خانه
4.73K

اکسیرهای جوانی را بشناسید

  • ۱۰:۱۲   ۱۳۹۴/۶/۲۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    انسان از همان آغاز خلقت دنبال اكسیر جوانی است تا هم عمر زیادتری داشته باشد و هم روی زیباتری. البته هنوز این فرمول و اكسیر جوانی را كسی پیدا نكرده اما متخصصان تغذیه راه چاره‌ای پیدا كرده‌اند تا خیلی هم ناامید نباشید. آنها معتقدند مصرف بعضی غذا‌ها در رژیم روزانه دست كمی از اكسیر جوانی ندارد. این یافته شگفتی‌آور همه را تحت تاثیر خود قرار داده است. 

    دكتر جاشوا زچنیر، عضو یک گروه تحقیقاتی می‌گوید: مواد غذایی مقوی، مواد معدنی و اسید‌های چرب به‌عنوان آنتی اكسیدان برای محافظت از بدن شما در مقابل تنش‌های محیطی است. حالا آماده باشید تا معجزه‌های خوراكی را به شما معرفی كنیم.  این 11 خوراكی نمونه‌ای از این اكسیر جوانی و سلامت است. 


    هندوانه به جای ضدآفتاب 

     هندوانه قرمز خوشمزه، منبعی قوی از آنتی‌‌اكسیدان كاروتن است كه لیكوپن نامیده می‌شود.

    این آنتی‌اكسیدان‌ها در بدن حركت كرده و رادیكال‌های آزاد را خنثی می‌كنند. رادیكال‌های آزاد مولكول‌هایی در بدن هستند كه می‌توانند آسیب زیادی به ما وارد كنند. تركیب هندوانه و گوجه‌فرنگی حاوی آنتی‌اكسیدان است و رنگ قرمز در این دو میوه باعث می‌شود تا از آسیب اشعه UV روی پوست جلوگیری شود. محققان بر این باورند هندوانه حاوی فیتوكمیكال نیز هست. مقادیر فیتوكمیكال موجود در این میوه 40درصد بیشتر از گوجه فرنگی خام است كه برابر می‌شود با SPF30 بنابراین استفاده روزانه از این میوه قرمزرنگ نقش كرم‌های ضدآفتاب را نیز ایفا می‌كند. 



    زندگی شیرین با لیموترش

    ویتامین C مهم‌ترین ویتامین برای زنان است. اول اینكه این ویتامین آنتی‌اكسیدان است، به همین دلیل مصرف آن خطر ابتلا به سرطان را تاحد زیادی كاهش می‌دهد و دوم اینكه این ویتامین باعث شادابی پوست می‌شود؛ خوردن میوه‌های حاوی ویتامین C می‌تواند خستگی پوست را از بین ببرد و روند پیری سلول‌های پوست را به تعویق بیندازد. 

    انار دشمن چین و چروك

    این میوه سرشار از آنتی‌اكسیدان‌هایی مانند ویتامین C است كه مصرف  آن در دوران میانسالی، خطر ابتلای پوست به خشكی یا چین و چروك را به‌شدت كاهش می‌دهد. از طرفی اناركمك‌كننده خوبی برای بازسازی كلاژن‌های پوست است.

    آب بنوشید

    تعجب نكنید؛ آب بهترین نوشیدنی ممكن برای تنظیم عملكرد دستگاه‌های مختلف بدن است؛ به این دلیل كه تمام فعالیت‌های متابولیك بدن در محیط آبی انجام می‌شود. از طرفی نوشیدن آب به هضم بهتر غذا كمك می‌كند. با دریافت آب كافی، وزن متعادل شده و پوست لطافت و شادابی‌اش را از دست نمی‌دهد. بنابراین نوشیدن روزانه هشت لیوان آب یا خوردن میوه‌های آبدار ضروری است. بهتر است میوه‌های آبداری كه انتخاب می‌كنید شیرین باشند تا به این ترتیب میزان قند خون نیز كنترل شود؛ بنابراین در فصل گرما بهترین نوشیدنی آب و سپس میوه‌های آبدار است. 

    آووكادو مرطوب‌كننده عالی

    این میوه سرشار از اسید اولئیك، اسید لینولئیك و همچنین اسید چرب امگا9 است كه به حفظ رطوبت پوست و نرم نگه داشتن آن كمك می‌كند. آووكادو، تقویت‌كننده بدن بوده و در درمان بی‌خوابی موثر است.

    قهوه برای پوست‌های شاد

    صبح چشمان‌تان را با قهوه باز كنید. كافی است یك فنجان قهوه را صبح به صبح نوش جان كنید تا پوستی شاد داشته باشید. نوشیدن 4 فنجان قهوه در روز 20درصد خطر ابتلا به سرطان را كم می‌كند. محققان دریافته‌اند قهوه تاثیر زیادی بر جوان‌سازی دارد، همچنین از ملانوم بدخیم نیز جلو‌گیری می‌كند.

    تخم‌مرغ برای رشد ناخن‌ها

    تخم‌مرغ منبع بسیار غنی پروتئین است. ارزش بیولوژیكی پروتئین در تخم‌مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت‌ها و حبوبات غنی‌تر است. پروتئین تخم‌مرغ دارای تمامی اسیدآمینه‌های ضروری برای سلامت بدن است. تخم‌مرغ منبع خوبی از بیوتین است كه یك ویتامین پیچیده از خانواده ویتامین‌های B است و بلوك‌های ساختمانی از پروتئین‌ها را شامل می‌شود. رشد ناخن‌ها بنا به مصرف پروتئین بستگی دارد و می‌توان گفت تخم‌مرغ عامل اصلی رشد آنهاست. بنابراین كمبود این ماده غذایی باعث می‌شود تا ناخن‌های نرم یا ترك‌خورده‌ای داشته باشید. 

    طالبی برای سلول‌های پوست

    طالبی یكی از بهترین منابع ویتامینA و مملو از بتاكاروتن است كه در بدن تبدیل به ویتامینA می‌شود. طالبی شیرین، روی تنظیم رشد سلول‌های پوست و حتی لایه بیرون آن تاثیر زیادی دارد؛ همچنین این میوه سرشار از ویتامین A ، در بهبود بینایی موثر است. برای اینکه پوست بدن شفافی داشته باشید طالبی را در برنامه روزانه‌تان قرار دهید.

    رنگ و روی خوب با كلم‌پیچ

    كلم، حاوی مواد مغذی و ویتامین k است. این ویتامین كمك می‌كند خون لخته نشود؛ همچنین خوردن كلم‌پیچ برای تیرگی دور چشم‌ها نیز مفید است و سایه‌های مرده دور چشم را از بین می‌برد. سطح ناكافی از آهن در رژیم غذایی باعث می‌شود شما رنگ‌پریده به نظر برسید؛ پس اگر می‌خواهید همیشه رنگ و روی خوبی داشته باشید، كلم‌پیچ را فراموش نكنید. 

    لیفتینگ با قهوه و هندوانه!

    آجیل‌ها دوست شما هستند

    این خوراكی‌ها سرشار از چربی‌های تك غیراشباعی هستند؛ بنابراین مصرف آنها میزان چربی‌های چنداشباعی تجمع‌یافته در بدن را كاهش می‌دهد. به این ترتیب این چربی‌ها در دیواره رگ‌ها رسوب نكرده و باعث بروز سكته قلبی نمی‌شوند. از طرفی با از بین رفتن چربی‌های اضافی، مشكل اضافه وزن نیز برطرف می‌شود. 


    گردو؛ غذای مغز

    دكتر لیپمن می‌گوید: اسیدهای چرب امگا 3 و ویتامین E در گردو وجود دارد. گردو را به نام «غذای مغز» نیز می‌نامند و این فقط به‌خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلكه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان در آن است. برای درست عمل كردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم. گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی‌ها به گمان اینكه آجیل باعث افزایش وزن می‌شود، از خوردن گردو و دیگر آجیل‌ها امتناع می‌كنند. ولی ثابت شده، افرادی كه حداقل دو بار در هفته آجیل مصرف می‌كنند، احتمال افزایش وزن‌شان به‌مراتب كمتر از آنهایی است كه اصلا آجیل مصرف نمی‌كنند. گردو، بهترین منبع منگنز و مس است. مطالعات نشان می‌دهد همه ما در روز به 4/1 فنجان گردو نیاز داریم. 

  • leftPublish
  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۴/۶/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    جوانه اكسير جواني 

    یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: جوانه‌های گیاهان دارای ویتامین E فراوان هستند و به این دلیل به عنوان اکسیر جوانی شناخته می‌شوند که در حفظ و شادابی پوست، درمان یبوست و کاهش سرطان موثر هستند.

    جوانه‌های گیاهان در گروه سبزی‌ها قرار می‌گیرند و از نظر ویتامین‌ها و مواد معدنی ارزش غذایی بالایی دارند؛ در هرم غذایی نیز سبزیجات جزء دومین گروهی است که از نظر مقدار در رژم غذایی باید مورد استفاده قرار گیرد.

    خانواده‌ها جوانه‌ها را در سبد غذایی روزانه جای دهند
    وی در ادامه افزود: در اکثر کشورهای دنیا رژیم غذایی دچار اشکال و مصرف چربی بالا است، مواد معدنی کمتری دریافت می‌شود، کمیت مواد دریافتی بالا اما دارای کیفیت نیستند؛ در این باره جوانه‌ها می‌توانند نقش موثری در کیفیت غذا ایفا کنند پس خانواده‌ها باید جوانه‌ها را در سبد غذایی روزانه جای دهند.

    رشیدی تاکید کرد: وجود آنزیم‌ها در جوانه‌ها باعث هضم و جذب بهتر غذا می‌شود همچنین جوانه‌ها جذب بیشتر کربوهیدرات، پروتئین و لیپیدها را به دنبال دارند.

    نقش جوانه گندم در کاهش سرطان
    این کارشناس ارشد تغذیه با بیان این‌که انسان به دنبال این است که روند پیری را به تعویق بیاندازد و جوانه گندم به دلیل دارا بودن ویتامین E بالا در رفع چین و چروک پوست کمک کننده است، ابراز کرد: جوانه گندم سلنیوم و منیزیوم دارد و در کاهش ابتلا به سرطان نیز موثر است.

    تاثیر جوانه‌ها بر بهبود عقب ماندگی ذهنی
    وی در ادامه تصریح کرد: تمامی سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر در کنترل دیابت، بیماری قلبی، درمان ریزش مو، رفع ناراحتی پوستی موثر هستند همچنین منبع خوبی از اسید گلوتامیک محسوب می‌شوند و برای کسانی که عقب ماندگی ذهنی دارند مفید است همچنین به رفع سوء تغذیه و درمان یبوست کمک می‌کند.

    افزایش شیردهی زنان با جوانه ماش
    رشیدی درباره تاثیرات جوانه ماش بر سلامتی گفت: جوانه ماش سبزی است که پروتئین، ویتامین و کربوهیدرات بالا دارد و به زنان شیرده در افزایش شیر کمک می‌کند همچنین جوانه ماش مُدر و برای رفع مشکلات کلیه کمک کننده است؛ جوانه ماش در سلامت پوست به رفع کک و مک کمک می‌کند.

    جوانه ماش
    از بین رفتن ویتامین‌ گروه C در جوانه‌ها با حرارت دادن
    وی درباره شیوه مصرف جوانه‌ها اذعان کرد: توصیه می‌شود که جوانه‌ها به شکل خام مصرف شوند در ابتدا می‌توان جوانه‌ها را با آب سرد شست و در مخلوط ماست، سالاد و یا در غذاهایی که با نان خورده می‌شوند مصرف کرد اما اگر قرار است که به شکل پخته باشد باید حرارت کمی به آن داده شود، به این دلیل که ویتامین‌ها به ویژه در گروه C با حرارت دچار مشکل می‌شوند و آسیب پذیرترین ویتامین‌ها هستند که نه تنها در برابر حرارت بلکه در برابر اکسیداسیون نیز دچار مشکل می‌شود.

    اکسیر جوانی عاملی مهم برای شادابی پوست
    این کارشناس ارشد تغذیه با بیان متفاوت بودن انرژی در جوانه‌های مختلف تصریح کرد: ویتامین E به عنوان اکسیر جوانی شناخته می‌شود که در جوانه‌ها به وفور یافت می‌شود، که در حفظ پوست و شادابی کمک کننده هستند و به دلیل فیبر بالایی که دارند در پیشگیری از سرطان، کنترل قند خون، کنترل وزن کمک کننده هستند؛ به این شکل که به دلیل جذب آب در دستگاه گوارش ما حجیم می‌شوند و کمتر غذا خوردن فرد را به دنبال دارد همچنین باعث کاهش اشتها می‌شود.

    استفاده از جوانه شبدر برای زنان یائسه
    رشیدی تاکید کرد: به دلیل تغییرات هورمونی در زنان یائسه جوانه شبدر می‌تواند در کاهش گرگرفتگی و بد خلقی موثر زنان ناشی از یائسگی باشد.

    استفاده از جوانه نخود برای ورزشکاران
    وی ادامه داد: جوانه گندم، ماش، شبدر، یونجه، عدس، لوبیا، نخود، آفتابگردان قابل استفاده هستند و جوانه آفتابگردان طعم مطلوبی را به سالاد می‌دهد همچنین جوانه نخود نیز انرژی بالایی دارد و برای ورزشکاران مناسب است.


    سمنو، غذایی تاریخی از جوانه گندم
    این کارشناس ارشد تغذیه با اشاره به این‌که در طول تاریخ مردم ایران از جوانه‌ها استفاده کرده‌اند و سمنو یکی از این موارد است، اظهار کرد: در منزل می‌توانیم جوانه گیاهان را مانند سبزه عید بکاریم سپس آن جوانه را با آب سرد شست‌وشو داده استفاده کنیم حتی می‌توان آن را خشک کرد در سوپ و غذای کودکان یا خردسالان بالای یک سال استفاده کرد.

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۶/۲۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    راز اکسیر جوانی در انجیر و زیتون

    رئیس گروه تحقیقاتی ژاپن بعد از اینکه مطمئن شد قرآن کریم ۱۴۲۷ سال قبل از آنان نتیجه پژوهش آنها را بیان فرموده است اسلام آورد.

    دکتر طه ابراهیم خلیفه استاد بخش گیاهان دارویی دانشگاه الازهر مصر و رئیس قبلی این دانشگاه در مورد ماده متالویثوندز می گوید:

    این ماده ایست که مغز انسان و حیوانات دیگر به میزان بسیار کمی ترشح می کنند. این ماده ی پروتئینی دارای گوگردی می باشد که به راحتی میتواند با روی ، آهن و فسفر مخلوط گردد. این ماده برای زنده ماندن انسان نقش بسیار مهمی دارد. ( کاهش کلسترول – جنبه ی غذائی – تقویت قلب و تنظیم تنفّس ) ترشح این ماده از مخ انسان بعد از سن ۱۵ سالگی تا سن ۳۵ سالگی افزایش می یابد. و بعد ازاین سن تا ۶۰ سالگی ترشح آن کم می گردد. بنابراین این ماده در انسان به راحتی قابل دستیابی نمی باشد. در حیوانات دیگر نیز میزان این ماده بسیار کم است. از اینرو گروهی از دانشمندان ژاپنی اقدام به جستجوی این ماده ی سحرآمیز که باعث از بین رفتن عوارض پیری می شود در میان گیاهان کردند و تنها این ماده را در دو گیاه پیداکردند :

    انجیر و زیتون

    و راست گفته است خداوند متعال در آنجا که فرموده است : و التین والزیتون (۱) وطور سنین(۲) وَهَذَا الْبَلَدِ الْأَمِین (۳) لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِی أَحْسَنِ تَقْوِیمٍ ثُمَّ رَدَدْنَاهُ أَسْفَلَ سَافِلِینَ

    دکتر طه ابراهیم در این قسم خداوند متعال به انجیر و زیتون و ارتباط آن با خلقت انسان در بهترین زمان و برگرداندن آن به بدترین زمان می اندیشد…بعد از نتیجه گیری از انجیر و زیتون فهمید که به کارگیری آن از انجیرِ تنها یا از زیتون تنها فایده مورد نظر را برای سلامتی انسان ندارد پس باید آن دو را باهم مخلوط کرد.دانشمندان ژاپنی نیز بهترین میزان را برای بهترین تأثیر در میزان ( یک انجیر و هفت زیتون ) یافتند.استاد طه ابراهیم خلبفه به جستجو در قرآن کریم ادامه داد و فهمید که انجیر یک بار در قرآن کریم ذکر شده و زیتون ۶ بار به صورت صریح و یک بار به صورت ضمنی در سوره مؤمنون به آن اشاره شده است آنجا که می فرماید : ﴿ و شجره تخرج من طور سیناء تنبت بالدهن وصبغ للآکلین ﴾ استاد ابراهیم طه تمام اطلاعاتی را که از قرآن کریم جمع آوری نموده بود را برای گروه تحقیقاتی ژاپنی فرستاد . و بعد از اطمینان این گروه از اینکه قرآن کریم ۱۴۲۷ سال قبل از آنان به نتیجه ی علمی آنان رسیده است رئیس آن گروه اسلام آورد و مجوز این کشف بزرگ را گروه ژاپنی به دکتر طه ابراهیم خلیفه داد

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان