۱۶:۳۷ ۱۳۹۷/۹/۳
متخصص کایروپراکتیک، میگوید: کایروپراکتیک به درمان ستون فقرات و مفاصل بدن که شامل دیسک های کمری - گردنی، تنگی کانال نخاعی، تونل کارپال، نشانگان مچ دست، تنیس آل بو، آرتروز، سردرد، میگرن، گرفتگی های عضلانی، پارگی و آسیب دیدگی تاندون، زانوها، سرشانه، خارپاشنه، گوش درد و غیره می پردازد.
وی با بیان اینکه ستون فقرات از جمجمه تا دنبالچه تشکیل شده است، میافزاید: ستون فقرات توسط قوی ترین گیگامنت ها و تاندون ها حفاظت میشود که بین مهره های ستون فقرات، دیسک هایی از جنس کارتینیج فیبری قرار گرفته است.
دکتر سپیده ترامشلوپور، متخصص کایروپراکتیک با اشاره به اینکه این ستون فقرات از سه قسمت تشکیل شده است، تصریح میکند: این سه قسمت یاد شده عبارتند از؛ سرویکال که در ناحیه ی گردن، توراسیک که بین گردن و کمر و لامبار که در ناحیه ی کمری قرار گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه در ناحیه ی گردنی ۷ مهره ی سرویکال، در ناحیه ی کمری ۵ مهره ی لامبار و ما بین آنها ۱۲مهره توراسیک قرار گرفته است، عنوان میگوید: بعد از ناحیه ی کمری یک استخوان به اسم ساکروم و یک استخوان به اسم دنبالچه قرار گرفته است.
دکتر سپیده ترامشلوپور، متخصص کایروپراکتیک در این خصوص عنوان میکند: همانطور که گفته شد ما بین مهره های ستون فقرات، دیسک هایی قرار گرفته است که از دو قسمت تشکیل شده؛ داخلی و بیرونی. قسمت داخلی شامل؛ نوکليوس پالپوسوس و قسمت بیرونی نیز شامل؛ آنولوس فایبروس.
وی با بیان اینکه زمانی که مایع داخلی دیسک خارج شده و فشار به لایه ی خارجی دیسک ها وارد می کند باعث فشار بر روی نخاع و یا ریشه های عصبی خارج شده از ما بین ستون فقرات می گردد و ادامه میدهد: این امر باعث ایجاد درد در ناحیه ی کمری و پاها میشود و می گویند فتق دیسک های کمری بیشترین بیرون زدگی در ناحیه ی مهره های ۴ و ۵ کمری و یا مهره ی ۵ یا ساکروم مشاهده میشود که هر مهره از قسمت پشتی و قسمت جلویی که بدن مهره نامیده میشود تشکیل شده که ما بین آن دو حفره ای وجود دارد که از این حفره نخاع رد میشود و ریشه های عصبی از این نخاع و مهره های ستون فقرات خارج شده و به قسمت های مختلف بدن انتشار میکند.
دیسک کمر
دکتر سپیده ترامشلوپور، متخصص کایروپراکتیک با اشاره به اینکه با افزایش سن دیسک هایی که ما بین ستون فقرات کمری قرار گرفته شروع به از دست دادن آب و خشک شدن می نماید، میافزاید: این عمل باعث کاهش فاصله ی بین مهره ها شده و بیرون زدگی های دیسکی و آرتروز را در ناحیه ی کمری ایجاد میکند.
وی با تاکید بر اینکه دیسک های بین مهره ای میتواند بیرون زدگی های کوچک که بدون درد و علایم میباشد و نیز بیرون زدگی های بزرگتر که پروتوژن نامیده می شود و یا پارگی دیسک و جدا شدن آن که اکستوروژن نامیده میشود را به همراه دردهای بسیار شدیدی در ناحیه ی کمر و پاها ایجاد کند.
دکتر سپیده ترامشلوپور، متخصص کایروپراکتیک در همین راستا تصریح میکند: این دردها میتواند بی حسی، سوزن سوزن و یا ضعف و تیر کشیدگی را در ناحیه ی رشته های عصبی ایجاد کند و همچنین لازم به ذکر است، عواملی که میتواند باعث بیماری های دیسک های کمر شوند، عبارتند از؛ حادثه، زمین خوردگی، تصادف، آرتروز و نیز عادت های غلط زندگی.