یکی از روشهای چیدن میز گذاشتن یکی از ظرفهای غذا در وسط هست و بقیه ظروف رو حول این ظرف به طور دایره ای می چینیم به طوری که ظروفی که خودشون دایره ای هستن روی محیط دایره فرضی و ظرفهای مربع و مستطیل با زاویه 45 درجه روی این خط فرضی قرار بگیرند.
اگر باز هم ظرف داشتید و محیط دایره تموم شده بود یک بیضی با مرکز همون دایره قبلی در نظر بگیرید و بقیه ظروف رو بچینید. در ضمن بهتره ظرفی که وسط میگذارید به شکل دایره باشه.
پیشنهادهای من :
-ظرف وسط حتما دایره شکل یا نهایتا بیضی باشه.
-ظرفی رو وسط بذارید که برای کشیدن غذا نیاز به بلند کردن اون نباشه. (برنج، سالاد و...نباشه)
- ظرف وسط اندازه متوسط داشته باشه و بزرگ نباشه.
-در صورتیکه سفره خیلی شلوغ نیست وسط رو گلدان یا شمعدان بگذارید.
این روش رو دوست داشتید؟
روشهای دیگه ای هم می گم.
این روش برای میزهای دایره ای بسیار مناسبه روی میزهای مستطیل و مربع هم اگه تعدا ظرفها خیلی زیاد نباشه بسیار زیبا خواهد شد.