بلغور عربی
ذائقهی آفریقایی، عربی...
بلغور عربی «couscous» غذایی محبوب در شمال آفریقا به ویژه در مراکش، الجزایر، تونس و کشورهای عربی است.
بلغور عربی از نظر غذایی جزو سالمترین محصولات غلهای است. دو برابر پاستا، ویتامین ب۶، نیاسین، ریبوفلاوین و اسید فولیک دارد و چربی موجود در هر ۱۰۰ کالری آن از هر دوی برنج و پاستا کمتر است. در تهیه آن از سمولینای گندم و آرد گندم استفاده میشه و در روش پخت سنتی معمولاً بخارپز میشه و نیاز به زمان زیادی داره ولی بلغور عربی که بصورت آماده به طبخ در فروشگاهها دیده میشه، قبلاً بخارپز شده و خشک شده است و معمولاً دستور پختش به این صورت است که به ازای هر پیمانه بلغور عربی، یک و نیم پیمانه آب جوش به آن اضافه میکنند و بمدت پنج دقیقه در ظرف رو محکم میپوشانند، تا بلغور باد کند و قابل خوردن شود. این غذا بطور سنتی همراه با گوشت و خورش سبزیجات سرو میشه، دستوری که مینویسم شاید کمی متفاوتتر از دستور اصلی باشه ولی از لحاظ طعم و مزه بسیار متنوعه و در نوع خودش بسیار خوشمزه.
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت مرغ (قسمت بالای ران بدون استخوان) ۴۵۰ گرم ...