خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کوکی شکلاتی با بادام زمینی

    با طعمی فوق العاده

    موادلازم

    کره 100گرم

    پودرقند80گرم

    شکرقهوه ای 80گرم

    تخم مرغ 1عدد

    آرد220گرم

    بادام زمینی خردشده 60گرم

    وانیل نصف ق.چ

    بکینگ پودر نصف ق.چ

    شکلات خردشده کم شیرین 150گرم

    فر را روی دمای 170درجه سانتی گراد روشن میکنیم و روی سینی فر کاغذ روغنی میزاریم .

    کره وپودرقند وشکر قهوه ای رو خوب باهم مخلوط میکنیم و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و باهمزن برقی خوب میزنیم تا یکدست شود .آرد و بکینگ پودر را که الک کرده ایم را کم کم به مواد در 4مرحله اضافه میکنیم و هم میزنیم بادام زمینی و شکلات را اضافه میکنیم و به کمک قاشق مواد را روی کاغذ روغنی با فاصله میگذاریم و به مدت 10الی12دقیقه در فر قرار میدهیم .وقتی از فر در آوردین میزارید کاملا خنک شود بعد سرو کنید بافت نرم وطعم دلنشینی دارد

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    دابل کرپ با پودینگ

    مواد لازم:

    2 لیوان آرد

    4،5 استکان شیر

    1 تخم مرغ

    کمی نمک

    1 قاشق غذا خوری پودر کاکائو

    2 قاشق غذاخوری پودر شکر

    روغن مایع برای پختن

    1 بسته پودینگ آماده یا خانگی (یا محلبی )

     طرز تهیه:

    تخم مرغ ، 4 استکان شیر و آرد رو خوب هم میزنیم بعد نصفش میکنیم به نصف دیگه پودر شکر و کاکائو میزنیم و هم میزنیم بعد نصف استکان شیر هم به این ماده کاکائوییمون میریزیم و هم میزنیم. بعد به نصف ساده نمک میزنیم و هم میزنیم. بعد پودینگمونو درس میکنیم تا موادمونم استراحت کنن.بعد پودینگمونو میزاریم یخچال نیم ساعت اینا سرد بشه. بعد به تابه نچسب 1 قاشق غذاخوری روغن مایع میریزیم میزاریم روی اجاق گرم بشه بعد یه ملاقه از موادمون میریزیم و هر دو طرفشو میپزیم و اینکارو تا اینکه موادمون تموم بشه ادامه میدیم. بعد مثل شکل کرپ ساده روش کرپ کاکائوییمون میزاریم به 8 قسمت تقسیم میکنیم بعد روی هر کرپ ساده با نصف انگشت فاصله کرپ کاکائوییمون رو میزاریم و روی قسمتی که بزرگه( گشاده! ) پودینگ یا نوتلا یا هرچیز دیگه ای مثل عسل میزاریم و رول میکنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوکی نسکافه ای با رویه شکلاتی  طرح قلب

    آرد 1ونیم لیوان

    کره 100گرم

    تخم مرغ 1عدد

    نسکافه پودر شده 1قاشق مرباخوری 

    پودر شکر 1/2پیمانه سر پر

    شکلات تلخ یا شیری بدلخواه 50گرم

    طرز تهیه:

    اول کره وپودر شکر رو خوب بزنید تا سفید بشه بعد وانیل رو اضافه کنید وپودر نسکافه رو وبعد تخم مرغ رو هم اضافه کرده وبه زدن ادامه میدین حالا همزن رو کنار گذاشته وبا لیسک آرد رو بخورد مواد بدید تا خمیر نرم ویکدستی بدست بیاد .نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید وبعد روی سطحی کمی آرد بپاشید وبه کمک وردنه خمیر رو باز کنید وبا کاتر مخصوص بشکل دلخواه دربیاورید .ودر فر با حرارت 180درجه به مدت 10دقیقه بپزید.

    برای رویه شکلاتی از قالب مخصوص شکلات استفاده کردم وقتی شکلات رو بن ماری کردم توی قالب مورد نظر ریختم وگذاشتم داخل یخچال حدود نیم ساعت وبعد جدا کردم وبه کمک کمی شکلات آب شده به بیسکویت وصل کردم 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    زوکوتو (کیک بستنی)

    بسیار راحت و آسان....

    مواد لازم:

    بیسکوییت پتی بور یک بسته

    بستنی وانیلی نیم لیتر

    بستنی شکلاتی نیم لیتر

    شکلات مکعبی آی سودا 6 مکعب (حدود 50 گرم)

    کره 100 گرم

    روغن مایع یک قاشق غذاخوری

    پودر پسته و ترافل برای تزیین

    طرز تهیه:

    توی یک کاسه یا قالب نیم دایره رو سلفون کشیده، بستنی وانیلی رو بیرون بگذارید تا کمی نرم بشه.نباید زیاد نرم بشه.اطراف قالب رو با بستنی بپوشونید.

    با چاقو بستنی رو برش دهید و کنار هم توی قالب بچینید و روش رو با قاشق صاف کنید.

    روی آن پودر پسته پاشیده و بگذارید فریزر تا بستنی سفت بشه.

    بعد از نیم ساعت بستنی کاکائویی رو از فریزر دربیارید و اجازه دهید نرم بشه.

    نباید زیادی آب بشه.

    بعد از اینکه لایه اول بستنی خودش رو گرفت، بستنی کاکائویی رو توی قالب بریزید.

    بیسکوییت رو پودر کنید .

    70گرم از کره به همراه 4 مکعب از شکلات و یک قاشق روغن مایع رو توی یه ظرف بریزید تا کره و شکلات ذوب بشه.(به روش بن ماری)

    وقتی شکلات آب شد بریزید توی بیسکوییت و کاملا" مخلوطش کنید.

    وقتی بستنی کاکائویی هم سفت شد مخلوط بیسکوییت و شکلات را روی بستنی ریخته و صافش کنید و دوباره بگذارید داخل فریزر.

    زمان دهید تا خودش رو بگیره، بعد برگردونید، اگه برگردوندنش سخت بود چند دقیقه داخل آب گرم بگذارید بعد راحت برگردونید و سلفون رو از روش جدا کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک بستنی

    مواد لازم

    ظرف پیرکس مناسب

    کاغذ روغنی

    بستنی کاکائویی کیلویی

    بستنی سفید کیلویی

    کراکر (بسکوییت دراز) شکلاتی

    بیسکوییت کرمدار شکلاتی (۵ تا ۱۰ عدد)

    چیپس شکلاتی و نقل های کوچک رنگی برای تزئین کیک بستنی

    طرز تهیه

    نحوه ی چیدن کراکر ها

    ورقه ی روغنی را داخل ظرف پهن کنید. این کاغذ کمک می کند وقتی کیک بستنی آماده شد و اگر خواستید ظرفش را عوض کنید، به راحتی امکان پذیر باشد. ابتدا یک لایه کراکر بچینید، ممکن است مجبور شوید چند کراکر را نصف کنید. روی آن یک لایه بستنی سفید بگذارید. برای برداشتن بستنی می توانید از قاشق معمولی استفاده کنید و با یک لیوان آب ولرم تا بعد از برداشتن هر قاشق بستنی، قاشق را چند ثانیه شستشو دهید. این کار باعث می شود بستنی به قاشق نچسبد. روی لایه ی بستنی باز کراکر بچینید.

    گذاشتن یک لایه کیک شکلاتی

    حال یک لایه بستنی کاکائویی روی آن بگذارید. اگر یک لایه صاف نبود نگران نباشید، با گذاشتن کراکرها صاف می شود. پس باز روی بستنی کاکائویی هم یک لایه کراکر بچینید. باید سریع عمل کنید تا بستنی آب نشود. باز یک لایه بستنی سفید و بعد باز هم یک لایه دیگر کراکر بچینید. در آخر هم باز یک لایه نازک تر از قبل بستنی سفید بگذارید. ظرف را بپوشانید و داخل فریزر قرار دهید.

    بیسکوییت شکلاتی کرمدار و نقل های کوچک رنگی

    تزئین کیک بستنی با بیسکوئیت کرمدار و نقل های کوچک رنگی

    بیسکوییت های کرمدار را خورد کنید. اگر از شکلات آب شده می خواهید استفاده کنید در این مرحله آماده اش کنید. حال کیک بستنی را بیاورید بیرون از فریزر و روی آن را با شکلات آب شده یا چیپس شکلات، و پاشیدن نقل های کوچک رنگی تزئین کنید. تکه های بیسکوییت را هم روی کیک بچینید و باز کیک را داخل فریزر قرار دهید. حالا کیک بستنی شما آماده ی سرو کردن است.

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    براونی

    🍩 مواد لازم:

    شکر                  یک و نیم لیوان

    روغن                 یک و نیم لیوان

    شیر                   یک و نیم لیوان

    آرد                    2 لیوان

    تخم مرغ              3 عدد

    بکینگ پودر           1 قاشق غذا خوری

    وانیل                 1 قاشق چایخوری

    پودر کاکائو          50 گرم

    🍩 طرز تهیه:

    آرد با وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید.

    شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید.

    بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید

    در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید. البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست

    ظرف مورد نظر رو چرب کنید و آرد بپاشید و مواد رو بریزید و در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید. 

    تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.

    بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید 

    دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه

    اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک برای ولنتاین

    مواد لازم:

    کیک اسفنجی؛

    3 عدد تخم مرغ

    120 گرم آرد

    70 گرم پودر شکر

    3 گرم بیکینگ پودر

    1 پیمانه پودر کاکائو

    برای کرم پاتیسیر (خامه داخلی)؛

    500 گرم شیر 

    1 عدد تخم مرغ

    100 گرم آرد

    150 گرم شکر دانه ریز

    1 قاشق چای خوری وانیل شکری 

     5 قاشق غذاخوری شربت گیلاس

    خامه روی کیک؛

     1.5 پیمانه خامه فرم گرفته شیرین شده

     2 قاشق غذا خوری رنگ خوراکی قرمز رقیق

    تراشه شکلات و شکلات چیپسی برای تزیین

    روش تهیه:

    تخم مرغ و شکر رو بزنین تا حجمش دو برابر بشه

    آرد،بیکینگ پودر و کاکائو رو الک کنین و بهش اضافه کنین

    مواد رو توی قالب چرب شده بریزین و توی فر 180 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه بپزین

    تا کیک خنک بشه کرم رو آماده کنین:

    همه مواد رو با هم ترکیب کنین و روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا غلیظ بشه بعد وانیل رو اضافه کنین و از روی حرارت وردارین

    اجازه بدین کرم خنک بشه

    کیک رو به دو یا سه قسمت تقسیم کنین روی هر لایه با قلمو شربت بزنین و کرم رو بین لایه ها بریزین

    خامه فرم گرفته و با رنگ خوراکی مخلوط کنین و روی کیک بکشین و با شکلات تزیین کنین

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    چیز کیک توت فرنگی

    طرز تهیه 🍓هشت عدد بسکویت اوریو 🍓یک بسته خامه🍓پنجاه گرم کره🍓ژله ی آلووراء یک بسته 🍓ژله ی توت فرنگی یک بسته🍓یک پاکت خامه 🍓هشت عددپنیر کبیبی🍓🍓اول بسکویت ها رو در میکسر میریزیم  و خرد میکنیم بعد با کره روی اجاق تفتش میدیم و داخل ظرف مورد نظر میریزم و بادست سفتش میکنیم بعد ژله ی آلووراء  را با یک لیوان آب روی بخار ذوب میکنیم وبا خامه و پنیر میکسش میکنیم و روی بیسکویت ها میریزیم و درون یخچال میزاریم تا خودشو بگیره وآخر سر ژله ی توت فرنگی میریزیم  و با توت فرنگی تزیین میکنیم 🍓🍓🍓🍓🍓

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای_آلبالو

     

    ✅مواد اولیه : 

    آرد سفید 200 گرم 

    آرد سنگک 75 گرم 

    کره 225 گرم 

    روغن مایع 80 میلی لیتر 

    آب 350 میلی لیتر 

    شکر 300 گرم 

    آلبالوی بدون هسته 300 گرم 

    شربت آلبالو 200 میلی لیتر 

    جوهر لیمو 1 قاشق چایخوری 

    اگه تا به حال حلوا با شیره خرما را امتحان کردید و دوست داشتید حتما از مزه و تهیه حلوای آلبالو لذت می برید. این ایده موقع درست کردن مربای آلبالو به ذهنم آمد و امتحان کردم دیدم عالی بود. اگه دوست دارید حتما امتحان کنید مطمئنم دوست دارید.

    ✅برای تهیه شربت :در قابلمه ای آب، شربت ، شکر ، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.

    آرد سنگک را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود و کنار می گذاریم.

    سپس آرد سفید را تا حدی تفت می دهیم که خامی آن گرفته شود.

    داخل تابه ای کره را ذوب می کنیم و آرد ها را از الک رد کرده و در کره تفت می دهیم.روغن مایع را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم.سپس با ملاقه از شربت درست شده بر میداریم و به آرامی به آردها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه و از روی حرارت برمیداریم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیز کیک آلبالو

    مواد اولیه : 

    برای 6 نفر 

    بیسکوییت دایجستیو (( می توانید از بیسکوییت ساقه طلایی استفاده کنید )) ۲ لیوان نرم شده 

    پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم 

    کره ذوب شده ۶۰ گرم 

    تخم مرغ ((زرده و سفیده از هم جدا شود ))  ۵ عدد 

    شکر ۱ لیوان 

    خامه ۱/۳ لیوان 

    رنده پوست لیموترش ۱/۳ قاشق مرباخوری 

    مربای آلبالو ۱ شیشه 

    وانیل و پودر دارچین به میزان لازم 

    ✅بیسکوییت نرم شده، پودر دارچین و کره ذوب شده را کاملا با هم مخلوط کنید و سپس داخل ظرف مورد نظرتان ریخته و آن را پهن کنید. ظرف را به مدت ۶ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد در فر بگذارید تا رنگ بیسکوییت ها کمی تغییر کند.

    حالا پنیر خامه ای، رنده پوست لیمو ترش، شکر و وانیل را با مخلوط کن بزنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل کرم در بیایند حالا زرده تخم مرغ ها و خامه را هم به این مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس سفیده تخم مرغ را هم کم کم اضافه کنید ولی این بار با قاشق چوبی هم بزنید مواد به دست آمده را داخل بیسکوییت های داخل ظرفتان بریزید و روی ظرف را با آلومینیوم پوشانده و آن را به مدت ۱ ساعت در فر قرار دهید . بعد از آن وقتی ظرف خنک شد، آن را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید.

    حالا چیز کیک شما آمادست تنها کافیست روی آن را با مربای آلبالو بپوشانید.

    اگر دوست دارید مهمان هایتان راحت تر دسر را میل کنند و سرو آن برای شما هم راحت تر باشدمی توانید از قالب های کوچک استفاده کنید. مطمئن باشید مینی چیز کیک طرفداران بیشتری خواهد داشت

    اما اگر فکر میکنید چیز کیک هم تکراری شده قالب های کوچکتان را از موادی که درست کردید پر کنید و کلا قسمت بیسکوییتی را از دسر خود حذف کنید. میتوانید آلبالو ها را در وسط مواد هم بریزی

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چه طور کیک ،کوکو یا ژله را بدون شکستن رول کنیم !(طرز تهیه رولت) 

    شاید برای خیلی هاتون پیش اومده باشه که خواستید رولت یا کوکو رو رول کنید ولی همین که اولین رول رو درست کردید رولتون شکسته و همه کاراتون خراب شده!برای اینکه این مشکلات دیگه براتون ایجاد نشه آموزش تصویری رول کردن رو قرار دادم ..

    میتونید انواع کوکو،کیک و حتی ژله فرفره ای رو به این صورت رول کنید و خیالتون از بابت شکستن راحت باشه! 

    1)اول از همه باید توجه کنید ضخامت کیک رو زیاد نگیرید چون اگه ضخامت کیک زیاد باشه هرچی هم تلاش کنید بازم رولتون میشکنه!پس ضخامت تا حد ممکن کم! 

    2)اجازه بدید کیک یا کوکو کامل کامل سرد بشه یعنی اصلا حرارت نداشته باشه! 

    3)یه پارچه مناسب آشپزی تهیه کنید(مثل دستگیره نخی)و روی اون رو کامل با پودر قند یا هر نوع پودر دیگه مثل پودر نسکافه،شکر،مغز و ...بپوشونید اگرم کوکو هست سعی کنید یا آرد بریزید یا مغز گردو. 

    4)کیک رو که سرد شده مستقیم از قالب برگردونید روی پارچه. 

    5)دقت کنید با خود پارچه کیک رو رول کنید طوری که پارچه بین رولت قرار بگیره. 

    6)حالا رولت رو با پارچه توی یخچال بذارید حدود 2ساعت اجازه بدید استراحت کنه. 

    7)بعد از گذشت زمان کیک رو خارج کنید و بازش کنید حالا بینش هرچی میخواید بریزید. 

    8)کیک رو این بار بدون پارچه رول کنید و توی یخچال بذارید و بعد از سرد شدن کامل برش بدید و ازش استفاده کنید! 

     

    ✅نکات:

    1)اگر کیکتون خیلی ضخیم شده بود و به نشکستنش امیدی نداشتید یه مقدار آب داغ و ژلاتین رو مخلوط کنید و با ابپاش روی کیک بریزید و بعد کیک رو رول کنید اینجوری ممکنه نشکنه!البته فقط ممکنه! 

    2)اگر میخواید رولتون کاکائویی بشه بعد از اینکه رول آماده شد اونو روی یه توری بذارید و روش کاکائو آب شده کاملا سرد بریزید و بعد دوباره بذارید توی یخچال تا خنک بشه. 

    3)بهتره بین رولهای کوکویی لایه ماست خامه ای قرار بدید تا هم محکم پیچیده بشن هم خوشمزه تر بشن! 

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بامیه

    مواد لازم جهت تهیه خمیر:

    تخم مرغ : 2 عدد

    آرد سفید : 8 قاشق غذا خوری

    روغن جامد یا کره : 2 قاشق غذاخوری

    آب : 1 لیوان

    جوش شیرین : یک چهارم قاشق چایخوری

    شربت : 1 قاشق غذاخوری

    روغن مایع برای سرخ کردن : به میزان لازم

     

    ابتدا طرز تهیه شربت :

    دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کرده به همراه کمی وانیل، هل، زعفران( در صورت تمایل ) و گلاب بگذارید روی شعله تا به جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود.

     

    طرز تهیه خمیر بامیه :

    آب را با روغن در قابلمه ای جوش آورده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و بگذارید تا سرد شود.

    تخم مرغها را یکی یکی با فاصله به خمیر اضافه کنید و بعد کمی جوش شیرین را تا خمیر لطیف و نرمی حاصل شود .

    خمیر را داخل قیف مخصوص ریخته و داخل روغن داغ بیاندازید و بعد از طلایی رنگ شدن داخل شربت انداخته و بعد بیرون کشیده درون صافی بگذارید تا شربت اضافه ی آن گرفته شود

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     زولبیا:

    نشاسته ۲۰۰ گرم

    ماست ۲۰۰ گرم

    ارد ۵۰ گرم

    روغن جامد ۱ ق چ

    جوش شیرین نصف ق چ

    گلاب ۱ ق غ

    طرز تهیه زولبیا:

    نشاسته و ماست رو با هم مخلوط میکنیم تا نشاسته حل بشه بعد ارد رو اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا صاف و یکدست بشه .روغن رو هم اضافه کرده دوباره با هم زن میزنیم.در اخر گلاب و زعفران ساییده و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم

    شلی این مایه زولبیا  باید مثل سس باشه اگه خیلی شل بود میتونید ارد بهش اضافه کنید و اگر سفت بود کمی ماست اضافه کنید

    بهترین وسیله برای ریختن زولبیا در روغن قوطی سس گوجه ی خرسیه

    تو پلاستیک هم میشه که باید کمی گوشه پلاستیکو سوراخ کنید

    ظرفتون بهتره عمیق و نچسب باشه تا زولبیا تو روغن شناور بشه و وقتی میریزیم و رفت کف ظرف به راحتی جدا بشه

    ریختن مایه زولبیا خیلی هیجان داره چون میتونید هر شکلی که دوست دارید در بییارید!

    شربت:

    شکر ۳ پیمانه

    اب ۱ پیمانه

    گلاب ۱ پیمانه

    زعفران حل شده ۱ ق م

    ابلیمو ۱ ق م

    تمام مواد یک ربع میجوشه و میزاریم خنک بشه و غلظت عسل رو پیدا کنه این نکته خیلی مهمه.اگه شربت داغ باشه بامیه و زولبیاتون خمیر میشن و اگر سفت نباشه هم همینطور.اگر هم ابلیمو نریزید شکرک میزنه

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی شکر پاره

    مواد لازم: پودر قند نصف پیمانه_ وانیل نوک قاشق چایخوری_ تخم مرغ یک عدد_ روغن زیتون نصف پیمانه _ پکین پودر نصف قاشق چایخوری_ ارد دو پیمانه و فندوق برای روی شیرینی و اما برای شربت هم یک و نیم لیوان آب و یک لیوان شکر و نصف قاشق چایخوری عرق هل و زعفران 

    و اما طرز تهیه: ابتدا پودر قند و تخم مرغ و وانیل وبا دست هم میزنیم و بعد روغن زیتون و آرد و پکین پودر اضافه میکنیم و ورز میدیم و خمیر و به مدت یکساعت استراحت میدیم بعد از این مدت از خمیر به اندازه ی یک گردو ور میداریم و تقریبا به شکل نیم دایره همونطوریکه تو عکس می بینید یه دونه فندوق روش میزازیم و میچینیم توی قالب از قبل چرب شده و بعد به مدت حدود بیست دقیقه با درجه 175 درجه توی فری که از قبل روشن کردیم میزاریم و بعد از اینکه زیر شیرینی ها طلایی شد از فر در میارم و شربت داغ و روش میریزیم و فرصت میدیم که شربت به خورد شیرینی بره

    پ. ن : تو دستور اصلی ترکیه از عرق هل و وانیل استفاده نکرده بود که من به دلخواه اضافه کردم ،و به جای روغن زیتون از روغن مایع استفاده کردم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی ملکه بادام

    مواد لازم 

    آرد_______ 375 گرم

    خاک قند_______ 70 گرم

    تخم مرغ_______ 2 عدد

    روغن جامد_______175 گرم (میشه با کره جایگزین بشه)

    پودر هل _______1/2 قاشق چایخوری

    بکینگ پودر_______1/2 ق چایخوری

    خامه_______50 گرم

    مواد لازم برای رویه شیرینی؛

    کره _______ 75 گرم

    شکر ________70 گرم

    خامه________2 قاشق غذاخوری

    عسل________4 قاشق غذاخوری

    خلال بادام_______یک لیوان

    زعفران دم کرده_______

    ابتدا روغن جامد و خاک قند رو با همزن میزنیم و بعد تخم مرغ ها ، پودرهل و خامه رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

    مواد را داخل قالب مستطیل شکل میریزیم و کاملا یک سطح پخش میکنیم و داخل فر 170 درجه به مدت ده دقیقه قرارمیدیم.

    حالا مواد روی شیرینی رو آماده میکنیم؛

    کره، شکر، عسل و خامه رو داخل ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم به محض جوش آمدن شکر خلال بادام رو اضافه میکنیم و بعد زعفران هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و شعله رو خاموش میکنیم.

    حالا این مواد رو روی شیرینی پخش میکنیم و دوباره داخل فر قرار میدیم به مدت 25_30 دقیقه بعد از پخت کمی هم شعله گریل رو روشن میکنیم تا بادم ها تغییر رنگ بدن . بعد از اینکه کاملا سرد شد ، برش میزنیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    نون برنجی

    روغن جامد سه چهارم پ

    پودر قند نصف پ

    تخم مرغ یک عدد

    ارد برنج دو و نیم  پ

    هل اسیاب شده یک ق چایخوری

    نمک یک پنسه

    گلاب یک چهارم پ

    تخم خرفه برای تزیین

    روغن و پودر قند روبا همزن برقی بزنید تا لطیف بشه تخم مرغ رو اضافه کنید با همزن برقی بزنید  تا کرمرنگ و کشدار بشه بعد آردبرنج هل و نمک رو اضافه کنید مخلوط کنید گلاب رو هم بتدریج اضافه کنید . این خمیر کمی شل تر از خمیرهای دیگس. خمیرو توی کیسه نایلونی  یک روز توی یخچال نگهدارید.  بعد از یخچال بیروت بیارید کمی ورز بدید و اندازه یک گردوی کوچیک بردارید و به اندازه دوریالی گرد کنید و توی سینی بچینید.  میتونید از مهر مخصوص  یا ته ماسوره  برای طرح زدن استفاده  کنید و تخم خرفه هم بپاشید.  فر رو از قبل روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. شیرینی  ها 15تا20دقیقه وقت لازم دارن برا پختن. اگر بخوایید زعفرانی بشه یک قاشق زعفران ابکرده رو به گلاب اضافه کنید. کف سینی  هم کاغذ پهن کنید.  زیر شیرینی  ها طلایی میشه ولی رنگ خود شیرینی نباید تغییر کنه. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #شیرینی_رولتی_تابه_ای

    از سری شیرینی های بدون فـــــــر مواد لازم برای۳ نفر:

    تخم مرغ ۲ عدد

    آرد ۵۰ گرم

    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری

    شکر ۵۰ گرم

    خامه قنادی یا خامه فرم گرفته به مقدار لازم

    وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود.

    ۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.

    ۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید 

    ۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید. 

    ۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید. 

    ۶- بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید. 

    ۷- میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید. 

    ۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است. 

    سایر نکات :

    میتوانید در صورت نیاز با چاقوی خیس شده حلقه حلقه کرده و نیمه بالای رولت را کمی خامه زده و روی آن را با مغز گردو و پسته و کاکائو تزیین کنید.

  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شيرينى دانماركى

    آرد 700-750 گرم

    خمير مايه سه قاشق غذاخوري

    شير ولرم يك پيمانه

    تخم مرغ سه عدد

    شكر 110 گرم

    روغن مايع يك پيمانه

    زعفران اب شده يك قاشق چايخوري

    وانيل نصف قاشق چايخوري

    مواد لازم براي كرم مثل كرم پيراشكي:

    يك پيمانه آب

    يك پيمانه شكر

    نصف پيمانه آرد

    نصف چايخوري وانيل

    براي رويه شيريني هم زرده تخحم مرغ...شكر دانه درشت يا كنجد

    💁🏻چطورى درست كنم؟!

    قبل از هر كاري اول 

    يك قاشق چايخوري شكر رو تو يه فنجون شير ولرم حل ميكني مايه خميرو اضافه ميكني و ميذاري پف كنه

    تا خمير مايه عمل بياد

    كرم رو درست كن كه سرد بشه..

    درست كردنش هم به اين صورته كه همه رو بجز وانيل قاطي ميكني روي گاز با شعله ملايم ميذاري و هم ميزني تا غليظ بشه و ارد بپزه.

    آخري هم وانيلو اضافه ميكني و والسلام

    آرد و شكررو الك كن

    تخم مرغ و روغن و خمير مايه عمل اومده رو با همزن دستي بزن يه كم و بريز رو آرد

    شير ولرم رو هم اروم اروم اضافه كن تا جايي كه خمير يكدست و نرمي بدست بياد ..و خوب ورز بده چند دقيقه تا بدست نچسبه و كامل صاف و يكدست بشه

    با وردنه پهن ميكني.

    خيلي نازك

    كرم ميذاري لاش و ميبندي و برش ميزني 

    حالا اگه از قبل هم برش زدي بعد كرم گذاشتي كه چه بهتر

    ميچيني تو سيني و يكي دوساعت بهش استراحت بده تا كامل حجمش دوبرابر بشه

    فر رو از يه ربع قبل با حرارت 180 درجه گرم مميكني

    روي خمير ها زرده بمال..دوس داشتي شكر ..دوس داشتي كنجد يا هر چي خودت ميلته بپاش.

    به مدت پونزده تا بيست دقيقه

    من با ⅓ مواد درست کردم و ۱۶ تا دانمارکی تپل بهم داد،

    تو کرم شیرینی گلاب نریزید

    وانیل بریزید تا کاملاً طعم دانمارکی بده

    فقط خمیرمایه رو عمل بیارید حتماً

    و بعد از چیدن در سینی ۱.۵ ساعت استراحت بدید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رشته_ختایی_خامه_ای

    ✅مواد اولیه : 

    روغن مایع نصف استکان 

    کره 100گرم 

    رشته ختایی 300گرم 

     شربت :

    شکر 1لیوان 

    آب 1 استکان 

    لیمو 1 حلقه 

     کرم :

    وانیل 1 پاکت 

    شکر 1 استکان 

    نشاسته 1 ق غ 

    آرد 2 ق غ 

    شیر  2.5لیوان 

    ✅طرز تهیه: 

    برای درست کردن کرم ،شیر را در قابلمه ریخته سپس آرد و نشاسته و شکر و وانیل را می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم و در حرارت می گذاریم تا به قوام بیاید و بجوشد سپس از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود 

    شربت: 

    شکر و آب و لیمو(آبلیمو )را در قابلمه می جوشانیم تا قوام بیاید وقتی جوشید 2-3 دقیقه دیگر جوشانده از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود. 

    در ظرفی رشته ختایی را ریخته و کره که از قبل ذوب شده و سرد شده و روغن مایع را می ریزیم و رشته ختایی ها ر با روغن ها خوب مخلوط میکنیم و لوله های فلزی را با روغن مایع چرب کرده و دور آن می پیچیم و در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد وقتی از فر در آوردیم می گذاریم سرد شود و لوله فلزی را در آورده و کرم را داخل کیسه یا قیف ریخته و د اخلش می ریزیم و در ظرف می چینیم رویش شربت سرد شده با قاشق می ریزیم روی کرم هم پودر پسته می ریزیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باترکریم سوئیسی_بهترین و خوشمزه ترین کرم برای کیک 

    مواد_کیک

    ✅مواد اولیه : 

    سفیده ی تخم مرغ 5 عدد 

    شکر 1 لیوان یا200گرم 

    کره 225 گرم 

    اسانس چند قطره

    سفیده ی تخم مرغ و شکر رو درظرف بریزید و دریک قابلمه آب بریزید و روی حرارت بذارید تا کمی قل بزنه ظرف حاوی سفیده رو روی اون بذارید نباید ته ظرف داخل آب باشه (بن ماری) با ویسک یا همون همزن دستی هم بزنید تا شکرحل بشه 

    بعداز 5 دقیقه هم زدن با دست تست کنید اگه شکر رو احساس کردید پس باید هم بزنید تا ذوب بشه

    حالا مواد رو به ظرف بزرگتری منتقل کنید چون سفیده قراره دوبرابر بشه با همزن برقی اول با دور کم بزنید و بعد سرعتش رو زیادکنید آنقدر بزنید تا زمانی که وقتی پره های همزن رو داخل سفیده برده و بیرون میارید موجهای نوک تیز به وجودبیاد به این مرحله استیف پیک گفته میشه بسته به دمای اتاق ده تا پانزده دقیقه طول میکشه

    کره رو ازقبل به قطعات کوچک تقسیم کنید تا زود تر به دمای محیط برسه 

    حالا هر تکه رو که به اندازه ی یک قاشق غذاخوریه داخل سفیده بندازید تا یکنواخت بشه بعد تکه ی بعدی رو بندازید

    بهتره در این مرحله سر همزن رو با پدال عوض کنید و با سرعت بسیار کند بزنید تا هوا وارد کرم نشه و بعدا برای تزیین کیک اذیت نشید

    هنگام اضافه کردن کره پف سفیده میخوابه لازم نیست نگران بشید این مورد کاملا عادیه مواد دور ظرف رو به وسط بیارید تا خوب مخلوط بشه این کار یک ربع طول میکشه حالا رنگ یا اسانس مورد نظرتون رو بریزید اگه اسانس روغنی دارید سه تا چهار قطره و غیر از اون یک قاشق چایخوری اسانس بریزید رنگ رو کم کم بریزید مواظب باشید چون یهو میبینید خیلی تیره شد.

    ✅نکات خیلی خیلی خیلی مهم:

    اول اینکه اگه کرمتون شل شد نگران نشید اتمالا یا کره زیادی گرم بوده یا سرعت همزن زیاد بوده کافیه ده دقیقه داخل یخچال بذارید و بعد با همزن انقدر بزنید تا فرم بگیره.

    دوم اینکه اگه کرمتون لخته شد باز هم نترسید مشکلی نیست به همزدن ادامه بدید مطمئن باشید دوباره سفت میشه و فرم میگیره.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان