روش صحیح تفت زرشک | تزیین غذا با زرشک
تفت دادن زرشک
مواد لازم
زرشک یک پیمانه ( مقدار زرشک دلخواه است، می توانید برای هر نفر 2 تا 3 قاشق در نظر بگیرید)
شکر به میزان دلخواه
مخلوط روغن و کره 2 قاشق غذاخوری
آب یا گلاب یک قاشق
طرز تهیه
اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود.
اگر زرشک خشک است، آن را 15 دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید.
زرشک را با یک قاشق آب ( آب فقط برای حل شدن شکر است ) و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود.
سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید.
بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند. سپس روی برنج بریزید.
در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید.