تزیین غذا با کدو | انواع چیپس | چیپس کدو
منظور اینکه تراشه های کدو سبز به طور یکنواخت ترد شوند ، من از خرد کن مخصوص استفاده کردم تا کدو تنبل من را به ضخامت یکدست خرد کند. سپس من 3 بار رطوبت اضافی را با استفاده از حوله های کاغذی فشار دادم. مهم این است که واقعاً تمام آبهای موجود را فشار دهید ، وگرنه تراشه کدو سبز نرم خواهد شد!
.
. سپس قبل از ریختن آنها در فر ، آنها را با مخلوطی از روغن زیتون به آرامی خرد کردم تا چند ساعت روی حرارت بسیار کم بپزند. اجاق گاز کم حرارت تقریباً به عنوان یک ماده ضدعفونی کننده عمل می کند ، بنابراین مدتی طول می کشد ، اما در پایان تراشه های کدو سبز کاملاً واضح بیرون می آیند!