خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کلمپه کرمان 

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    دارچین   ۱/۳ قاشق چای خوری

    پودر هل   ۱/۲ قاشق چای خوری

    گردو خرد شده  ۵۰ گرم

    خرما   ۱۵۰ گرم

    برای داخل شیرینی:    0

    زعفران دم کرده  ۱/۳ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری

    تخم مرغ (زرده)   ۲ عدد

    ماست‏   ۱۸۰ گرم

    آرد   ۵۰۰ گرم

    روغن جامد  ۲۵۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط و ورز دهید تا خمیر شود.

    ۲- در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ‌پودر، زرده‌های تخم‌مرغ و زعفران دم‌کرده را با قاشق مخلوط و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید.

    ۳- خمیر چسبنده‌ای به دست می‌آید، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.

    ۴- بعد از دو ساعت، خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید. (می‌‌توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)

    ۵- خرما ها را پوست می کنیم و له می کنیم و با گلاب در روغن روی حرارت می گذاریم تا نرم و لطیف شود.

    ۶- تمام موادمیانی را با هم به کمک قاشق خوب مخلوط کرده تا جذب یکدیگر شوند.

    ۷- سپس از مواد میانی کلمپه بردارید و وسط خمیر قرار دهید. بعد لایه‌ای دیگر از خمیر را قالب زده روی آن قرار دهید و آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنید. 

    ۸- دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را بپیچید.

    ۹- کلمپه‌های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بپزید. نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند.

    سایر نکات

    کلمپه شیرینی سنتی کرمان بوده و آسان تهیه می شود و به دلیل خرمای درون آن بسیار خوشمزه و مقوی است.

    شیرینی کلمپه را به دلیل خشک بودنش می توانید برای مدت طولانی در ظروف بسته نگهداری کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک ماست و زعفران

    کیکی ساده و خوشمزه با طعم اصیل ایرانی 

    مواد لازم: 

    شکر دانه ریز 1 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه

    ماست ¾ پیمانه

    آرد سفید قنادی الک شده 2 پیمانه

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    زعفران دم کرده 4 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی یا هر قالب دیگری را چرب و آرد پاشی کنید.

    تخم مرغ ها را همراه شکر بزنید تا حجم آن دو برابر شده غلیظ و کشدار شود. روغن، ماست و زعفران را اضافه کرده چند ثانیه بزنید تا مخلوط شود. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کرده کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی مخلوط کنید. کیک را داخل فراز پیش گرم شده به مدت 40 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان از وسط یک تمیز بیرون بیاید بپزید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای هویج

    هویج 500 گرم  .  شکر 2 لیوان  .  آرد سفید 1 لیوان

    گلاب نصف لیوان  .  روغن مایع نصف لیوان  .  زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه : آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود  تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.

     هویج ها را پوست بکنید و بپزید ، هویج های پخته شده را خوب پوره کنید سپس به آرد اضافه و مخلوط کنید.

    شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید.

    پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب ببیزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید ، همچنین میتوانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای مسقطی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اسلاک کیک 

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کرم هلو 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت اسفناج

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    «چیز کیک لیمویی» بدون نیاز به فر 

    چیز کیک لیمویی یک دسر ترش و شیرین است که به‌راحتی درست می‌شود. برای تهیه آن احتیاجی به فر هم نیست. کافی است مقداری پنیر خامه‌ای و خامه فرم گرفته تهیه کنید تا بتوانید به تعداد مهمانان چیزکیک خوشمزه متفاوت درست کنید.
    مواد لازم برای 2 نفر

    1 بسته بیسکوییت ساده
    50 گرم کره نرم شده
    300 گرم پنیر خامه‌ای
    1 پیمانه خامه فرم گرفته
    1 پیمانه پودر قند
    2 /1 ق چ پوست رنده شده لیمو ترش
    3 تا 4 ق س آب‌لیموی تازه
    2 عدد لیموترش

    طرز تهیه:

    1. ابتدا بیسکویت و کره را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بیسکویت کاملا خرد شده و با کره مخلوط شود. مخلوط بیسکویت و کره را همچنین داخل یک کاسه هم می‌توانید درست کنید. به این صورت که بیسکویت را داخل کاسه بریزید و آن را خوب له کنید، سپس کره را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط کره و بیسکویت را داخل لیوان‌های موردنظرتان بریزید، طوری که یک لایه داخل لیوان‌ها تشکیل شود. حال لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید.

    2. در این میان در یک ظرف مناسب پنیر خامه‌ای را بریزید و آن را خوب بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود، سپس نیمی از خامه را همراه با پودر قند، آب‌لیمو وپوست رنده شده لیمو ترش اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود. مواد را خوب باید هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

    3. لیوان‌ها را از یخچال درآورید و با مخلوط حاصل پر کنید، سپس آنها را دوباره در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا چیز کیک کاملا خودش را بگیرد. بعد از زمان مذکور لیوان‌ها را از یخچال درآورید، آنها را با خامه فرم گرفته و تکه‌های لیمو ترش تزیین کرده و سرو کنید.

    فوت و فن

    اگر مخلوط بیسکویت و کره چسبندگی لازم را نداشت، از مقدار بیشتری کره استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    طرز تهیه کلوچه فندقی                                                                                                                                    مواد لازم برای ۴۸ عدد :

     کره نرم    ۲۲۶گرم

     شکر    یک و نیم پیمانه

     تخم مرغ   یک عدد

    وانیل    کمی

    آرد   ۲پیمانه

    جوش شیرین   نصف قاشق چای خوری

    نمک   یک چهارم قاشق چای خوری

    فندق ریز خرد شده   نصف پیمانه

    طرز تهیه :

    فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

    کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

    آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

    خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.

    ارزش غذایی هر یک عدد :

    کالری : ۸۰

    چربی : ۵ گرم

    کلسترول : ۱۵ میلی گرم

    سدیم : ۶۰ میلی گرم

    کربوهیدرات : ۸ گرم

    پروتئین : یک گرم

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی زبان گربه

    کره نرم شده در دمای اتاق 150 گرم یا روغن جامد 100 گرم

    پودر قند 100 گرم

    وانیل یک دوم ق چ

    تخم مرغ متوسط 2 عدد

    آرد گندم 130 گرم

    شکلات شیری 100 گرم

    پودر فندق یک چهارم پیمانه خرد شده

    شکر برای پاشیدن روی شیرینی ها 50 گرم

    فر را با دمای 150 درجه روشن کنید. سینی فر را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آردهای اضافی را خالی کنید. کره و پودر قند را با هم زن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. سپس وانیل و یک عدد تخم مرغ را نیز اضافه کرده حدود یک دقیقه بزنید تا تخم مرغ جذب مواد شود. تخم مرغ بعدی را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر بزنید. در انتها آرد را نیز اضافه کرده و با دور کم هم زن بزنید تا مایه یک دست شود. یک قیف با سر ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر را آماده کرده مایه شیرینی را در قیف ریخته و لوله های باریک از آن را به طول 7 سانتی متر و به فاصله حدود 3 سانتی متری داخل سینی آماده بریزیدو به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده بپزید. پس از پخت یک سمت شیرینی های سرد شده را داخل شکلات ذوب شده فرو کرده و روی فویل قرار دهید. سپس کمی پودر فندق روی آنها بپاشید. میتوانید قبل از پخت روی شیرینی ها شکر پاشیده که در این صورت نیازی به تزیین با شکلات نیست.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    مافین خرما

    مواد لازم:

    آرد 125 گرم بکینگ پودر 2 ق چ وانیل 1 ق چ خرما 220 گرم. آب جوش 20 گرم دارچین 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد کره 75 گرم جوز هندی 1/4ق چ گردو60 گرم شکر 100گرم  

    آبجوش و خرما را با هم مخلوط کرده تا کاملا له شود کره و شکر و وانیل و تخم مرغ  را با همزن زده ارد  و ب پ و دارچین و جوز را الک کرده به مایه اضافه کرده در آخر گردو و خرما را ریخته با لیسک کاملا مخلوط کنید مواد را در قالب مافین یا 20 *30 بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۷:۵۸
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    بيسكوييت قهوه . يا كافي كوكي .

    ١ ليوان كره ي نرم شده 

    ١و١/٤ ليوان شكر 

    ٢ق س قهوه ي پودري نرم يا قهوه فوري 

    كمي وانيل 

    ٢ عدد تخم مرغ كامل (زرده و سفيده ) 

    ٢ليوان آرد

    ١ق چ بيكينگ پودر 

    نوك ق چ نمك

    ١ق م دارچين (دلخواه ) .

    شكلات چيپسي درصورت تمايل يك فنجان .

    .

    شكر و كره را باهم بزنيد تا نرم شوند ، تخم مرغها را اضافه كنيد و بزنيد . آرد و نمك و بيكينگ پودر و وانيل و دارچين را در كاسه اي مخلوط كرده به مخلوط كره كم كم اضافه كنيد و ورز دهيد . خمير را در نايلون تميز بگذاريد و يك شب در يخچال بگذاريد تا استراحت كند ! 

    فر را در حرارت ١٨٠ درجه تنظيم و گرم كنيد . (و خمير صبح در آوريد و بگذاريد با محيط هم دما شود ،بعد كمي ورز دهيد .)

    بيسكوييت( كوكي ) را روي سطح كار تميز بگذاريد و گلوله هاي درست كرده و در سيني فر كه با كاغذ روغني پوشانده ايد با فاصله بچينيد . موقع پخت تخت ميشوند ! 

    كمي كه طلايي شدند از فر درآوريد . 

    بگذاريد كاملا خنك شوند بعد از كاغذ جدا كنيد .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پيراشكى كرم دار

    با آشپزي پرشين بانو وآموزش پيراشکي کرم دار همراه باشيد.

    موادلازم : 

    شير ١ليوان فرانسوى دسته دار 

    آب ولرم ١فنجان 

    شكر ٣ قاشق غذا خورى 

    نمك ١ قاشق مرباخورى سر خالى 

    خمير مايه فورى ٢٠ گرم ( معادل ٢ قاشق غذاخورى ) 

    وانيل يك قاشق چايخورى 

    روغن مايع ١قاشق سوپ خورى 

    تخم مرغ ٣عدد

    آرد به ميزان لازم تا خمير به دست نچسبد 

    طرز تهيه : ابتدا خمير مايه و شكر و آب ولرم و نمك را در ظرفى مخلوط مى كنيم و يك حلوله تميز روش قرارداده تا استراحت كند و خمير مايه عمل بياد 

    بعد استراحت خمير مايه دو عدد تخم مرغ و يك ليوان شير را به مايه اضافه كرده و مخلوط مى كنيد حالا آرد را كم به مواد اضافه كرده تا جايى كه به دست نچسبد سپس روغن را اضافه كنيد و با دست مخلوط كنيد بعد از مخلوط كردن خمير را به روى ميز كار يا سطح صاف كه آرد پاشى كرديد انتقال داده  مانند تصور

    حالا شروع مى كنيد به ورز دادن خمير تا جايى كه خمير يكدست و صاف شود 

    ( البته آرد به خمير اضافه نمى كنيد وفقط سطح كار را آرد پاشى مى كنيد ) و به اين شكل كه مى بينيد حالا خمير را در ظرفى كه آرد پاشى كرديد قرار مى دهيد و يك پارچه يا حوله ى تميز روى آن قرار داده تا خمير به مدت ٣٠ دقيقه استراحت كند و حجمش دوبرابر شود 

    مانند تصوير 

    بعد از مدت استراحت خمير حجمش دوبرابر مى شود مانند تصوير كه مى بينيد حجم خمير دوبرابر شده 

    حالا مقدارى از خمير را برداشته و روى سطح كار آرد پاشى كرده خمير را با وردنه به اين شكل باز مى كنيد

    مقدارى از خمير را روى سطح كار قرار داده و با وردنه پهن مى كنيد با قالب مخصوص يا يك كاسه ماست خورى روى خمير خيلى آرام قرار داده مانند تصوير

    بعد كرم مخصوص پيراشكى را وسط دايره كه مشخص كرديد مى ريزيد 

    بعد خمير ديگرى را پهن كرديد روى خميرى كه كرم گذاشتيد قرار مى دهيد

    با قالب ياكاسه ماست خورى  همانطور در تصوير مى بينيد قالب مى زنيد

    و در سينى كه آرد پاشى كرديد مى گذاريد تا استراحت كند

    بعد پايان استراحت پيراشكى ها را در روغن فراوان سرخ مى كنيد 

    مواد لازم براى كرم پيراشكى

    آرد ٤ قاشق غذا خورى 

    وانيل به ميزان لازم 

    آب ١/٥ ليوان 

    شكر ٣قاشق سوپ خورى 

    همه ى مواد را باهم مخلوط كرده و روى حرارت قرار داده تا مانند فرنى اما كمى سفت تر مي شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی ساق عروس

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    ماست خامه ای 100 گرم

    روغن آب شده 100 گرم

    آرد200 گرم

    زرده تخم مرغ و روغن و ماست خامه ای را مخلوط کرده آرد را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در یک کیسه نایلون به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس خمیر را به صورت لواش نازک باز کرده و دور نی مخصوص پیچیده به طوری که دو سر آن روی هم قرار گیردخمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد. سپس به اندازه یک بند انگشت خمیرها را روی نی برش دهید که دور تا دور آن برش بخورد روغن فراوان را داغ کرده نی ها را داخل روغن انداخته تا خمیر دور آن سرخ شود و از نی جدا شود. خمیر را زیر و رو کنید تا کاملا طلایی شود سپس در صافی ریخته تا روغن اضافی آن کشیده شود. از پودر بادام مخلوط شده با پودر قند و یا پودر پسته برای پر کردن داخل آنها استفاده کنید. و روی ساق عروس ها را پودر قند پاشیده و یا در صورت تمایل دو سر آن را با شربت چسبنده کنید و داخل پودر پسته بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی هلندی

    آرد 250 گرم

    پودر شکر 100 گرم

    مارگارین 125 گرم

    شیر تازه 275 گرم

    بیکینگ پودر 20 گرم

    وانیل نصف ق چ

    آرد و مارگارین را با میکسر هم می زنیم  تا کاملا نرم و سفید شود.

    در ظرفی دیگر بقیه مواد را با هم زن می زنیم تا مایع روان و یکدستی به دست آید.

    سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود بعد آن را در قیف می ریزیم و در سینی فر با ماسوره ساده با فاضله از هم قرار می دهیم. کف سینی را از قبل چرب می کنیم.

    سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزیین کرده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه می گذاریم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کاپ کیک موکا با تم ولنتاینی

    آرد 200گرم

    کره همدمای محیط 90گرم

    تخم مرغ2عدد درشت

    شکر 170گرم

    ماست شیرین 65 میلی لیتر

    پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری سر پر

    نسکافه 1قاشق مربا خوری همراه با 5قاشق شیر گرم

    وانیل 6قطره

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    اول شکر وکره رو 5دقیقه بزنید تا کاملا پف کرده وسفید بشن.بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهر تخم مرغ رو 1دقیقه بزنید بعد از تخم مرغ دوم وانیل وماست رو اضافه کنید ودوباره 2دقیقه بزنید وحالا نسکافه وشیر رو که با هم قاطی کردید اضافه کنید وبازم در حد مخلوط شدن بزنید .آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو رو با هم مخلوط وسه بار الک کنید ودر دو مرحله با همزن به خورد مواد بدید زیاد نزنید فقط در حد مخلوط شدن.بعد داخل قالب کپسول بزارید ومواد رو با قیف داخل کپسول بریزید وداخل فر 180 درجه به مدت 30دقیقه بپزید .بعد از پخت بزارید تا سرد بشه وبعد با شکلات آب شده که طرحشو روی کاغذ روغنی کشیدید وکاملا سرد شده از روی کاغذ روغنی آروم جدا کنید تا نشکنه بعد روی کاپ کیک بزارید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    باونتی

    مواد لازم

    پودر نارگیل دانه درشت 150 گرم(1/5لیوان)

    شیر عسلی200 گرم

    شکلات تلخ150 گرم 

    طرز تهیه

    پودر نارگیل رو با شیر عسلی مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید وداخل یک ظرف چهار گوش سلفون بکشید ومخلوط پودر نارگیل رو توش بریزید وباپشت قاشق صاف ویکدست کنید وبزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره .بعد اونو از ظرف بیرون آورده وبرش بزنید .

    شکلات تلخ رو با روش بن ماری آب کرده و برشهای نارگیلی رو تو شکلات غوطه ور کرده تا تمام سطح آنها پوشیده شه روی توری سیمی قرار داده تا شکلات ببنده ومیتونید تو یخچال هم قرار بدید بعد کمی شکلات آب شده را داخل قیف ریخته وروش خطهایی منظم بکشید .وقتی سفت شد آماده ست نوش جان.

    نکته 

    اگر دوست داشتید از شکلات شیرین استفاده کنید بسته به ذائقه خودتونه 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک ناپلئونی

     

     

    موادلازم:

    تخم مرغ 1 عدد  .  شکر 1 لیوان  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  شیر ولرم 1/3 لیوان

    بیکینگ پودر یا جوش شیرین 1 قاشق چایخوری  .  آرد 2 لیوان  .  پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

    کرم مخصوص کیک ناپلئونی شکلاتی

    کره 100 گرم . خامه عسلی 1 لیوان . پنیر ماسکارپونه 200 گرم . خامه 3/4 لیوان . پودر قند 2 قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه : 

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

     

    تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن 5 دقیقه بزنید سپس جوش شیرین ، کره و شیر ولرم را اضافه کنید و با همزن 3 دقیقه بزنید تا مخلوط یکدست شود ( در هم زدن از دور تند همزن باید استفاده کنید ).

     

    قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس کاسه مخلوطی که اماده کرده اید را روی حرارت بخار آب قرار دهید و 10 دقیقه هم بزنید تا با حرارت بخار مواد داغ شوند.

     

    پس از این مدت زمان کاسه را از روی حرارت بخار بردارید و بلافاصله مخلوط آرد و پودر کاکائو را که الک کرده اید اضافه کنید و هم بزنید تا مواد ترکیب شوند و خمیر نرمی بدست بیاید ( سرعت عمل تان بالا باشد چون در صورت سرد شدن مواد خمیر ترک خواهد خورد ).

     

    خمیر را در حالی که هنوز گرم است شکل دهید ، خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را روی کاغذ روغنی با وردنه خوب پهن و نازک کنید ( هر تکه خمیر باید به اندازه یک بشقاب معمولی پهن شود ).

     

    ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را به نوبت روی ان قرار دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 دقیقه بپزید ( تمام خمیرها را به نوبت اماده کنید ) ، کیک های اماده را کناری قرار دهید تا خنک شوند.

     

    در مدت زمانی که کیک ها خنک میشوند میتوانید کرم مخصوص را اماده کنید ، خامه عسلی را داخل کاسه ای بریزید و کره نرم شده را به ان اضافه کنید و 7 دقیقه با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر بزنید.

     

    داخل کاسه ای دیگر خامه سرد و پودر قند را مخلوط کنید و با همزن بزنید تا خودش را بگیرد سپس به مخلوط کرم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

     

    پس از اینکه کیک ها خنک شدند به ترتیب با لایه های کرم کیک ها را پوشش دهید و روی هم بگذارید و کمی فشار دهید ، با بقیه کرم روی کیک را بپوشانید و با پودر کاکائو روی کیک را پوشش دهید سپس به مدت 8 – 10 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس برش بزنید و سرو کنید.

     

    نکته ها : 

    این کیک بسیار خوش طعم و لذیذ است و مناسب برای مهمانی های خانوادگی میباشد ، میتوانید به جای پنیر ماسکارپونه از همان مقدار پنیر خامه ای استفاده کنید ، روی کیک را میتوانید به سلیقه خودتان تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی نارگیلی

    مواد لازم:

    آرد 300 الی 400 گرم

    پودر شکر 235 گرم

    کره 150 گرم

    پودر نارگیل 110 گرم

    پودر پسته 2 ق غ

    شیر 30 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق م

    وانیل یک ق چ

    تخم مرغ 5 عدد

    85 گرم شکر

    طرز تهیه:

     کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

    یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. 300 گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم.

    خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر 2 الی 3 میلی‌متر باز می‌کنیم.

    با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم

    سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)

    150گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

    نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (110 گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.

    مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم.

    از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک بیس بال

    ن مدل کیک که به شکل دستکش ورزش بیس بال می باشد برای روز پدر بسیار مناسب بوده و کیکی می باشد که به صورت ویفرهای وانیلی و هم چنین خامه های وانیلی سفید و قرمز می باشد .

    مقدار کیک : 24 عدد

    زمان لازم : 1 ساعت

    درجه حرارت فر : 350

    زمان لازم برای خنک شدن کیک و سرو کردن : 45 دقیقه

    مواد لازم

     

    رویه ی خامه ای 

    طعم دهنده قرمز رنگ 

    طعم دهنده  قهوه ای رنگ 

    48 عدد کوکی 

    24 عدد ویفر وانیلی

    طرز تهیه

    1 - در ابتدا فر را در درجه 350 فارنهایت می گذاریم تا کاملا گرم شود و سپس 24 عدد ویفر یک اندازه را روی ورق های کیک می گذاریم و آنها را در ظرفی مخصوص کیک می گذاریم. کره آماده شده را روی آنها ریخته و ویفر دیگر را روی آن قرا  می دهیم تا دو لایه شود. به مدت 5 دقیقه باید ویفرها را داخل فر قرار داد تا کاملا داغ و سرخ شوند . باید هر 5 عدد ویفر آماده شده را داخل یک ظرف گذاشت .

    2 - یک چهارم پیمانه از کره را با ماده غذایی رنگ دهنده قرمز مخلوط می کنیم. سپس آن را داخل کیسه ی پلاستیکی ریخته و کمی آن را سوراخ می کنیم تا بتوان با فشار دادن آن را به صورت مدلی که می خواهیم تزئین کنیم. از این خمیر قرمز رنگ برای نشان دادن دوخت های روی دستکش استفاده می کنیم.

    3 - رنگ  غذای قهوه ای را باید روی بیسکویت ها ریخت . برای این هم می توان مثل همان روش قبل عمل کرده و آن را با کره مخلوط کرده و در پلاستیک ریخته و به صورت قیف درآورد. هر 5 عدد از این کوکی ها را کنار هم قرار می دهیم تا انگشتان دستکش بیس بال ما شوند و کیک خامه ای ( در زیر طرز درست کردن آن را گفته ایم ) را که سفید است را روی یک ویفر می ریزیم وآن را وسط  ویفر ها که همان کف دستکش می باشد قرار می دهیم .

    4 - روی خامه وانیلی می توان از رنگ خوراکی قرمز استفاده کرد و از آن به مانند دوخت های ریز دورتادور دستکش استفاده کرد و آن را تزئین کرد.

    رویه ی خامه ای کیک

    مواد لازم

    کره 

    پودر قند

    شیر 

    می توان به جای این مواد دیگری را جایگزین کرد که در زیر گفته ایم .

    دستورالعمل ها

    1 - در یک کاسه نسبتا بزرگ 2  فنجان پودر قند را با کره می ریزیم و کاملا هم می زنیم تا یکدست شود و سپس یک سوم فنجان شیر را کم کم اضافه می کنیم و وانیل را هم میریزیم و و مدام آن را هم می زنیم تا کاملا صاف شود .به تدریج پودر قند باقی مانده را هم اضافه می کنیم و تا آنجایی که کاملا یکدست شود ان را می زنیم . 

    انواع مزه ها

    رویه ی خامه ای کیک 

    آب لیمو یا پرتقال را می توان به جای شیر جایگزین کرد و یک دوم  قاشق چای خوری پوست لیمو یا پوست پرتقال خرد شده را اضافه کرد 

    رویه ی خامه ای شکلاتی  

    می توان یک دوم پیمانه پودر کاکائو به جای پودر قند ریخت .

    رویه ی خامه ای  قهوه

    می توان 1 قاشق سوپخوری پودر قهوه به جای پودر قند ریخت 

    رویه ی خامه ای نعنایی 

    می توان یک دوم پیمانه پودر نعناع به جای وانیل  ریخت 

    رویه ی خامه ای بادامی 

    می توان به جای وانیل از پودر بادام استفاده کرد

    استفاده از کره ی بادام زمینی

    می توان قبل از اضافه کردن پودر قند به کره از کره ی بادام زمینی استفاده کرد 

    می توان مقداری طعم دهنده ی توت فرنگی به پودر قند اضافه کرد 

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان