خانه
642K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی زبان گربه ویژه نوروز

    کره نرم شده در دمای اتاق 150 گرم یا روغن جامد 100 گرم

    پودر قند 100 گرم

    وانیل یک دوم ق چ

    تخم مرغ متوسط 2 عدد

    آرد گندم 130 گرم

    شکلات شیری 100 گرم

    پودر فندق یک چهارم پیمانه خرد شده

    شکر برای پاشیدن روی شیرینی ها 50 گرم

    فر را با دمای 150 درجه روشن کنید. سینی فر را چرب کرده و آرد پاشی کنید. آردهای اضافی را خالی کنید. کره و پودر قند را با هم زن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ و لطیف شود. سپس وانیل و یک عدد تخم مرغ را نیز اضافه کرده حدود یک دقیقه بزنید تا تخم مرغ جذب مواد شود. تخم مرغ بعدی را نیز افزوده و یک دقیقه دیگر بزنید. در انتها آرد را نیز اضافه کرده و با دور کم هم زن بزنید تا مایه یک دست شود. یک قیف با سر ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر را آماده کرده مایه شیرینی را در قیف ریخته و لوله های باریک از آن را به طول 7 سانتی متر و به فاصله حدود 3 سانتی متری داخل سینی آماده بریزیدو به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده بپزید. پس از پخت یک سمت شیرینی های سرد شده را داخل شکلات ذوب شده فرو کرده و روی فویل قرار دهید. سپس کمی پودر فندق روی آنها بپاشید. میتوانید قبل از پخت روی شیرینی ها شکر پاشیده که در این صورت نیازی به تزیین با شکلات نیست

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    پاناکوتای شکلاتی 

    دستپخت مهدیه 

    شیر: دو و نیم پیمانه

    خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته : 200 گرم

    وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری

    شکر: یک سوم پیمانه

    شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه ( معمولا 100 گرم مورد نیاز است)

    طرز تهیه :

    مرحله 1 - پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

    مرحله 2 – به مابقی شیر یا خامه ( در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید) شکر را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. شکلات رنده شده را اضافه کنید.

    مرحله 3 - مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب شود و دسر قهوه ای رنگ بشود، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

    مرحله 4 - پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا میوه سرو نمائید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی نخودچی ویژه نوروز

    مواد لازم: آرد نخودچی دویست گرم

    ،پودر قند صد گرم

    ،روغن قنادی صد گر

    م،پودر هل سبز نصف قاشق چایخوری

    ، زغفران دم شده غلیظ یک قاشق چایخوری

    طرز تهیه:اول پودر قند و روغن قنادی که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو با پودر قند هم می زنیم(با هم زن دستی یا برقی) تا خوب باهم مخلوط بشن و بعد زعفران و پودر هل اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشن و بعد ارد نخودچی رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد با دست خوب ورز داده و توی کیسه فریزر گذاشته و میزاریم تو محیط آشپزخانه تا 24 ساعت بمونه که برای من این مدت کمتر از این زمان بود ولی بد هم نشد، بعد از این مدت خمیر و مابین دو تا کیسه فریزر روی تخته کار میزاریم و با وردنه به قطر تقریبا یک سانت باز میکنیم و بعد قالب میزنیم و انتقال میدیم روی سینی فر و اگر دوست داشتین برای تزیین از خلال پسته استفاده کنید وبه مدت 20 دقیقه میزاریم توی فری که از قبل روشن کردیم با درجه 150 👈پ.ن :1می تونید از روغن جامد معمولی هم استفاده کنید 2 می تونید زعفران اضافه نکنید ،3 وقتی از فر دراوردین تا کاملا خنک نشده جابه جا نکنید  4  وقتی قالب میزنید با احتیاط بزارید توی سینی فر که شکل خودشو از دست نده و 5 اضافه های خمیر و دوباره منسجم کنید و باز کنید و قالب بزنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کوکی ابروبادی  ویژه نوروز

    صد گرم کره آب شده در دمای محیط

    + نصف لیوان و دو ق غ پودرقند + نصف لیوان پودر نشاسته ذرت

    + یک لیوان و دو ق غ  سرخالی آرد سفید

    + یک ق چ سرخالی وانیل

    + یک ق چ سرخالی بکینگ پود

    ر + یک تخم مرغ درشت

    ، همه را با دست مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید(اصلا ورز ندهید) اگر احساس کردید که مواد خیلی خشکه اصلا نگران نباشید کمی بیشتر مخلوط کنید خمیر به دست میاید ، خمیر را نصف کرده و به نصف آن یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید با دست ، سپس همه خمیرها را قلقلی ریز کرده اندازه فندق و بعد دوتا قلقلی سفید و دو تا قلقلی کاکائویی کف دست گذاشته و با هم یک قلقلی بزرگتر درست کنید و خوب گرد کنید تا با هم میکس بشن و از هم جدا نشن ، میتونید هر بار به حالت مختلفی گردشون کنید تا شکلهای خوشگلی به دست بیاد ، بعد کوکی هارو توی سینی فر چیده و توی فر که از ده دقیقه تا یک ربع قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع قرار بدهید . بعد از یک ربع فر رو خاموش کنید و اجازه بدین کوکی ها توی همون فر بمونه و سرد سرد بشه و بعد توی ظرف دربدار بچینید ، خیلی خوشمزست طعمش مثل های بای هست ولی بسی خوشمزه تر . درست کنید و لذت ببرید ، نوش جان/لیلا

    پی نوشت : نیازی به چرب کردن سینی فر و کاغذ روغنی نیست . 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    .

    کوکی ادویه ای 

    بيسكويت هاي زمستانی

    مواد لازم:، دارچين ١ ق س، پودر، زنجبيل ١ ق س، پودر هل ١ ق چ، پودر ميخك ١/٢ ق چ،جوز هندي ١/٨ ق چ، فلفل سياه ١/٢ تا ١ ق چ، پودر استار انيسون ١/٤ ق چ، پودر گل محمدي ١ ق 

    روغن مايع ١/٤ پيمانه

    كره ١٢٥ گرم

    پودر قند ١/٤ پيمانه

    وانيل ١/٤ ق چ

    نمك يك پينچ

    شيره انگور ٢/٣ پيمانه

    بيكينگ پودر ١ ق چ

    سبوس گندم ١/٣ پيمانه

    آرد حدود ٣ پيمانه

    تخم مرغ ١ عدد

    طرز تهيه:

    كره و پودر قند و روغن مايع را هم زده سپس تخم مرغ و تمام ادويه ها را اضافه كرده در اخر هم سبوس و بيكينگ پودر و آرد را اضافه كرده ورز مي دهيم تا خمير لطيفي به دست آيد سپس به دلخواه قالب زده در فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ در طبقه وسط به مدت ١٠ تا ١٥ دقيقه مي پزيم.ميزان ادويه ها به دلخواه است مي توانيد كمتر يا بيشتر كنيد اين بيسكويت ها كم شيرين هستند اگر خواستيد مي تونيد مقدار پودر قند را افزايش دهيد. اين بيسكويت ها بسيار مناسب اين روزهاي سردند و براي سرما خوردگي هم خيلي مفيدند. .

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_کنجدی  مخصوص_عید_نوروز

    🔴مواد لازم

     زرده تخم مرغ   1 عدد 

    پودر شکر   2 ق غ 

     کنجد  5 ق غ 

     وانیل 1 ق چ  

    🔴طرز تهیه🔴 🍩

    زرده و پودر شکر و وانیل رو خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه و بعد کنجد رو اضافه میکنیم. من مخلوط این شیرینی رو گاها سفت تر درست میکنم یعنی کنجدش رو باز هم بیشتر میریزم چون خیلی کنجد دوست دارم. و ترجیح میدم که پفکش بیشتر طعم کنجد بده .

    حالا مایه شیرینی رو توی کاغذهای کوچولوی شکلات میریزیم . کاغذ رو فقط تا نصف پر کنید چون پفکش پف میکنه و دو برابر میشه. بعد در فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار میدیم

    یه مقطع عرضی هم از این شیرینی ها نشونتون دادم که ببینید که در اثر پف کردن تو خالی شده. پفکش خیلی ترد و خوشمزه است و اگه کنجد دوست دارید مثل من مشتری دائمش میشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    شیرینی مشهدی مخصوص عید نوروز

    دستپخت عاطفه 

    مواد لازم 

    کره      ۳۰۰ کرم 

    پودر قند یا شکر      ۱۰۰ گرم

    شربت بار       ۶۰ گرم

    زرده تخم مرغ       ۲ عدد 

    شیر     ۶۰ میلی لیتر

    وانیل شکری     ۵ گرم

    زعفران آب کرده غلیظ    ۱ ق م خ 

    آرد الک شده      ۶۰۰ گرم 

    مارمالاد        به میزان لازم 

    پودر پسته و نارگیل برای تزیین

    طرز تهیه : 

    کره و پودر قند را میزنیم تا پوک شود تقریبا ۵ دقیقه شربت بار زرده تخم مرغ وانیل شیر زعفران را اضافه کرده با دور کند هم زن میزنیم ودر آخر آرد را میریزیم مخلوط کرده تا مایه خمیری شود بعد در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدهیم روی نایلون آرد پاشیده وخمیر را روی آن پهن میکنیم  نایلون دیگری روی خمیر گذاشته و خمیر را به قطر ۳ میلیمتر با وردنه باز میکنیم واز هر قالب ۲ عدد کاتر کرده و وسط یکی از آنها را با قالب کوچکتر یا ( گرد ساده ) جدا میکنیم در سینی حتما کاغذ روغنی بیاندازید و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید دقت داشته باشید این شیرینی سریع می سوزد بعد از خنک شدن روی آن شیرینی که سوراخ ایجاد کره اید را کمی شربت بار زده و در پودر پسته نارگیل یا دانه کنجد بغلتانید و سطح شیرینی دیگری که درسته قالب زدید را مارمالاد زده وشیرینی تزیین شده را روی آن فیکس کنید . 

    مارمالاد به دلخواه از هر میوه ای میتوان استفاده کرد .

    نکته : این خمیر نباید گرم شود چون قالب زدن سخت میشود .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۱:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    كيك سيب

    شکر / 1 پیمانه

    روغن مایع / 2/1 پیمانه

    کره / 2/1 پیمانه

    تخم مرغ / 3 عدد

    ماست / 1 پیمانه

    آرد / 2 پیمانه

    بیکینگ پودر / 1 ق غ

    سیب / 3 عدد

    پودر دارچین / 1 ق م

    مغز پسته / مقداری

     طرز تهیه:☕️☕️☕️☕️☕️

    شکر را با مخلوط روغن و کره به وسیله هم زن بزنید تا سفید و یکدست شود.

    تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید و هم بزنید. ماست را نیز بیفزایید. آرد و بیکینگ پودر و وانیل را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید. اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید!

    نيمى از مواد را در قالب ريخته سيب پخته و دارچين رو روى كيك بريزيد وبقيه كيك را روى مواد بريزيد و به مدت 1 ساعت در فر 350 درجه فارنهایت یا 180 سانتیگراد قرار دهید.

    نوش جان💝💝💝💝

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کاپ_کیک_کرم_شکلاتی_گردوئی 🍰

    🍥مواد لازم:

    پودر گردو آسیاب شده 1 فنجان  . 

    شیره طلائی یا عسل 2 یا 3 قاشق و ½ فنجان

    پودر کاکائو 1/3 و 1 فنجان   . 

    وانیل 3 قاشق چایخوری  .

    بادام هندی خرد شده 2 فنجان

    روغن نارگیل ½ فنجان  .

    آب ½ فنجان

    🍥طرز تهیه:

     پودر گردو را همراه با 3 قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و 1 قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.

    10 تا 12 عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.

     

    بادام هندی خرد شده را 10 تا 15 دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.

     

    بادام هندی را با شیر شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.

     

    مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک_اسفناج_با_تزئین_پودر_پسته

    تخم مرغ ۳عدد

    شکر یک ونیم پیمانه.

    شیر یک پیمانه

    روغن مایع یک پیمانه

    پکینگ پودر یک ونیم ق سوپخوری

    آرد الک شده دوونیم پیمانه

    هل سائیده یک ونیم ق.س

    پوره اسفناج یک پیمانه

    پودر پسته برای تزئین

    .طرز تهیه:

    ..اسفناج را شسته درقابلمه بخارپز کرده بعد در غذاساز میکس می کنیم ودر آبکش قرارداده تا آبش بره .هل وشیر را به پوره اسفناج اضافه باهم زن می زنیم .حالا تخم مرغ وشکر را باهم زن زده تا کرم وکش داربشه .بعد روغن مایع وکمی از مخلوط شیر واسفناج وآرد وپکینگ پودر رو با لیسک مخلوط کرده  در چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم.کف قالب کاغذ روغنی انداخته ودیوارها رو چرب می کنیم در فری که از یک ربع قبل گرم شده یک ساعت با درجه۱۷۵ طبقه وسط قرار می دهیم (البته زمان پخت کیک تو هر فری فرق داره نباید روی این کیک طلایی بشه ورنگ سبزش خراب بشه) پس از سردشدن برش زده با پودر پسته تزئین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کیک_کدو_سبز 

    دستپخت سرور 

    کدوسبز ٢ عدد, شکر ٢ پ, ارد ٢,٥ پ گردو خردشده ١٠٠ گ روغن مایع ١ پ, بکینگ بودر ١ق م, دارچین ١ ق م, تخم مرغ ٤ عدد, وانیل نوک ق چ

    تخم مرغ و شکرو وانیل و خوب میزنیم تا کشدار بشه بعد روغن واضافه کرده و ارام باهم  مخلوط میکنیم .بعد مواد خشک و باهم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم .به موادمون تو سه مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم در اخر کدوسبز رنده شده + گردو خرد شده رو اضافه کرده وباهم مخلوط میکنیم .در قالب چرب شده با دمای ١٨٠ به مدت ٤٥ دقیقه یا تازمانی که تسترو داخل کیک زدید و چیزی بهش نچسبیده بود می پزید .فوقالعاده خوشمزه است .اصلا طعک کدو قالب نیست .نوش جان .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بیسکوتی_ایتالیایی(با کرم)

     

    کره سه چهارم پیمانه

    پودر شکر دانه ریز نصف پیمانه

    شکر نصف پیمانه

    تخم مرغ 3 عدد

    آرد 3 پیمانه

    بیکینگ پودر سه چهارم ق چ

    وانیل نصف ق چ

    مواد لازم برای کرم

    شکر دانه ریز 2 پیمانه

    آب 2 ق غ

    وانیل 2 ق چ

    ترافل های رنگی برای تزیین

    فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم می کنیم. کره را 30 ثانیه می زنیم تا نرم شود سپس شکر را اضافه کرده و می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کرده بعد از آن آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم. تا خمیر به دست آید. از خمیر برداشته و روی سطح آرد پاشی شده رول می کنیم به ضخامت انگشت سپس برش زده و از وسط تا کرده و به آن پیچ می دهیم . اگر خمیر به دست می چسبید به آن آرد اضافه می کنیم. بیسکوتی ها را در سینی فر با فاصله از هم چیده و در فر به مدت 6 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کف آن طلایی شود قرار می دهیم. به مدت 2 دقیقه در سینی و بعد از آن در توری خنک می کنیم .

    برای کرم شکر و آب و وانیل را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا قوام بیاید سپس بیسکوتی های خنک شده را داخل آن زده و با ترافل رنگی تزیین می کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بیسکوئیت شکری با تم ولنتاین 

    مواد لازم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    کره 50 گرم

    روغن صاف قنادی 75 گرم

    آرد 200 تا 220 گرم

    پودر قند 130 گرم

    وانیل یک ق چ

    بکینگ پودر یک دوم ق چ

    ابتدا کره روغن و پودر قند رو مخلوط میکنیم و حدودا 5 دقیقه میزنیم

    بعد زرده های تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا حالت کرم بشه.

    ارد و بکینگ پودر و به مواد اضافه میکنیم تا خمیر یکدستی بوجود بیاد

    ممکنه ارد کمتر یا بیشتر لازم بشه ویدئوی آموزشی رو ببینید راحتتر دستتون میاد که چقدر باید آرد اضافه کنید

    بعد ازین خمیر را روی کاغذ روغنی به قطر نیم سانت باز میکنیم و بمدت یک ربع در یخچال استراحت میدهیم و بعد قالب میزنیم

    بیسکوئیت های قالب زده شده را دوباره در یخچال استراحت میدهیم بمدت یک ربع دیگر

    بعد از استراحت دوم در فر 210 درجه بمدت 10 الی 15 دقیقه اجازه ی پخت میدیم

    روی بیسکوئیت ها تغییر رنگ نمیده ولی اطرافش یکم طلائی که شد بیسکوئیت ما آمادست

    رویال آیسینگ رو برای تزئین روش آماده میکنی

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کاپ کیک سوپرایز

    مواد لازم : 

    کاپ کیک

    شکلات آب شده

    توت فرنگی

    برگ نعناع

    طرز تهیه:

    ابتدا کاپ کیک هاتون رو تهیه کنید.

    سپس داخل کاپ کیکها را با یک قاشق کوچک به اندازه یک توت فرنگی خالی کنید.

    توت فرنگی را داخل کاپ کیکها قرار داده و روی آن شکلات آب شده بریزید.

    و یک برگ نعناع روی شکلات قرار دهید برای زیباتر شدن کاپ کیک عاشقانه…

    حتما می پرسید: سورپرایزش کجاست؟!

    وقتی کاپ کیک را از وسط برش بدهیم وسط کیکتون یک قلب زیبا می بینید…

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله بیسکویتی_ولنتاین

    این ژله راحت و وآسون و خوشمزه است 

    خیلی هم آسون درست میشه...یه بسته پودر ژله قرمز (انار یا هندوانه) رو با 1پ.  لیوان آب جوش مخلوط کردم و توی مایکرو گذاشتم تا خوب حل بشه ..بعد 1 لیوان آب سرد اضافه کردم و ریختم توی قالب و رفت تو یخچال (چند قاشق اضافه موند برای روی بیسکویتها)

    بیسکویتها رو هم خرد کردم و وقتی ژله م بست یه لایه روش ریختم و از ژله باقیمونده قبلی با قاشق کمی روش ریختم...فقط برای اینکه منسجم بشه و قاطی نشه ..باز رفت توی یخچال تا جایی که بیسکویت جدا نباشه از ژله زیر

    یه بسته دیگه ژله قرمز رو با یه لیوان آبجوش حل کردم و کمی گذاشتم تا از دما بیفته... بعد با 1 لیوان شیری که قبلش از یخچال درآوردم و گذاشتم به دمای محیط برسه مخلوط کردم و روی بیسکویتها ریختم و گذاشتم یخچال

    همین دیگه ... بعدشم مثه همه دسرها با گذاشتن توی آب گرم ژله رو در میاریم.

    من همین ژله رو اگه قالبم بزرگ باشه بدون خرد کردن بیسکویت و با خامه درست می کنم...یعنی پتی بور رو روی ژله بسته شده زیری می چینم و کمی خامه روش می مالم و یه لایه دیگه بیسکویت و با قاشق کم کم ژله روش می ریزم تا فیکس بشه و شناور نشه...بعد لایه بعدی ژله رو می ریزم..اما اینو چون قالبم فرمی بود ترجیح دادم خرد کنم بیسکویتم رو..

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    قطاب

    مواد لازم:

    شیر:نصف پیمانه

    آرد: 200 گرم

    زرده تخم مرغ:1 عدد

    بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری

    روغن مایع :4 قاشق غذاخوری

    پودر گردو یا پسته :1 پیمانه

    پودر شکر: نصف پیمانه

    هل یا دارچین:1 قاشق چایخوری

    گلاب:به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا زرده تخم مرغ را با چنگال زده  و سپس شیر به دمای محیط رسیده   به همراه روغن مایع و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و با چنگال هم میزنیم.

    آرد را کم کم اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم تا زمانی که احساس شود میتوان با دست خمیر را ورز دهیم.

    با دست خمیر را کمی ورز میدهیم و درون کیسه ایی گذاشته و به مدت دو ساعت در یخچال می گذاریم.

    برای مواد میانی قطاب اگر از پودر گردو استفاده کنیم به آن پودر قند و پودر دارچین میافزائیم .اگر تمایل به استفاده از پودر پسته داریم به آن پودر هل  و پودر قند اضافه میکنیم.بعد از این انتخاب به پودر مان  گلاب میافزائیم.

    خمیر را بعد از سپری شدن دو ساعت از یخچال در آورده با وردنه باز کرده و به اندازه دایره کوچکی از خمیر را برداشته مواد میانی را در آن قرار داده و سپس سرخ میکنیم .

    بعد از سرخ شدن در پودر قند غلتانده و با پودر پسته تزئین میکنیم.

    نکته :

    در صورت اینکه بخواهید در فر قرار دهید در سینی فر گذاشته با درجه 175به مدت 15دقیقه قرار میدهیم.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    برشتوک شکلاتی 

    آرد نخودچی ۱۸۰ گرم حدود ۱/۵ لیوان 

    روغن جامد ۹۰ گرم 

    پودرقند  ۷۵ گرم 

    شکلات تخته ای به میزان لازم 

    پودر هل . گردوی خرد شده و دارچین به دلخواه 

    اگر می خواهیم برشتوک را در ظرفی مثل سینی باقلوا یا ظرف لبه دار بریزیم کف ظرف کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم . ارد را الک کرده و شروع به تفت دادن میکنیم . حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تا جاییکه خامی ارد گرفته بشه . و کمی تیره بشه . روغن جامد را اضافه کرده حدود ۵ دقیقه هم میزنیم . حالا میتوانیم پودر هل و گردوی خرد شده را در صورت تمایل اضافه میکنیم . بعد پودر قند را اضافه میکنیم . یک کم گلوله گلوله میشه ولی نترسید خوب هم بزنید درست میشه 👈 اگر تفت دادن ارد کافی باشه . از روی حرارت برمیداریم و در این موقع که یکدست و نرم و لطیف شد در قالب میریزیم داغه داغ .. با پشت قاشق پهن میکنیم . زیاد نازک نباشه . میتونیم کمی دارچین هم روش الک کنیم . بعد میزاریم داخل یخچال حدود نیم ساعت بعد برش میزنیم . حدود سه سانت قطرش باشه . 

    اگر خواستیم برشتوک شکلاتی درست کنیم ابتدا شکلات را به روش بن ماری اب میکنیم . در همان ابتدای کار میتوانیم کره را به شکلات اضافه کنیم . 

    بعد شکلات اب شده را داخل قالب که از قبل چرب کرده ایم میریزیم .تا نیمه قالب شکلات میریزیم . حدود ۱۵ دقیقه داخل یخچال میگذاریم تا ببنده . وقتی به دست نچسبید مواد برشتوک را داغه داغ روی شکلات میریزیم . و فشار میدهیم . حتما باید داغ باشه تا به شکلات بچسبد . بعد حدود ۳۰ دقیقه میگذاریم تو یخچال . قالبهای سیلیکونی که برای شکلاته بسیار مناسب اینکاره ..

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی_آلمانی

    🔴مواد لازم

    پودر قند 150 گرم 

    دو قاشق غذا خوری باز هم پودر قند (بطور مجزا از مقدار قبل )

    آب 1/2 لیوان 

    آرد 600 گرم 

    کره یا روغن جامد قنادی 300 گرم 

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری 

    تخم مرغ 2 عدد

    شیر 30 میلی لیتر 

    زعفران 1/2 قاشق چایخوری 

    پودر پسته -نارگیل -کنجد از هر کدام مقداری 

    مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید 

    عسل برای رومال 

    🔴طرز تهیه🔴 🍣

    1) زعفران و همون دوقاشق پودر قند و اب رو مخلوط میکنیم رو شعله متوسط میزاریم تا شربت نسبتا غلیظی به دست بیاد (میزاریم کنار تا خنک بشه )

    2) کره یا روغن جامد قنادی رو همراه پودر قند با همزن برقی خوب هم میزنیم (کره یا روغن رو چند ساعت قبل در دمای معمولی قرار میدیم )

    3) شربت رو که درست کردیم به مواد اضافه میکنیم وباز با همزن میزنیم 

    4) تخم مرغها رو یکی یکی به مواد اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم دیگه نیازی به هم زن نیست 

    5) شیر و وانیل رو هم اضافه و مخلوط میکنیم 

    7) ارد رو که قبلا چند بار الک کردیم رو کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم کمی که سنگین شد بقیه کار رو با دست انجام میدیم باز ارد اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم ولی باید از انگشتان دست استفاده کنید نه کف دست انقدر ارد اضافه میکنیم که خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد و خمیر به دست نچسبه ( ممکنه از اون مقدار ارد بیشتر هم استفاده بشه)

    8) خمیر اماده شده رو نیم ساعت در یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه 

    9) روی میز کارمون رو آرد پاشی میکنیم  از خمیر برداریم  با وردنه به ارتفاع نیم سانت باز میکنیم و با قالب دلخواه قالب میزنیم از هر شکل دوتا برای یک شیرینی یکیشو ساده دومی رو سوراخ میزنیم با استفاده از ته ماسوره 

    10) توی سینی فر رو کاغذ رو غنی میندازیم شیرینی ها رو با کمی فاصله در سینی میچینیم  به مدت25-15دقیقه بسته به فر و فشار گاز متغیره ..در دمای 170 درجه در فری که 15 دقیقه قبل گرم کردیم قرار میدیم باید مراقب باشیم اینقدر که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ داد کافیه 

    11)حالا مارمالاد از هر طعمی که دوست داشتید استفاده میکنید من از البالو استفاده کردم ..روی اون شیرنی که سوراخ نیست مقداری میریزید بعد اون یکی که سوراخ داره رو با عسل رو مال میکنید در پودر پسته ..نارگیل یا  کنجد میزنید وروی اون یکی که مارمالاد داشت قرار میدید .

    🔴نکته🔴 🚦

     بهتره بجای کره یا روغن جامد نصف از کره و نصف از روغن جامد استفاده بشه 

     ارد از اون مقدار که گفته شده بیشتر استفاده میشه من حدود 8 قاشق بیشتر استفاده کردم

    نكته: طبق تجربه، دماي ١٦٠ درجه بامدت پخت ١٥ دقيقه، بهتر است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شیرینی اسپریتز_فرانسه، ویژه نوروز

    کره 190 گرم

    پودر شکر 70 گرم

    نمک کمی

    وانیل نصف ق چ

    سفیده تخم مرغ 1عدد

    آرد 170 گرم

    نشاسته ذرت 30 گرم

    شکلات مذاب برای رویه

    بادام تفت داده شده خرد

    در کاسه ای کره و پودر شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس وانیل و سفیده تخم مرغ و نمک را اضافه کرده و مجددا با دور تند هم میزنیم . سپس آرد و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست ایجاد شود. روی آن را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم.

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد از قبل روشن کرده. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستاره ای ریخته و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم به شکل زیگزاگ  میزنیم.

    شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که کف آنها طلایی شود در فر قرار داده سپس از فر خارج کرده و صبر می کنیم تا خنک شوند و در شکلات ذوب شده و بعد در بادام خرد شده می غلطانیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    کاپ کیک کرم شکلاتی گردوئی 

    🍥مواد لازم:

    پودر گردو آسیاب شده 1 فنجان  . 

    شیره طلائی یا عسل 2 یا 3 قاشق و ½ فنجان

    پودر کاکائو 1/3 و 1 فنجان   . 

    وانیل 3 قاشق چایخوری  .

    بادام هندی خرد شده 2 فنجان

    روغن نارگیل ½ فنجان  .

    آب ½ فنجان

    🍥طرز تهیه:

     پودر گردو را همراه با 3 قاشق شیره طلائی، ½ فنجان پودر کاکائو و 1 قاشق چایخوری وانیل درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا مواد چسبناک و خرد شوند.

    10 تا 12 عدد قالب کاپ کیک حاضر کنید و مواد را درون آنها پخش کنید و به کف قالب فشار دهید.

     

    بادام هندی خرد شده را 10 تا 15 دقیقه در آب بخیسانید و سپس آبکشی کنید.

     

    بادام هندی را با شیر شیره طلائی، وانیل و آب درون غذاساز بریزید. مخلوط را آنقدر بهم بزنید تا غلیظ و حجیم شود. سپس پودر کاکائو و روغن نارگیل را اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. اگر لازم بود، دور ظرف را چند باز بتراشید و سپس دوباره آن را مخلوط کنید.

     

    مواد را روی محتویات کاپ کیکها بریزید و آنها را پر کنید. قالبها را درون فریزر قرار دهید تا چند ساعت سفت شوند. بعدا کاپ کیک ها را روی بشقابهای سرو برگردانید و سپس روی آن را باشکلات و گردو تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان