من برای بار اول مقدار کم درست کردم و تغییراتی توی دستور اصلیش هم دادم
اینم از مواد لازم شیرینی برنجی من:
آرد برنج 2 فنجون ، آرد گندم 1/2 فنجون ،پودر قند، 1/3 فنجون، ، کره 1/2 فنجون ، تخم مرغ ا عدد ، پودر هل 1/4 قاشق چایخوری، گلاب 1/4 استکان کوچک ، تخم خرفه برای تزئین
پودر قند و کره را هم زدم تا کاملا صاف و یکدست بشه بعد تخم مرغ و پودر هل را اضافه کردم و کامل مخلوط کردم
آخرش آرد برنج که خیلی نرم شده و آرد گندم کم کم اضافه کردم و ورز دادم تا خمیر صاف و یکدست بدست بیاد و بعد گلاب اضافه کردم و هم زدم
خمیر را داخل کیسه فریزری گذاشتم و 12 ساعت جای خنک گذاشتم تا استراحت کنه( دستورش گفته 24 ساعت ولی 12 ساعت به نظرم کافیه چون خودم صبر نداشتم اینهمه )
من بجای روغن نباتی جامد از کره استفاده کردم ، مقدار موادم با دستور اصلیش یه مقدار فرق داره اینطوری عالی شد
بعد از استراحت از کیسه درآوردم و دوباره کمی ورز دادم بعد به اندازه یه گردو برداشتم و گلوله کردم و یه کم فشار دادم کمی پهن بشه و داخل سینی فر چیدم بعد قالب گل روش زدم و کمی تخم خرفه روش پاشیدم
داخل فر از قبل گرم شده ، درجه فر 175 درجه سانتیگراد ، مدت زمان 30 دقیقه
دستور اصلیش زمانش یک ربع بود ولی برای من یک ربع شیرینی کامل پخته نشده نبود برای همین من یه ربع دیگه هم گذاشتم که کل زمانش شد نیم ساعت
شیرینیش خیلی عالی و خوشمزه بود