مامان رهام جون :
من زعفرونش رو دم نکردم سابیدم ریختم داخلش. یعنی ب خاطر دم نکردنش میتونه باشه؟؟ نازنین جان بیا جواب بده
آفرین الهام جون عالیه
زعفرون حتما باید دم بشه تا رنگش توی غذا بیشتر بشه
بهترین راه رنگ بیشتر دادن زعفرون اینه که ،زعفرونو دم کنی بعد ازینکه خنک شد داخل فریزر بزاری یخ بزنه ، رنگش خیلی زیاد میشه
زمان ساییدن هم قند اضافه نکن
برای شله زرد ، اول کره یا روغن رو اضافه نکن ،، برنج با یه مقدار از زعفرون بجوشه تا کاملا رنگ زعفرون به خورد برنج بره ، بقیه زعفرون رو آخراش بریز
کره یا روغنو مرحله آخر اضافه کن
اینا باعث میشه تا شله زرد بهترین رنگو داشته باشه