خانه
643K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی های اسمارتیزی

    موادلازم:

    تخم مرغ:2 عدد

    شکر:1 ل

    روغن مایع: 1ل

    کاکائو:2 ق غ

    آرد:2 ل

    وانیل :کمی

    بیکین پودر:2 ق م

    اسمارتیز:برای تزیین

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغها را در ظرفی میریزیم بعد شکر و روغن را اضافه کرده و هم میزنیم.بعد آرد

    را به آرامی اضافه کرده وانیل و پگین پودر را میریزیم. کاکائو را نیز اضافه میکنیم و بعد هم

    میزنیم تا به صورت خمیر یکدستی در آید سپس از خمیر به اندازه گردو یا بنا بر سلیقه کمی بزرگتر برداشته و گلوله کرده و رویش اسمارتیز ها را میچینیم و در فر از قبل گرم

    شده حدود 160 درجه یک ربع میپزیم.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ﺷﮑﻼﺕ ﭘﺸﻤﮑﯽ

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ

    ﭘﺸﻤﮏ

    ﻗﺎﻟﺐ ﺳﯿﻠﯿﮑﻮﻧﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺑﻬﺘﺮﻩ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺭﻭ ﺏ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺍﺏ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﮐﻤﯽ ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺒﻤﻮﻥ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﮐﻤﯽ ﺏ

    ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎﺵ ﻣﯿﻤﺎﻟﯿﻢ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﻮ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺗﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺵ ﻣﯿﺎﺭﯾﻢ ﺗﻮﺵ ﯾﮑﻢ

    ﭘﺸﻤﮏ ﻓﺸﺮﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﺑﻘﯿﻪ ﺷﮑﻼﺗﻢ ﺍﺭﻭﻡ ﺭﻭﺵ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻢ ﺭﻧﮓ ﺳﻔﯿﺪ

    ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﺩﻭ ﺭﻧﮓ ﺷﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺬﺍﺭﯾﻢ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻋﺎﺷﻘﺸﻦ

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک ماست مخصوص

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پودینگ شکلاتی

    پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی با بیسکویت,تزیین پودینگ شکلاتی

    پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی با بیسکویت,تزیین پودینگ شکلاتی,آموزش تهیه پودینگ شکلات,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی آماده,شیوه تهیه پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی طرز تهیه,پودینگ شکلات

    پودینگ شکلات

    مواد لازم:

    *آرد گندم (بهتره از آردی که برای پخت نون سنگک استفاده می شه، تهیه کنید): شصت گرم

    *شیر: دو و نیم پیمانه

    *شکر: سی گرم

    *کره: سی گرم

    *شکلات: پنجاه گرم

    طرز تهیه:

     اول از همه شیر و آرد و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. مایع رو باید مرتب هم بزنید. فقط کافیه یک دقیقه از هم زدن غافل بشید اونوقته که مایع ته می گیره و گلوله گلوله می شه. بعد از چند دقیقه که مایع غلیظ شد قابلمه رو از روی حرارت بردارید و کره و شکلات رو بهش اضافه کنید. مایع رو اونقدر هم بزنید تا یکنواخت شه. اگه شکلات خُرد شده باشه بهتره. من از شکلات تلخ استفاده کردم که سلیقه ایه. مایع رو داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و در داخل یخچال قرار بدید تا خنک شه.

     

    طرز تهیه پودینگ شکلات روش دوم:

    پودینگ شکلاتی,پودینگ شکلاتی با بیسکویت,تزیین پودینگ شکلاتی

    تهیه پودینگ شکلات

    مواد لازم:

    شکلات170 گرم (نیمه شیرین) - خرد شده

    وانیل1/2 قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ4 عدد

    شیر3 فنجان

    نمک1/8 قاشق چای خوری

    شکر450 تا 675 گرم

    آرد ذرت2 قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو1/2 قاشق چای خوری (تلخ)

    طرز تهیه:

     تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، آرد ذرت و نمک رو مخلوط میکنیم. سپس 1/3 فنجان شیر رو اضافه کرده و به هم میزنیم تا ترکیب نرمی بدست بیاد. حالا زرده های تخم مرغ و باقی مونده شیر رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم. 
    ماهی تابه رو روی حرارت شعله متوسط میذاریم و حدودا 12 تا 15 دقیقه روی حرارت آروم به هم میزنیم تا غلیظ بشه البته دقت کنید که موادمون نباید به جوش بیاد. 
    از روی حرارت برش میداریم و وانیل و شکلات خرد شده رو اضافه میکنیم. موادمون رو به هم میزنیم تا شکلات ذوب بشه و ترکیبمون نرم بشه. 
    مواد رو به مقدار مساوی تو 8 تا ظرف دلخواه (بعنوان مثال فنجان) تقسیم میکنیم. روی ظرف رو میپوشونیم و حداقل به مدت 2 ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک و آماده سرو بشه. قبل از سرو کردن هم برای تزئین، روی پودینگ کمی پودر کاکائو میریزیم. 

     

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    برانیز شکلاتی

    مواد لازم: 

    آرد:150 گرم 

    شكلات تخته اي:150 گ 

    پودر كاكايو:2 ق س 

    كره:10 گ 

    تخم مرغ: 4 تا

    شكر: 200 گ

    بیکینگ پودر : 1 ق چ

    وانيل: 4/1 ق چ

    گردوي خرد شده : 50 گ 

    مواد لازم براي تهيه كرم پنير:

    كره نرم شده: 50 گرم 

    پنير خامه اي: 250 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    آرد : 50 گرم 

    وانيل: 4/1 ق چ 

    طرز تهيه: 

    ابتدا فر روشن 175 درجه سانتي يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 

    كف وديواره قالب 25 در 35 چرب كرده كاغذ روغني بندازيد 

    100 گرم كره +پ كاكايو + شكلات تخته اي روي حرارت ملايم يا بن ماري تا آب شن 

    تخم مرغ +شكر + وانيل 5 دقيقه با همزن و سپس مواد خشك (آرد+پ پ ) كم كم به مخلوط تخم مرغ اضافه كرده و سپس مايه شكلات خنك شده را اضافه و هم بزنيد 

    مقدار كمي از مواد را برداشته و بقيه را در قالب بريزيد و گردوي خرد شده را روي آن پخش كنيد سپس كرم پنير آماده شده را روي مواد بريزيد 

    باقي مانده مواد را كه كنار گذاشته بوديد در جاهاي مختلف قالب بريزيد و با يك وسيله نوك تيز خطوط نامنظم روي كيك ايجاد كنيد و سپس قالب را 45 دقيقه در فر قرار دهيد. 

    طرز تهيه كرم پنير: 

    ابتدا كره و شكر را با همزن بزنيد. 

    بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد 

    سپس پنير را اضافه (يكجا)كنيد و خوب با همزن بزنيد. 

    در آخر آرد و وانيل را به مواد اضافه كنيد. 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    اوه شرمنده نازنین جان پستم بین پستهات شد
  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

      کیک اسفنجي توت‌فرنگي و تمشك  

    📝مواد لازم :

          🎂ورقه بادام: 100 گرم

          🎂روغن آفتابگردان: به ميزان لازم

          🎂خامه دوبل: 600 ميل

          🎂شكر: 2 قاشق غذاخوري

          🎂پودر وانيل يا اسانس وانيل: يك عدد

          🎂توت‌فرنگي: يك كاسه (يا پاستيل توت‌فرنگي)

          🎂تمشك: يك كاسه

          🎂شكلات سياه: 100 گرم

          🎂نان اسفنجي: يك عدد بزرگ

    #کیک_اسفنجی  #کیک

    🍴برای شروع🍴

    يك تابه خشك را روي حرارت كم گاز قرار داده و ورقه‌هاي بادام را به آن اضافه كنيد ‌تابه را سمت عقربه‌هاي ساعت بچرخانيد و نگذاريد تا بادام‌ها بسوزد ولي بگذاريد تا قهوه‌اي رنگ شود. بعد زير ‌تابه را خاموش كرده و كنار بگذاريد تا سرد شود. به اندازه 4 قاشق غذاخوري روغن آفتابگردان داخل يك جام بريزيد و كنار بگذاريد. خامه را درون يك كاسه بزرگ ريخته و همراه با شكر مخلوط كنيد بعد پودر وانيل را درون آن بريزيد و تا جايي كه خامه كاملا رقيق شود هم بزنيد. بعد توت‌فرنگي‌ها از وسط نصف كرده و كنار بگذاريد.

    ✅پیشنهاد جیمی✅

    اگر مي‌خواهيد پختن كيك سريع شود اين طرز تهيه كيك باعث مي‌شود سريع‌تر به هدف‌تان برسيد. هميشه به ياد داشته باشيد كه كيك و يخچال را نمي‌توانيد از هم جدا كنيد؛ پس براي اين‌كه كيك بهتري داشته باشيد آن را درون يخچال گذاشته و به‌طوري خاص اما ساده آن را تزئين كنيد.

    🍴طرز تهيه کیک🍴

    با دقت نان اسفنجي را به 3 قسمت گرد تقسيم كنيد هر كدام به ارتفاع 2 سانتي‌متر، تكه نان را روي يك تخته قرار دهيد و روي آن را كمي روغن ريخته و با قاشق روي كل نان پهن كنيد و بعد خامه درست شده را روي لايه اول ماليده و بعد توت‌فرنگي‌هاي نصف شده را روي آن گذاشته و به همين ترتيب لايه‌هاي بعد را گذاشته ولي با اين تفاوت كه در لايه آخر روي آن را خامه ماليده و به جاي توت‌فرنگي، تمشك بريزيد. ديواره كيك را با خامه بپوشانيد و بادام‌هايي را كه قبلا تفت داده بوديد، خرد كرده و به ديواره بچسبانيد، شكلات را با چاقوي تيز ورقه‌اي برداريد و روي تمشك بريزيد.

     اصلا نگران نباشيد كه كثيف‌كاري شده، بعد از درست كردن كيك آن را تميز كنيد.

    ✅براي سرو🍥

    مي‌توانيد به جاي تمشك از پاستيل ميوه‌اي در كيك استفاده كنيد تا زيباتر شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    گرانولاي_سس_سيب 

    ١ پيمانه بادام خام خرد شده

    ١ پيمانه گردو خام خرد شده

    ١ پيمانه پرك نارگیل

    ١ پيمانه كرنبري 

    ٣ پيمانه جو دوسر پرك

    يك ق چ دارچین

    ١/٢ ق چ پودر زنجبیل

    ١ پيمانه سس سيب بدون شكر

    ١/٤ پيمانه روغن هسته انگور 

    فر رو با ١٧٥ درجه سانتيگراد گرم كنيد. بادام، گردو، نارگیل و جو دوسر رو تو يه كاسه بزرگ بريزيد. تو يه كاسه كوچيك روغن رو با سس سیب و ادویه جات مخلوط كنيد و روي مخلوط جو دوسر و آجيل ها بريزيد و خوب مخلوط کنید. مخلوط رو تو سيني فر بريزيد و به مدت ٤٥ دقیقه تا یک ساعت یا تا زمانی که مایع تبخیر بشه و آجیلها و جو دوسرطلایی بشن داخل فر قرار بدين. حواستون باشه كه هر ١٥ دقیقه گرانولا رو هم بزنيد و زير و رو كنيد. سيني رو از فر در بيارين و اجازه بدين گرانولا به طور کامل سرد بشه بعد كرنبري رو اضافه كنيد. گرانولا رو تو یک ظرف شیشه ای با در محکم و تو يه جای خنک و تاریک نگه دارين.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رد ولوت_كيك باخامه_چيز كيك براي ولنتاين

    آرد ٢ و ١/٢ پيمانه

    پودر كاكائو ٢ ق غ

    شكر ١ و ١/٢ پيمانه

    بيكينگ پودر ٢ ق چ

    نمك ٣/٤ ق چ

    روغن كانولا ١ و ١/٤ پيمانه

    تخم مرغ ٢ عدد

    باترميلك ١ پيمانه

    سركه سفيد ١ ق چ

    رنگ غذاي قرمز ٣٠ گرم

    وانيل

    آرد، شكر، كاكائو، نمك، بيكينگ پودر رو با هم مخلوط كنيد

    روغن، باترميلك، سركه، رنگ غذا، تخم مرغ و وانيل رو با همزن بزنيد و آرد رو كم كم اضافه كنيد 

    خمير رو تو قالب باندت چرب بريزين وبراي ٤٠ تا ٥٠ دقيقه تو فري كه با ١٨٠ درجه گرم شده بپزين

    وقتي كاملا خنك شد روشو با كرم (٢٠٠ گرم پنير خامه اي، ١٠٠ گرم كره نرم و يك پيمانه پودر قند رو با همزن ميزنيم تا پفي و سفيد بشه) تزئين كنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كيك سيب پاى سیب

    پای سیب

    مواد لازم : 

    آرد نول ٣٠٠گرم - 

    شكر ٢٠٠گرم- 

    نشاسته ذرت ٥٠ گرم - 

    كره ٢٥٠ گرم - 

    تخم مرغ ٥ عدد- 

    ماست ١/٢ پيمانه - 

    بكينگ پودر ١ و١/٢ ق م -

    وانيل ١/٢ ق م

    سيب ٢ عدد-

    دارچين ١ ق م - 

    كرم پاتيسير به مقدار لازم 

    طرز تهيه : ابتدا كره نرم و شكر رو ٣ دقيقه با همزن بزنيد بعد تخم مرغها رو يكي يكي اضافه كرده و هر تخم مرغ رو ٢ مين بزنيد تخم مرغ آخر وانيل رو هم اضافه كنيد و بعد ماست و بكينگ پودر رو باهم مخلوط كرده اضافه كنيد و در آخر آردها رو اضافه كنيد داخل هر كپسول ا اسكوپ بستني از مواد گذاشته بعد كرم پاتيسير ريخته روي كرم سيب حلقه شده كه با کمی شکر واب کمی پختم به پودر دارچين آغشته شده ميگذاريم و لايه بعد دوباره ا اسكوپ از مواد در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت نيم ساعت ميپزيم و بعد از خنك شدن روش رو با پودر قند و دارچين تزيين ميكنيم .

    طرز تهيه كرم پاتيسير : ٢/٥ پيمانه شير رو با ا پيمانه شكر و ٣ ق س نشاسته ذرت و ٢ عدد زرده تخم مرغ و كمي وانيل داخل قابلمه ريخته با همزن كاملا ميزنيم تا مواد يكدست شود بعد روي حرارت ملايم ميپزيم تا به غلظت فرني برسد . نوش جان 

    پ.ن؛ با این مقدار مواد ده عدد پای سیب کامل دارید ولی باید مقدار کرم پاتیسیر رو نصف د ستور درست کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چیز کیک کارامل

    مواد لازم:

     کرم کارامل دراژه ٢بسته

    خامه ٢٥٠ گرم

    پنیر خامه ای ١٠٠ گرم

    شیر ٣ لیوان

    بیسکوییت پتی بور ١ بسته

    پودر کرم کارامل و سه لیوان شیر رو میذاریم روی حرارت وقتی جوشید خاموش میکنیم.صبر میکنیم کمی خنک شه.بعد پنیر خامه ای و خامه رو اضافه میکنیم.هم میزنیم تا مایه یکدستی درست شه.سس کاراملی که توی بسته کرم کارامل هست با کمی آب جوش رقیق میکنیم .بیسکوییتها رو توش میزنیم و کف پیرکس میچینیم.(من از دو رنگ بیسکوییت استفاده کردم)مایه ی پنیر و خامه و کارامل رو وقتی خنک شد روی بیسکوییتها میریزیم و دوباره روش بیسکوییت میچینیم و همینطور تا ردیف آخر.

    برای اینکه راحت برش بخوره من کف پیرکس رو کیسه فریزر گذاشتم خیلی راحت از ظرف در آوردمو برش دادم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک با ژله بستنی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پنکیک صبحانه

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بیسکوئیت خانگی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    زبرا کیک بدون فر

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرین آردی نارگیلی ، مناسب برای عید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    معجون شکلات سفید


    در هوای سرد نوشیدنی‌های داغ بیشتر می‌چسبد. هات‌چاكلت یا همان شكلات داغ یكی از رایج‌ترین نوشیدنی‌های كافی‌شاپی است ولی برای آنهایی كه شكلات سفید دوست دارند، پیشنهاد ما نوشیدنی شكلات سفید با بستنی وانیلی است.
    مواد لازم

    200 گرم شكلات تخته‌ای سفید
    یک پیمانه شیر
    100 گرم بستنی وانیلی
    یک قاشق سوپخوری
    پودر پسته
    یک قاشق سوپخوری
    پودر فندق

    روش تهیه

    1. شیر را در ظرف شیر جوشی ریخته و بگذارید روی حرارت تا جوش بیاید.

    2. بعد حرارت را كم كرده و شكلات سفید را اضافه كنید و دایم هم بزنید تا شكلات در شیر حل شود.

    3. حالا نوشیدنی داغ را از روی حرارت برداشته و در یك فنجان بریزید طوری كه سر آن كمی خالی باشد. بعد از كمی خنك شدن یك اسكوپ بستنی وانیلی به نوشیدنی اضافه كرده و با پودر پسته و پودر فندق تزیین و بلافاصله سرو كنید.


    شكلات سفید را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی و شیرینی‌پزی تهیه كنید.

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوکی بادام با شکلات‌های فانتزی



     فکر کنید قرار است به یک مهمانی فوق العاده با کلاس بروید و می خواهید یک شیرینی با دستپخت خودتان درست کرده و با خود ببرید. این کوکی های کوچک و خارجکی همه را بهت زده خواهد کرد. شکل کوکی ها طوری است که انگار از یک شیرینی فروشی معروف در یک کشور اروپایی برای شما فرستاده شده است. 
    مواد لازم:

    کره: 160 گرم
    پودرشکر: 50 گرم
    آرد: حدودا 250 گرم
    پودربادام: 30 گرم
    پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ: 1 عدد
    شکلات تخته‌ای: 150 گرم
    اسپری طلایی یا برنز: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1.کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن می‌زنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.

    2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه - مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دمای160 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

    3. سپس شکلات تخته‌ای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالب‌های سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویت‌ها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویت‌ها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلات‌های فانتزی با اسپری آنها را روی کوکی‌ها (بیسکویت‌ها) قرار دهید.

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک با طعم عسل

    این کیک بسیار خوش طعم و لذیذ است و بسیار خوشمزه که با تزئین گردو بهترین گزینه برای تهیه عصرانه می باشد این عصرانه خوشمزه برای این روز های سرد در کنار چای بسیار خوش طعم است

    زمان آماده سازی    ۲۵ دقیقه

    زمان پختن    ۶۲ دقیقه

    مناسب برای    ۱۰ نفر

    پمواد لازمپ

        گردو ۳/۴ فنجان   

     آرد یک و نیم فنجان  

      عسل ۱ فنجان   

     پوره سیب ۱ فنجان  

      تخم مرغ ۳ عدد بزرگ  

      جوش شیرین ۳/۴ قاشق چای خوری    نمک  ۱/۴ قاشق چای خوری   

     پودر زنجبیل  ۱/۴ قاشق چای خوری

    🔴نکاتی در رابطه با طرز تهیه این کیک

    ۱- از کره در دمای اتاق، برای چرب کردن قالب استفاده می شود.

    ۲- آرد را کمی بیشتر بردارید تا برای قالب نیز استفاده کنید.

    ۳- از عسل طبیعی استفاده کنید. علاوه بر مقدار ذکر شده به ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری عسل نیز برای براق کردن روی کیک احتیاج خواهید داشت.

    ۴- از پوره سیب بدون شکر استفاده نمائید.

    ۵- تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند.

    🔴طرز تهیه🔴 🍰 

    1.  فر را تا دمای 176 درجه سانتی گراد به همراه طبقه ای در مرکز آن پیش گرم کنید. گردوهای نصف شده را برروی قالب (سینی) رولت پخش کنید. آن را بین 5 تا 7 دقیقه در فر برشته کنید تا زمانیکه بوی خوبی تولید کند، چند دقیقه یک بار آنها را جابجا کنید. سپس آن را به یک بشقاب منتقل کنید؛ بگذارید تا خنک شود. گردوها را برای خرد کردن در یک مخلوط کن (غذاساز) ریخته و حدود 10 بار کلید آن را روشن/خاموش کنید تا بسیار ریز شود. آن را کنار بگذارید.

    2.  یک قالب کمربندی 22 سانتیمتری را با کره چرب کنید و برروی آن آرد بپاشید؛ و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، عسل و پوره سیب را با هم مخلوط کنید؛ آنقدر هم بزنید که بیشتر عسل حل شود. تخم مرغ ها را اضافه کنید، تا زمانیکه که کاملا با هم ترکیب شوند هم بزنید.

    3.  آرد، جوش شیرین، نمک و زنجبیل را درون یک کاسه متوسط الک کنید. آن را به مخلوط عسل اضافه نموده و هم بزنید. با استفاده از لیسک پلاستیکی، گردوها را با آن مخلوط کنید.

    4. خمیر را درون قالبی که از پیش آماده شده است بریزید. کیک را تا زمانیکه روی آن قهوه ای طلایی شود و تستری را که در وسط کیک فروکرده اید به راحتی و تمیز بیرون بیاید، حدود 55 دقیقه بگذارید تا بپزد.

    5.  قالب را به پنجره سیمی منتقل کنید؛ بگذارید تا در حدود 15 دقیقه خنک شود تا زمانیکه کیک از دیواره های قالب شروع به جدا شدن کند. کیک را از قالب خارج کنید، و برروی دیس پذیرائی قرار دهید. تا وقتیکه کیک هنوز گرم است، از یک کاردی فلزی استفاده کنید و به آرامی مابقی عسل را برروی کیک به صورت یک لایه نازک پخش کنید تا سطح آن براق شود. به صورت گرم میل نمائید 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک لیمو و کرم لیمو

    مواد لازم:

    آرد 1 و ½ پیمانه الک شده

    بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

    نمک ½ قاشق چای خوری

    شکر دانه ریز ½ پیمانه + 2 قاشق غذاخوری

    شیر ½ پیمانه

    روغن مایع 1/3 پیمانه

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    رنده پوست یک عدد لیمو ترش تازه + آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

    سفیده تخم مرغ به دمای محیط رسیده 4 عدد

    پودر قند 1 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. دو عدد قالب گرد 20 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. یا کف قالب کاغذ روغنی انداخته روی کاغذ روغنی را چرب کنید. 

    در ظرفی آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید. در ظرف دیگری ¼ پیانه از شکر، شیر، روغن، وانیل، رنده پوست لیمو و آب لیمو را با همزن دستی مخلوط کنید.

    در ظرف دیگری سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید وقتی پف کرد بقیه شکر را کم کم اضافه کرده با همزن بزنید تا کالا فرم بگیرد.

    نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط مایعات اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید سپس بقیه آرد را در سه مرحله اضافه کرده هر بار مقداری آرد و مقداری سفیده اضافه کنید و با لیسک به صورتی دورانی مخلوط کنید طوری که پف مواد نخوابد. مواد را داخل قالب ها ریخته به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید. 

    مواد لازم کرم لیمو: 

    زرده تخم مرغ 4 عدد

    رنده پوست 1 عدد لیمو ترش متوسط + آب لیمو ترش تازه ½ پیمانه

    پودر قند 1  و یک سوم پیمانه

    نشاسته ذرت 1/3 پیمانه

    نمک یک پنسه

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    زرده ها را داخل ظرفی با همزن دستی مخلوط کنید. در ظرف دیگری رنده پوست لیمو ، پودر قند ، نشاسته ذرت، و نمک را مخلوط کنید ، رنده پوست لیمو و 1 و ½ پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته ذرت حل شود. مخلوط فوق را روی حرارت ملایم قرار داده هم بزنید حدود دو دقیقه بعد کمی از مواد فوق را روی زرده ها ریخته هم بزنید و دوباره داخل ظرف برگردانید. چند دقیقه دیگر مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید تا حالت فرنی پیدا کند. پس از برداشتن از روی حرارت وانیل را اضافه کنید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان