خرما و گردو
این خوشمزه ای که می بینید پیراشکی خرما و گردو هست.
واسه درست کردنش اول یک استکان خرمای هسته گرفته رو روی حرارت گذاشتم و بهش ۴ق غ ارده و دو ق غ کنجد و ۱ق چ پودر دارچین اضافه کردم و هم زدم تا تمام مواد مخلوط بشه.
بعد بهش گردو خرد شده اضافه کردم و اونو به صورت گلوله های کوچیک در اوردم و داخل خمیر پیراشکی قرار دادم.که تو پست قبلی طرز تهیه خمیر پیراشکی رو آموزش دادم .
فقط یک نکته خیلی مهم:تو دستور نون پیراشکی شکر ۲ ق غ نوشته شده.که یک ق به خمیر مایه و یک ق به مواد اصلی زده میشه.شما اگر دوست دارید پیراشکیتون قرمز تر بشه میتونید میتونید شکری که به مواد اصلی میزنید رو ۳ق کنید.اگر هم دوست دارید نونتون زرد رنگ بشه میتونید یک ق شکری رو که به مواد میزنید حذف کنید.
در هر دو صورت هم به شکر خمیر مایه کاری نداشته باشید