خانه
373K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چرا روی کباب سماق میریزند ؟؟

    از گذشته های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می شده است.

    امروزه مقالات متعددی حاکی از آن است که این ماده خاصیتی چندکاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارند.

    به عنوان نمونه، از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، استفاده از سماق موحب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می شود. از طرفی سماق باعث کاهش اسید اوریک میشود به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می‌کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.

    سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و همچنین خاصیت قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان