خانه
653K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۶/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    سلام ماهرو جان
    تاپیک زیر یه نگا بکن حتما علتشو پیدا میکنی
    نکات کلیدی برا پخت کیک http://www.zibakade.com/Topics/نکات-کلیدی-برای-پخت-کیک-TP17570-PI339228/
  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۸
    avatar
    M MAHOOR
    کاربر فعال|156 |200 پست
    مرسی گلم، خیلی کاربردی بود
  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۶/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باسلوق با ژله:

    نشاسته 1 لیوان . شکر 2 لیوان . گلاب نصف لیوان

    آب 3 لیوان . وانیل 1/4 قاشق چایخوری . پودر ژله دلخواه یک قاشق غذاخوری . پودر نارگیل و پودر گردو به مقدار لازم

    طرز تهیه : نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.

    محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید و وانیل و گلاب را اضافه نمائید.پودر ژله را داخل نصف فنجان ابجوش حل کنید وبه مایه اضافه کنید.وبگذارید روی حرارت بماند تا مایه کاملا غلیظ شود.

    داخل سینی یا ظرف پیرکس پودر نارگیل بریزید مایه باسلوق را روی پودر نارگیل بریزید وکف ظرف پهن کنید,سپس با قاشق روی باسلوق را صاف کنید ورویش پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید در یخچال قرار دهید وبعد از چندساعت درآورده وبه شکل دلخواه برش بزنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۵۳   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها

    1- اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.

    2- اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.

    3- برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.

    4- در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.

    5- پودینگ سریعاً بسته می شود.

    6- نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.

    7- ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.

    8- فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت ۱۲ ساعت بگذاریمو بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.

    9- مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.

    10- در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.

    11- پودر ژلاتینها کهنه نباشد.

    12- دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.

    13- طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم میزنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.

    14- اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.

    15- تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.

    16- از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.

    17- دستور تهیه خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم خامه را با ۱۰۰ گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت۱۲ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت ۳ تا ۴ دقیقه می زنیم تا شکل بگیردبطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۶/۱۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۶/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك ابي رويايي

    مواد لازم:

       آرد: 340 گرم

       كره: 200 گرم

       شیر: دوسوم لیوان

       ماست: دو قاشق غذاخوری

       شكر: 275 گرم

       تخم‌مرغ: چهار عدد

       پودر كاكائو: 10 گرم

       رنگ سبز خوراكی: به میزان لازم

       وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

       بیكینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری

    روش تهیه:

    1. ابتدا ماست و شیر را با هم مخلوط كرده و كنار می‌گذاریم. به این صورت نوعی باتر میلك آماده كرده‌ایم. 

    2. آرد را با كاكائو در ظرفی گود الك می‌كنیم و میان آن را باز می‌كنیم، تمامی مواد را داخل آن ریخته و حدود 8 دقیقه با همزن برقی كیك را هم می‌زنیم، بهتر است ابتدای كار پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه تند هم بزنیم. 

    3. قالبی گرد به قطر 27 سانتی‌متر را چرب می‌كنیم و مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت یك ساعت روی پنجره وسط فر كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم. 

    4. این نوع كیك را علاوه بر حالت ساده می‌توانیم با یک لایه از نتلا و سپس از انواع كرم‌ها یا خامه پوشش داده و روی آن را با خمیر فوندانت تزئین كنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۲۳   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    ممنون از حضورت روناک جون
  • ۰۸:۲۸   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک وارونه 

    در طبقه بندی کیکها یک گروه کیک وجود داره به نام " آپساید-داون" یا کیکهای وارونه! در این مدل کیکها شما ته قالب میوه قرار میدید ولی بعد که قالب رو برگردوندید که سرو کنید، روی کیک میوه دارید. به همین دلیل بهش میگن کیک وارونه! مشهورترین کیک وارونه "آپساید-داون آناناس" هستش ولی من امروز موزش رو آموزش میدم.

    حتما واسه شما هم زیاد پیش اومده که موزهاتون له شدن و رو به خرابی گذاشتن... در این جور مواقع، این بهترین فرصت برای امتحان کردن این کیک خوشمزه است.

    نکته: توجه داشته باشید که با موز سفت و سالم و زرد و خوشگل نمیشه این کیک رو درست کرد و موزها باید له شده باشند!

    دستور این کیک برزیلی الاصل است که در اینجا برای شما ترجمه می شود :

    تخم مرغ 4 عدد

    شیر 1 لیوان

    شکر 2 لیوان

    آرد دو و نيم لیوان

    نشاسته نصف لیوان

    کره 56 گرم

    موز 5 عدد

    بیکینگ پودر 2 ق چ

    وانیل 1 ق چ

    موزها را از طول برش می زنیم

    1 لیوان شکر را در یک قالب 25 سانتی روی حرارت ملایم ذوب می کنیم

    خیلی دقت کنید چون شکر سریعا می سوزد و تیره و تلخ می شود. پس حرارت نباید زیاد باشد

    وقتی که شکر کاملا کاراملایز شد، با اسپچولا یا قاشق چوبی به دیواره های قالب نیز کارامل بزنید

    حالا موزها را بچینید. جهت برش خورده باید روی کارامل قرار گیرد. دقیقا مطابق تصویر. ( این نکته رو فقط برای کسانی که تا به حال با شکر مذاب کار نکردند مینویسم: "به محض اینکه شکر ذوب شد ظرف را از روی حرارت برداشته و بعد موزها را بچینید")

    حالا مشغول آماده کردن کیک می شویم. سفیده ها را با همزن آنقدر بزنید تا سفت و ابری شود

    زرده ، وانیل ، شکر و کره را خوب بزنید تا کرمی یکنواخت بدست آید

    آرد، نشاسته و بیکینگ پودر را الک کرده و مرحله به مرحله به همراه شیر به مخلوط اضافه کنید. فر را روی حرارت 180 درجه قرار دهید.

    مخلوط باید مطابق تصویر کاملا یکنواخت باشد و گلوله آرد درون آن باقی نماند.

    مواد را روی سفیده ریخته و با قاشق چوبی "فُلد" کنید. دقیقا مثل اینکه می خواهید لباس تا کنید. آهسته و دورانی بدون اینکه قاشق را بلند کنید مواد را فقط به یک جهت تا کنید(هم نزنید وگرنه پف کیک میخوابد)

    باید سفیده کاملا با مواد مخلوط شود و گلوله های سفیده وسط مواد باقی نماند. در غیر اینصورت کیک شما مزه نیمرو می گیرد!!!!

    مواد را روی موزها بریزید

    یک سوم قالب باید خالی باشد تا کیک جای پف کردن داشته باشد

    کیک را روی پنجره وسط به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید

    پس از خارج کردن قالب از فر اجازه دهید کیک توی قالب بماند ولی نباید بگذارید سرد شود چون از قالب جدا نمی شود

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۸:۴۴   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #رولت خامه ای بدون فر

    تخم مرغ دوعدد

    ارد 50 گرم

    شکر 50 گرم

    وانیل 1/4 ق چ

    ب پ 1/2 ق چ

    تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس ارد و ب پ را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک هم زده اروم تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف میکنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یه طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون ان قرار داده و به ارامی رول میکنیم. میگذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی میکنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول میکنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل میکنیم

  • ۰۸:۴۵   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #رولت_خامه_ای_ماهیتابه_ای

    دوعدد تخم مرغ رو با 5قاشق سرپر غذاخوری شکر بمدت 5دقیقه باهمزن زدم تا حجمش دوبرابر شد وسفید وکشدار شد بعد در ظرفی جداگانه 5قاشق غذاخوری سرپر آرد رو با 1قاشق چایخوری بکینگ پودر و 1/2ق چایخوری وانیل و 1قاشق غذا خوری پودر کاکایو و 1قاشق چایخوری دارچین رو مخلوط کردم سه بار الک کردم و به تدریج به تخمم مرغ زده شده اضافه کردم .
    نکته :مواد روباید درحدی همزد که فقط موادخشک و تر مخلوط بشن و دیگه اینکه باید با قاشق همزده بشه به حالت دورانی و در یک جهت .
    حالا کف تابه رژیمی رو کاغذ روغنی پهن کردم و موادرو به آرومی ریختم توی تابه با قاشق پهنش کردم درش رو بستم و گذاشتم روی شعله خیلی خیلی کم به مدت 15الی 20دقیقه پخته شد وقتی در تابه رو باز میکنید لطفا اول بایه خلال امتحان کنید که کیک پخته یانه وقتی دیدید کیک پخته شده حاله کیک رو برگردونید توی یه فویل و کاغذ رو ازش جدا کنید اگر دیدید سخت جدا میشه یه سینی به اندازه کیک به حالت برگردون بزارید روی کیک چند دقیقه تا عرق کنه و کاغذ راحت جدابشه وقتی کاغذ جداشد باهمون فویل کیک رو رولت کنید طوری که فویل لابه لای رولت بپیچه دوطرفشو جمع کنید بزارید یخچال تا حسابی خنک بشه حالا فویلو ازش جداکنید و لای رولت خامه زده شده وگردو خورد شده وموز ویا هرچیزی که دوست داشتید بمالید ودوباره رول کنید ولی اینبار فویل لابه لای رولت رول نشه بزارید مجددا یخچال یکی دوساعت بعد درش بیارید وروشو هرجور دوست داشتید تزیین کنید .
  • ۰۸:۴۹   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بروانیز کاکائویی

    مواد لازم

    کره ذوب شده 225 گرم

    شکر 2 لیوان سر خالی

    اسانس وانیل یک و نیم قاشق چای خوری

    تخم مرغ 4 عدد

    پودر کاکائو سه چهارم لیوان

    آرد 1 لیوان

    بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

    دستور غذا

    2 لیوان شکر سر خالی را به کره اضافه کنید و با همزن دستی بزنید. می توانید وانیل را هم همینجا اضافه کنید

    حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید،یکی از تخم مرغ ها را اضافه کنید، بزنید و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید

    پودر کاکائو را اضافه کنید آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شود

    آرد را اضافه کنید. آرد را الک کنید تا بینش هوا برود اینکار کیفیت کار را بالاتر می برد . می تونید بیکینگ پودر را همراه با آرد اضافه کنید .کف قالب را کمی چرب کنید و کف آن را کاغذ روغنی بگذارید

    مواد را داخل قالب بریزید، با پشت قاشق صاف کنید و چند بار کف قالب را به میز بزنید تا کاملا پخش شود

    فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه گرم کنید. زمانی که بروانی باید در فر بماند 30 تا 35 دقیقه است. هر ده دقیقه در فر را کمی باز کنید و چاقو را توی کیک بزنید وقتی تمیز بیرون آمد بروانی آماده است

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۲۰   ۱۳۹۴/۶/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نان شکلاتی دو رنگ

    مواد اولیه :

    پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

    دارچین 1 ق م

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    شیر 1پیمانه

    شکر 8 قاشق سوپخوری

    مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری

    آرد به میزان لازم 

    تخم مرغ کوچک 2 عدد

    شکلات 1 بسته 100 گرمی

    نمک کمی

    طرز تهیه :

    کمی آب گرم و مایه خمیر و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و در جای گرم می گذاریم تا پف کند. 

    تخم مرغ ها و شکر را خوب میزنیم سپس روغن و شیر و مایه خمیر پف کرده را به آن اضافه میکنم بعد هم وانیل و نمک .به این مرحله که رسید مایه را به دو قسمت تقسیم میکنیم به یکی از آنها پودر کاکائو و دارچین میزنیم بعد هم آرد را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد خوب ورز میدیم و روشو میپوشونیم و کنار میزاریم به مایه دوم فقط آرد اضافه میکنیم و آنراهم به صورت یک خمیر نرم آماده میکنیم و کنار میزاریم تا حجمشون دوبرابر بشه .

    حالا خمیر آماده را کمی ورز داده تا هوای آن خارج شود. از خمیر گلوله های به اندازه یک گردو جدا کرده و هر تکه که دوست داریم شکلاتی باشد اول با وردنه باز کرده شکلات را سرتاسر آن قرار داده و آرام لوله می کنیم. از خمیر دوم هم تکه ای برداشته لوله می کنیم و هر دو را به هم می بافیم و شکل می دهیم روی نانها را با برس کمی روغن میزنیم و بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۵ درجه به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط می پزیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کیک شکلاتی بی نهایت خوشمزه

    مواد لازم

    آرد مخصوص شیرینی پزی دو پیمانه

    پودر کاکائو نصف پیمانه 

    بیکینگ پودر دو ونیم قاشق چای خوری

    جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری

    پودر نسکافه یک قاشق چای خوری

    پودر شکر یک و نیم پیمانه

    تخم مرغ دو عدد شیر یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه وانیل نصف قاشق چای خوری آب جوش نصف پیمانه

    روش تهیه

    اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه. 

    حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.

    نکته: شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا جالب نیست.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    نان شیرمال

    آرد گندم 3 لیوان سرخالی . شیر 1 لیوان . شکر 1/2 لیوان . کشمش 1/2 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری . کره 100 گرم . نمک مقداری
    طرز تهیه : پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند.
    درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد.
    خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی ان را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید.
    برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ).
    پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید.نکته ها : خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد.
    در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید

  • ۱۴:۳۴   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    جدول اندازه گیری
    -------------------
    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
    1 پیمانه آرد 150 گرم
    1 پیمانه شکر 200 گرم
    1 پیمانه روغن 200 گرم
    1 پیمانه شیر 250 گرم
    1 قاشق سوپخوری روغن
    20 گرم
    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
    1 لیوان آرد 150 گرم
    1 لیوان شکر 230 گرم
    1 لیوان کشمش 180 گرم
    1 لیوان پودر قند 60 گرم
    1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    تینا مورج
    کاربر فعال|248 |207 پست
    سلام خانومای هنرمند
    واسه تولد مادر شوهر چه کیک و دیزاینی رو پیشنهاد می کنید ؟
    مهمونی خیلی خودمونیه در حد 6 نفر
  • ۲۱:۲۶   ۱۳۹۴/۶/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    ترانه : 
    سلام خانومای هنرمند
    واسه تولد مادر شوهر چه کیک و دیزاینی رو پیشنهاد می کنید ؟
    مهمونی خیلی خودمونیه در حد 6 نفر
    زیباکده

    سلام گلم

    بستگی به سلیقه مادرشوهرت هم داره 

    چون مهمونیتون خودمونیه چند مدل ساده تر برات میزارم 

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان