خانه
9.01K

ترشی تخم مرغ

  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۲/۱۰/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست

    مواد لازم :

     چغندر قرمز 425 گرم
     شکر قهوه ای 50 گرم
     سرکه 1/2 فنجان
     آب سرد 1/2 فنجان
     نمک 1/2 قاشق چای خوری
    میخک4 عدد
    چوب دارچین کوچک1 عدد
    تخم مرغ آب پز شده6 عدد


    طرز تهیه:
    شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت 8 دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
    چغندر ها را اضافه کرده و 2 دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.


    پوست تخم مرغ های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل 5 روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید. 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان