خانه
8.22K

تا حالا خودتون ادویه درست کردید

  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۸/۶
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    √ادويه خورشتي ايراني:
     فلفل سياه و فلفل قرمز
    ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده
    ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه پلويي ايراني1:
    زيره ساييده شده، جوز هندي ساييده شده، تخم گيشنيز پودرشده، ميخک ساييده شده، زنجبيل رنده شده و پودر دارچين ( مقدار مساوي از هر کدام به جز ميخک که ميزان آن نصف بقيه است.)
    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵


     √ادويه پلويي2:
     پودر زيره، دارچين و گل سرخ ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوزهندي پودر شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( ازهر کدام 1 قاشق مرباخوري)

     🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵
    √ادويه عربي و ترکي:
    پودر زيره، تخم گشنيز و رازيانه ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)، دارچين و جوز هندي پودرشده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، هل ساييده شده و فلفل سياه ( از هر کدام 1 قاشق چايخوري)

     🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه هندي ( گرم مسالا):
    پودر زيره (1 قاشق غذاخوري)، زنجبيل، دارچين، جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه و هل ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق مرباخوري)، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه هندي يا گرد کاري مدرس: دارچين، زنجبيل پودرشده، ريشه جوز هندي، زيره سياه، زيره سبز، تخم گشنيز، رازيانه، هل سبز و هل سفيد ساييده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوي از هر کدام)، ميخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)

    🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه مکزيکي:
    پودر فلفل دلمه اي قرمز(پابريکا) (2قاشق غذا خوري)، زيره پودر شده (1قاشق مرباخوري)، فلفل ساييده شده (1قاشق مرباخوري) ، پودر سير(1قاشق چايخوري) و پودر ميخک (1/2 قاشق چايخوري)

     🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵 🍴🍵

    √ادويه فرانسوي:
    جوزهندي ساييده شده، فلفل سياه ساييده شده و دارچين ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري) ، ميخک پودرشده (1قاشق چايخوري).

    √ادویه مخصوص پلو هُنر آشپزی

    مواد لازم
    پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری
    پودر گل سرخ ۲ قاشق غذاخوری
     زیره سیاه ۱ قاشق چایخوری
    پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    هل سبز ۱۰ عدد
     میخک ۱ عدد
    جوز هندی به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- تکه کوچکی از جوز هندی را ریز رنده کنید ، سپس تمام ادویه ها را همراه با جوز هندی رنده شده داخل آسیاب بریزید و بزنید تا یکدست شوند.
    سایر نکات
    هل را با پوست آن اضافه کنید تا عطر و طعم قوی تری به ادویه بدهد ، این ادویه مناسب برای انواع پلوهای مخلوط است و عطر و طعم بسیار خوبی به غذا میدهد.

    √اگه میخواین غذاتون بین المللی باشه و از رستورانها هم بهتر لطفا این مطالب را به همراه داشته باشید.

    ادویه ها:
    ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)

    ادویه آبگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک

    ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.

    ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه

    ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ

    ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله

    ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه

    ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین

    ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است

    ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق

    ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه

    ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
    ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره وگل محمدی

    تا حالا خودتون ادویه درست کردید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان