۱۴:۰۱ ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
زنان باردار از آب میوههای طبیعی و سکنجبین در طول بارداری خود استفاده کنند.
علوی، کارشناس طب سنتی اظهار داشت: مادران باردار از مصرف موادغذایی مصنوعی و صنعتی مانند آب میوههای بستهبندی شده و تنقلات ناسالم دارای رنگهای مصنوعی و غذاهای آماده پرهیز کنند.
به گفته وی زنان باردار از مصرف غذا به میزان زیاد در یک وعده پرهیز کنند چرا که این عمل موجب فساد غذا در معده میشود که این مسئله زیانبارترین مسئله برای زنان باردار محسوب میشود همچنین از مصرف غذاهای دیرهضم و سنگین پرهیز کنند. این کارشناس طب سنتی افزود: زنان باردار در طول بارداری از مصرف آب یخ، آب بسیار سرد و آب بسیار داغ و از گرسنگی طولانی پرهیز کرده چرا که گرسنگی طولانی منجر به تشکیل اجسام کتونی می شود.
علوی افزود: زنان باردار در طول روز استراحت کافی داشته باشند و از شرایط پر دغدغه و اضطراب آور دوری کنند و تحت هر شرایطی آرامش روانی خود را حفظ کنند و حتی زنان شاغل نیز باید مدتی میان کارشان استراحت داشته باشند.
وی عنوان کرد: بادام، مویز، سیب، گلابی، انگور، انار، انجیر، به، گلابی، توت، خرما، کشمش برای زنان باردار مفید است و برای رفع یبوست، زنان باردار میتوانند از شورباها و سوپ های حاوی سبزی استفاده کنند. این کارشناس طب سنتی ادامه داد: زنان باردار از آب میوههای طبیعی و سکنجبین در طول بارداری خود استفاده کنند البته مصرف مایعات حداقل 1.5 ساعت بعد از صرف غذا باشد همچنین در تحقیقات صورت گرفته مصرف آب انار استرس های وارده به جنین را کاهش داده و در نتیجه بارداری و رشد جنین را بهبود میبخشد.
علوی بیان داشت: مصرف تمبر هندی، آلوبخارا، گل قند، ترنجبین، انجیر برای رفع یبوست زنان باردار مفید است. زنان باردار از گیاهانی مانند ختمی، پنیرک و بنفشه به عنوان ملین استفاده نکنند.