خانه
305K

ببین چی پختم!!!

  • ۱۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    metalik : 
    اره مونا جونم مرغی که شکم پر نباشه و خوب سوخاری و برشته بشه
    زیباکده

    عزيزم مرغ رو كامل بشوريد چند دقيقه توي آب گرم قرار بديد و بعد مرغ رو تو سبد بگذاريد تا خشك بشه تمام سطحش و داخل شكمش رو نمك بزنيد

    بعد آبليمو زعفران و ادويه بهش بزنيد 10دقيقه توي يخچال بگذاريد دوباره در از سس زغفران با قلمو بهش بزنيد چند بار تكرار كنيد

    بعد كه كامل آغشته شد گوچه و فلفل دلمه اي و سير رو درشت خورد كنيد توي شكم مرغ بگذاريد ميتونيد با نخ ضخيم مرغ رو جمع كنيد  و دوباره از سس زغفران به مرغ بزنيد و مرغ رو به سيخ جوجه گردان فر بكشيد و فر بايد از قبل روشن شده باشه وجوجه گردان  رو روشن كنيد

     كره ذوب شده با زغفران مخلوط كنيد هر ربع ساعت يكبار با قلمو به مرغ بماليد بستگي به بزرگي مرغتون حدود 2ساعت توي فر بايد باشه

    موقع سرو مواد توي شكمش رو خالي كنيد و نوش جان كنيد 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان