خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کوکیز شکلاتی

    کره 120 گرم

    پودر قند 160 گرم

    تخم مرغ یک عدد

    آرد 175 گرم

    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    چیپس شکلات حدود 100 گرم

    کره و پودر قند را با قاشق مخلوط و به مدت 4 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا کرم صافی به دست آید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده 2 دقیقه دیگر با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید و به مواد اضافه کنید و با قاشق یا لیسک مخلوط کنید. کف سینی کاغذ روغنی انداخته کمی چرب کنید و باندازه یک قاشق مرباخوری از خمیر روی سینی گذاشته و حدود 10 تا 12 عدد چیپس شکلاتی روی آن قرار دهید. خمیرها را با فاصله حداقل 5 سانتی متر از هم روی سینی قرار دهید. فر را از یک ربع زودتر با دمای 190 درجه گرم و شیرینی ها را در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه بپزید. اگر چیپس شکلاتی از نوع مرغوب باشد داخل فر تغییر شکل نخواهد داد. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    گوش فیل  

    مواد لازم

    تخم مرغ   ۱ عدد

    شیر  ۱/۲ فنجان

    شربت  ۲ قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر  ۱ قاشق مربا خوری

    ماست   ۱ قاشق غذاخوری

    روغن جامد یا کره   ۲ قاشق غذاخوری

    آرد    به مقدار لازم

    هل، وانیل و گلاب   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود. 

    ۲- تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

    ۳- زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. 

    ۴-  می‌توانید وسط لوزی‌ها را نیز جمع کنید یا همین‌طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

    ۵- وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره‌های اضافی آن نیز گرفته شود. 

    ۶- می‌توانید خمیر را نیز با قالب‌های ستاره‌ای یا گل شکل دهید.

    ۷- بعد خنک شدن گوش فیلها میتوانید کمی پودر قند برای زیباتر شدن روی انها الک کنید.        

    سایر نکات

    اگر هنگام وردنه کردن ضخامت خمیر بیش از اندازه کم شود خمیر پف نمیکند.

    اگر روغن کاملا داغ نباشد خمیر پف نمیکند.

    زمانی که گوش فیلها را از روغن بیرون می آورید بلا فاصله در شربت قرار دهید و روی انرا با قاشق اهسته فشار دهید تا کاملا در شربت فرو رود.

    اگر گوش فیل بالشتکی بخواهید باید بعد از اینکه خمیر را باز کردید و نازک کردید انرا 2 لایه کنید باز وردنه بکشید سپس برش دهید که در این حالت شبیه عکس بالشتکی میشود.

    شربت را قبلا اماده کنید و انرا سرد کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی شیشه ای قلبی 

    مواد لازم :

     پودر قند  30 گرم

     کره  55 گرم

     وانیل  1/6 ق چ

     زرده تخم مرغ  نصف یک زرده

     آرد سفید  90 گرم

    نمک 1/8 ق چ

    آب نبات خرد شده 2/3 پیمانه

    طرز تهیه:

    کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود .

    زرده تخم مرغ را اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد

    کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد. روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت0.7 سانتیمتر باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش های با اندازه دلخواه میزنیم تا چهارگوش هایی به دست آید. من با ابعاد 4.5 در 6 سانت برش زدم . چهارگوش ها رو در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم میچینیم. با قالب دلخواه (من قلب استفاده کردم) طرح وسط برش ها رو خالی میکنیم . * به جای برش زدن میتونیم از قالب های یک شکلی که در 2 یا 3 سایز هستن استفاده کنیم و سایز بزرگتر به جای همین چهارگوش به کار بره و با سایز کوچیکتر طرح داخلی رو خالی کنیم.

    در قسمت خالی یک قاشق سرخالی (که اینم باز بستگی به اندازه قالب داره) آب نبات خرد شده میریزیم .فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .به مدت 17-15 دقیقه در طبقه وسط فر بپزد تا لبه شیرینی ها طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را با احتیاط روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند .

    نکات :

    مواد برای 15 عدد شیرینی است . همه مواد در دمای محیط باشند. آب نبات ها با رنگ و طعم دلخواه .

    * برای درست کردن این شیرینی زیبا از هر خمیر کوکی که مایلید میتونید استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی کره ای پرس

    شکر 1 پیمانه یا 180 گرم

    کره یا مارگارین یک و یک دوم پیمانه یا 300 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    شیر 2 ق س

    وانیل یک چهارم ق چ

    اسانس بادام یک دوم ق چ

    آرد 4 پیمانه 

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. شکر و کره را با هم زن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و شیر و وانیل و اسانس بادام را افزوده کاملا بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به دفعات داخل مایه اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست آید. 

    خمیر را در پرس شیرینی ریخته آن را در سینی بدون چربی پرس کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر شیرینی طلائی شود در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.

    می توانید از پودر بادام یا پسته و یا کنجد برای تزیین استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    زیباکده
    مامان رهام جون : 

    گوش فیل  

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    اگه وقت بشه من امروز اینو درست میکنم

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كاپ كيك ساده 

    مواد لازم:

    كره 125 گرم ، به دماي محيط رسيده

    شكر 150گرم

    تخم مرغ 2 عدد به دماي محيط رسيده

    شير 60ميلي ليتر ،به دماي محيط رسيده

    آرد قنادي 150 گرم

    نشاسته ذرت 9 گرم

    بكينگ پودر 1 ق چايخوري 

    وانيل مايع 1 ق چايخوري

    طرز تهيه:

    فر را روي 180 درجه سانتيگراد (160 درجه در فرهاي مجهز به كانوكشن) گرم كنيد و طبقه آن را روي طبقه وسط تنظيم كنيد.كليه مواد كيك را كه بايستي همگي همدما باشند، در كاسه همزن ريخته و ابتدا با دور كند ،هم بزنيد تا مخلوط شوند و مواد به اطراف نپاشد،سپس درجه همزن را به تندتر افزايش داده و هم بزنيد تا رنگ مواد روشن و مواد حالت كرمي شود.مواد را در قالب كاپ كيك كاغذ انداخته بريزيد تا حدي كه نيمي از ارتفاع قالب ها پر شود،با اين ميزان حدود 12 قالب متوسط پر شود.قالب را به مدت تقريبي 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزند و طلائي شوند.قالب را از فر خارج كرده و 10 دقيقه صبر كنيد.سپس كيك ها را از قالب خارج كنيد و روي توري سيمي خنك كنيد.و به صورت دلخواه تزئين كنيد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک بهارنارنج وپرتقال 

    چي لازم دارم:

    آرد 150 گرم

    شکر 150 گرم

    بيکينگ پودر 2 قاشق چايخوري

    آب پرتقال 1 پيمانه

    پوست پرتقال رنده شده 2 قاشق چايخوري

    پوست ليمو رنده شده 1 قاشق چايخوري

    عرق بهارنارنج 4 /1 پيمانه

    وانيل 2 /1 قاشق چايخوري

    تخم مرغ 6 عدد

    کره 100 گرم

    چطور بپزم:

    تخم‌مرغ ها را بشکنيد، زرده و سفيده آنها را جدا کنيد و هر کدام را در کاسه اي بريزيد. به کاسه زرده‌ها شکر اضافه کنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.

    حالا وانيل و بيکينگ پودر را به زرده‌ها افزوده و هم بزنيد. در آخر کره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زرده‌‌ها اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنيد. 

    سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف کند. وقتي سفيده‌ها خوب پف‌دار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه کرده و با ليسک مخلوط کنيد.

    حالا نوبت اضافه کردن مايعات است. آنها را که به مواد کيک اضافه کرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد. فر را با درجه 175 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد، سپس آرد را کم‌کم به مايه کيک اضافه کنيد و با ليسک مخلوط کنيد.

    قالب را چرب کرده و کمي آرد به ته و ديواره‌ها بپاشيد.که کيک به قالب نچسبد مايه کيک را در قالب ريخته و در فر بگذاريد. بعد از نيم ساعت تا 45 دقيقه که کيک پخت و رويه آن طلايي رنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو کنيد

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خاگینه گیس باف

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک اسفنجی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی زعفرانی

    مواد لازم :

    زرده تخم‌مرغ : دو عدد

     زعفران آب‌کرده : یک قاشق چایخوری

     پودر شکر : ۵۸ گرم

     نمک : ۸/۱ قاشق چایخوری

     آرد : ۲۴۰ گرم

     شکلات تخته‌ای برای تزیین : به میزان لازم

     کره : ۱۶۰ گرم

    طرز تهیه

    کره را با پودر شکر در ظرفی ریخته و با همزن خوب می‌زنیم، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده و مجددا هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کش‌دار شود و زعفران را هم در آن مخلوط می‌کنیم.

    آرد و نمک را به آرامی با الک داخل مواد مخلوط می‌کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. از خمیر به شکل توپ‌های گرد برمی‌داریم، در سینی شیرینی‌پزی می‌چینیم و روی آن را با سیخ کباب چوبی کمی گود می‌کنیم،سپس در طبقه وسط فری که با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد از یک ربع قبل گرم کرده‌ایم، به مدت ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

    زمانی که شیرینی‌ها پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و می‌گذاریم کاملا سرد شود. شکلات تخته‌ای را روی بخار آب قرار داده و رقیق می‌کنیم، سپس شیرینی‌ها را در پودر شکر غلتانده و حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر می‌کنیم 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک شکلات تلخ

    موادلازم

    2 و 4\1 پیمانه یا (290 گرم) آرد

    2 ق غ آرد نشاسته ی ذرت

    3/4 پیمانه یا (85 گرم) پودرکاکائو باکیفیت

    1 و 2\1 ق چ بکینگ پودر

    1/2 ق چ بکینگ سودا

    نمک 3/4 ق چ

    1 پیمانه + 1 ق غ یا (250 میلی لیتر) قهوه غلیظ

    1 پیمانه + 1 ق غ یا (250 میلی لیتر) دوغ

    1 و 1/4 پیمانه یا (280 گرم) کره

    1 و 1/3 پیمانه یا (300 گرم) شکر

    5 عدد تخم مرغ بزرگ

    1 ق چ عصاره وانیل

    (120 گرم) شکلات تلخ ذوب شده

    طرزتهیه

    فرو روشن میکنیم 350 فارنهایت یا 180 سانتیگراد

    شکلات تلخ رو بن ماری کرده و کنار بگذارید

    آرد رو دوبار الک کنید و در یک کاسه ی بزرگ با نشاسته ذرت، بکینگ پودر، پودرکاکائو، جوش شیرین و نمک مخلوط میکنیم

    کره و شکر رو در ظرفی دیگر خوب هم میزنیم تا پف کنه

    تخم مرغ ها را دونه دونه به مخلوط اضافه‌ میکنیم سپس عصاره وانیل رو اضافه‌ میکنیم

    دوغ و قهوه رو هم اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه‌ کنید و در حد مخلوط شدن بزنید

    حالا شکلات ذوب شده رو ریخته، هم بزنید تا مواد یکدست شود.

    سه تا قالب (20 سانتی متری) رو آماده کنید

    مواد رو داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر حدود 35 دقیقه بپزید

    بعد از پخت اجازه بدید خوب سرد شه بعد تزیین کنید

    برای کرم شکلات:

    1 و 2\1 پیمانه یا (340 گرم) کره

    16 اونس یا (450 گرم) شکلات تیره (70٪) و ذوب شده

    1/2 پیمانه یا (60 گرم) پودرشکر

    کره رو در ظرفی قرار داده و حدود 5 دقیقه‌ هم بزنید

    سپس پودرشکر رو اضافه‌ کنید و بعد از کمی هم زدن شکلات ذوب شده

    این مخلوط رو چند دقیقه بهم بزنید

    کیک سرد شده رو روی استند کیک بذارید‌ و از کرم لابه لاش بریزید و خوب تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیزکیک قالبی

    اولین لایه دسر ما کیک شکلاتی هست که قبلا آموزش داده شده .مایع کیک را داخل یک قالب مستطیلی به ابعاد 50 در 35 می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا بپزد بر اساس دستور پختی که قبلا آموزش داده شده

    بعد از آماده شدن ، کیک که خنک شد با استفاده از قالبهای مخصوص که به شکل لوله است کیک را قالب می زنیم و کنار می گذاریم

    مواد میانی که مواد پنیری چیز کیک هست و هممون بلدیم

    (اگه بلد نیستید روی این هشتگ بزنید تا برید به دستور #چیزکیک )

    مواد پنیری رو میریزیم روی کیک و دوباره یک لایه کیک قرار میدیم

    4 ساعت بمونه یخچال خودش و بگیره و بعد اروم از تو قالب دربیارید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک موزاییکی یخچالی

    طرز تهیه:

    بیسکوییت پتی بور  ۲ بسته ۱۲۵ گرمی

    شیر  ۲ لیوان

    پودینگ شکلاتی  ۱ بسته

    شکلات تلخ  ۲۰ گرم

    کره  ۲۵ گرم

    گردوی خرد شده یا پسته  نصف لیوان

     اول پودینگ رو با ۲ لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم و با لیسک خوب مخلوط میکنیم وقتی کامل حل شد روی حرارت کم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد شکلات و وقتی شکلات حل شد کره رو اضافه و درآخر هم گردو رو اضافه میکنیم و بعد خاموش میکنیم

    بیسکوییت ها رو خرد میکنیم ولی خیلی خورد نشن هر بیسکوییت فقط به چند تیکه تقسیم بشه بعد پودینگ رو که آماده کردیم روی بیسکوییتا میریزیم و با قاشق خیلی آروم که بیسکوئیت ها خورد تشن و خووووب مخلوط میکنیم

    موادمون و کف کاغذ روغنی یا فویل آلمینیوم میریزم و رول میکنیم و در یک نایلون قرار میدیم و در یخچال میذاریم همچنین میشه داخل قالب ریخت

    قالب مورد نظرمون رو میاریم و داخلش کاغذ یا سلفون میکشیم وموادمون رو توش میریزیم و با پشت قاشق خوب تخت میکنیم و فشار میدیم تا فشرده بشه و شکل قالب رو به خودش بگیره و بقیه پلاستیک رو روش میکشیم و به مدت ۳-۴ ساعت میزاریم تو یخچال.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چیز کیک زبرا مسی 

    کیک شیفون برای پایه چیز کیک 

    کیک رو طبق دستور پخته و بعد از خنک شدن از قالب جدا کرده و به قطر دوسانت از لبه کیک بیاید داخل و با چاقو دورشو برش بزنید بعد آرام داخلشو طبق عکس با قاشق خالی کنید. .حواستون باشه لبه و کف قالب و با چاقو خراش ندید قطر لبه و زیر کیک یک اندازه باشه . کیک و بعد از خالی کردن بذارید فریز تامواد چیز آماده بشه .

    حالا دو تا ظرف کنار دست بذارید تو هر کدوم یک پنیر ماسکار پونه و نصف ل شکر و یک بسته خامه صبحانه و وانیل  بذارید و خوب میکس کنید تا مثل کرم بشه . حالا  یک ق.غ پ.کاکائو غلیظ رو با سه چهارم ل شیر ولرم خوب مخلوط و به یکی از ظرفها اضافه و مخلوط کنید. و نصف ل شیر به مواد سفید هم اضافه کنید .

    دو ق.غ پ ژلاتین و روی نصف ل آب سرد پاشید بذارید یک دقیقه بمونه تا اسفنجی بشه بعد بذارید رو بخار تا ذوب بشه . بعد ژلاتین و نصف نصف به هر دو ظرف اضافه کنید. وخوب مخلوط کنید. 

    حالا کیک و از فریز در بیارید و از مرکز به نوبت یک ملاقه مواد سفید و یک ملاقه مواد قهوه ای بریزید تا مواد تمام بشه . حواستون باشه ملاقه ها رو درست تقسیم کنید که قشنگ و یکدست بشه . بعد با سیخ چوبی مدل زبرا یا هر طرحی که دوست داشتید با ایده ای که خودتون دارید .بدید . ظرف و بذارید یخچال بعد سه ساعت آماده سرو می باشد. . .

    کیک شیفون مسی   

    تخم مرغ 4 عدد  ارد یک و ربع لیوان  وانیل    روغن ربع لیوان    شیر ربع لیوان   بیکینگ پودر دو ق چ پر   نمک یک چهارم ق چ    شکر یک لیوان سر خالی    ابتدا ارد و نمک و پکینگ پودر را سه بار الک میکنیم.زرده اا و سفیده ها رو جدا میکنیم.سفیده ها رو میزنیم تا کامل کف کنه.نصف شکر رو کم کم اضافه میکنیم.بعد میذاریم تو یخچال تا اب نندازه.بعد زرده ها رو با وانیل و نصف دیگه شکر میزنیم تا سفید و کشدار بشه.بعد شیر  و بعد روغن رو اضافه میکنیم.بعد ارد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بدست بیاد.بعد سفیده هارو اضافه کرده و با لیسک ارام مخلوط میکنیم.داخل قالب ریخته و درفر  180 درجه گرم بمدت 40 دقیقه مپزیم زمان برای فرها متغیر است  ممکنه زمان کم و زیاد بشه 

    قالب سایز 30 مناسبه

    یک نکته 

    هر چی لبه باریکتر باشه بهتره 

    قطر زیر چیز و لبه باید یکسان باشه 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیز کیک تاکسیدو

    پنیر خامه ای: ٢٠٠ گرم

    خامه فرم گرفته: ٣٠٠ گرم

    بیسکوییت شکلاتی پتی بور:یک و نیم بسته

    کره: ١٢٥ گرم

    شکلات : ١٢٠ تا ١٥٠ گرم

    شکر برای کارامل: ١٠٠ گرم

    آب برای کارامل: نصف پیمانه

    آب آناناس یا آب کمپوتش: نصف لیوان ، 

    پودر ژلاتین: سه و نیم قاشق مربا خوری

     طرز تهیه: 

    اول بیسکوییتها رو با غذاساز خوب خورد میکنیم بعدش کره رو که آب کرده بودیم، بهش اضافه میکنیم،و تو قالب کمربندیمون خوشگل فشرده میکنیم، و نیم ساعت تو یخچال میذاریم تا سرد و سفت بشه،بعدش آب آناناس رو با آب معمولی رقیق میکنیم تا به یه لیوان برسه با پودر ژلاتین تو یه کاسه میریزیم، و رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه،تو این فاصله خامه فرم گرفته رو با پنیر خامه ای با دور کند همزن مخلوط میکنیم،و بعد شکلات رو هم به روش بن ماری ذوب میکنیم، شکر کارامل رو هم با دو قاشق آب اول کارامل میکنیم بعد بقیه نصف پیمانه آب رو 

    بهش اضافه میکنیم تا غلیظ بشه، حالا اول مخلوط ژلاتین رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مایه رو سه قسمت میکنیم ، قسمت اول همین طور ساده میریزیم رو بیسکوییتها و میذاریم تو فریزر(حدودأ ٧ دقیقه کافیه)بعد قسمت دوم رو با شربت کارامل مخلوط میکنیم و رو قسمت سفید میریزیم و دوباره میذاریم فریزر و برای قسمت سوم هم با شکلات آب کرده مخلوط میکنیم و میذاریم تو یخچال تا کاملآ خودشو بگیره، واسه تزیینش هم میتونین از شکلات آب شده یا رنده شده استفاده کنین، خیلی خوشمزه اس امتحان کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    لوز شکلاتی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت حلوا

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک صبحانه

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوهان قم 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی تر

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان