نوتلا اسکورز
مواد لازم:
كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
تخم مرغ 1 عدد
وانيل 1 ق چ
آرد 1 ليوان
نوتلا 5 ق غ یا نصف پاکت خامه صبحانه و 50 گرم شکلات تلخ یا فندقی + 2 قاشق نوتلا(البته میتونید کلا نوتلا رو حذف کنید)
فر رو روی 180 درجه روشن و گرم کنید
کره باید نرم ولی سرد باشه
کره و شکر و وانیل رو خوب میزنیم...تخم مرغ رو هم اضافه کردهه و می زنیم
در نهایت آرد رو اضافه و با قاشق یا دور تند همزن مخلوط میکنیم
نبايد زيادي همش بزنيم چون نتيجه كار رو خراب ميكنه. همين كه مخلوط شه كافيه. ولي حتما بايد خوب مخلوط شه
تو سینی فر کاغذ روغنی میندازیم...لازم نیست چرب بشه...و خمیر رو توی سینی پهن میکنیم
این مواد دو برابر پف میکنه
و توی فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار میدیم تا دور کیک طلایی یا قهوه ای روشن بشه
قانون پختش 15 دقیقه هست اما تا 20 دقیقه هم ممکنه بسته به فر شما طول بکشه
برای کرم روش باید فقط از نوتلا استفاده کنید به این صورت که نوتلا رو روی کیک بکشید و بععد هم برش بزنید
اما من یه کار دیگه کردم که برای کسایی که نوتلاشون کمه یا در دسترس ندارن کارایی داشته باشه
به این صورت که :
50 گرم خامه صبحانه یا نصف پاکت خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بذارید تا داغ بشه و مواظب باشید اصلا نجوشه
و قبل از جوشیدن حرارت رو خاموش کنید
بعد 50 گرم شکلات تلخ رو توش بریزید و خوب هم بزنید تا ذوب بشه در نهایت هم 1 تا 2 قاشق نوتلا بهش اضافه کنید
و مخلوط کنید اگه نوتلا ندارین هم اشکال نداره میزان شکلات رو بیشتر کنید
میتونید شکلات فندقی استفاده کنید
حالا این کرم رو روی کیک بریزید و بعد کیک رو به صورت مربع برش بزنید و با ترافل یا شکلات و ....تزیین کنید