خانه
373K

جاذبه های آزاردهنده ایران!!!

  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۲/۴/۱۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
     
    <a href='http://up11.persianfun.info/img/91/11/Shekambaz-1/400027_452789804769699_7786025_n.jpg' rel=http://up11.persianfun.info/img/91/11/Shekambaz-1/400027_452789804769699_7786025_n.jpg" src="http://up11.persianfun.info/img/91/11/Shekambaz-1/400027_452789804769699_7786025_n.jpg" border="0" />


  • leftPublish
  • ۲۳:۲۹   ۱۳۹۲/۸/۱۶
    avatar
    نسیم جوون
    یک ستاره ⋆|544 |1149 پست
    واااااااااااااای آره منم با ریتا موافقم دایی بهزااااد!
  • ۰۲:۳۴   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    ببوری
    دو ستاره ⋆⋆|701
    چی همینجوری نادانسته اعلام موافقت میکنی نسیم
    خیلی خفه اب مغذ همه قوتش تو کفشه
    خعلی هم مردومیه
  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    نخیر عکسش مردمی نیست تو این ظرف !!!
    دوسش ندارم

    باید تو کاسه گل قرمز باشه
  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
     باشه خاله ریتا و نسیم و نازنین ! چون دوست نداشتید، ســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــعی میکنم از مشتقات کله پاچه که عاشقشم کمتر بذارم ! 
    ولی استیک و کبابام ، اممممممممم! 
    اما حرف حق رو آق ببوری زد! 
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    زیباکده

    saba biology : 
    آقا داور یه سوال:
    اون عکس غذاهایی که به نام خودت زدی (!)، خودت درستیدی؟؟؟؟!!!!
    آخه ظرفاشون و تزییناتش مث همه! فکر کنم همشو توی یه روز از مراسم یا رستوران خاصی عکس گرفتی


    زیباکده
    هههه صبا/صبا مشغول الضذزبجحخبده ای ! اگه فکر کنی اتفاقی بود و از نت پیدا کرده بودم!
    غذاهای خو دَ من ! 
    یه روز به ریموند داشتم، درس تزیین غذاهای ایرانی رو میدادم، که این دو تا ظرف رو واسه امتحان پایان ترم آورد واسم ! 
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    نه سوتفاهم شده خخخخخخخ
    من عاشق کله پاچه و مشتقاتشم
  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15940 پست
    گفتم ریتا بانو نمیتونه یه همچین غذای بهشتی ای رو از دست داده باشه
  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    واااااااااااااای منم عاشق کلپچو متخلفاتشم!
  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۲/۸/۱۷
    avatar
    ریتا ا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
    ﻫﻬﻬﻬﻬﻪ ﺑﻠﻮﻧﺪﯼ ﻣﺘﺨﻠﻒ ﭼﯿﻪ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ؟!!!
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     صبحانه


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • leftPublish
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     صبحانه


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     صبحانه


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۰۹:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     صبحانه


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۲/۸/۱۸
    avatar
    نازلی
    یک ستاره ⋆|336 |1067 پست
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     چرا روی کباب سماق میریزند ؟؟

    از گذشته های دور در ایران همراه چلوکباب و برخی از غذاها، سماق استفاده می شده است.

    امروزه مقالات متعددی حاکی از آن است که این ماده خاصیتی چندکاره دارد و مواد موجود در آن خواص ضدمیکروبی بسیار قوی دارند.

    به عنوان نمونه، از آنجا که گوشت مورد استفاده برای طبخ کباب چرب است، استفاده از سماق موحب کاهش کلسترول و جذب چربی موجود در آن می شود. از طرفی سماق باعث کاهش اسید اوریک میشود به همین دلیل از قدیم سماق را به همراه کباب استفاده می‌کردند که بدن فرد بتواند اسید اوریک حاصل از هضم کباب را تا حدی کاهش دهد.

    سماق آلودگی موجود در گوشت را از بین می برد و همچنین خاصیت قابض دارد؛ یعنی اگر التهابات یا زخم هایی در مسیر لوله گوارش باشد تا حدودی موجب بهبود آنها شده و محافظ خوبی برای کبد است


    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    اسکندر کباب . . . غذای سنتی کشور ترکیه

    بصورت دونر کباب ترکی . . . Döner Kebab آماده شده همراه با سس و نان پیده یا بربری در کنار ماست سرو میشود.
    گوشت قرمز مورد استفاده نه خیلی چرب و نه عاری از چربی باید باشد.

    کبابی است مخصوص که در شهر بورسا (Bursa) در ترکیه تهیه میشود.
    برای اولین بار در سال ۱۸۶۷ میلادی توسط اسکندر از شهر آنتاکیا (Antakya) شهری در جنوب ترکیه هم مرز با سوریه به بورسا آورده شد و تا به امروز بصورت غذای مخصوص بورسا طبخ میشود البته در اکثر شهرهای ترکیه میتوانید در منوی رستورانها کباب اسکندر را ببینید اما آنچه که در بورسا درست میشود طعمش بسیار متفاوت و لذیذتر است.

    مواد لازم:

    گوشت گوساله: 250 گرم
    کره: ۱۲۰ گرم + 1 قاشق غذاخوری
    آب گوشت : 1 لیوان
    مخلوط رب گوجه فرنگی و فلفل : یک قاشق غذا خوری 
    ماست
    گوجه کبابی
    فلفل کبابی


    طرز تهیه: 

    گوشت را بسیار نازک مانند ضخامت مقوای جعبه شیرینی ببرید.
    ماهیتابه را روی حرارت قرار داده کره را داخل تابه ریخته و گوشت را تفت دهید. 
    در تابه دیگر یک قاشق کره ریخته و روی حرارت قرار داده تا کره آب شود سپس رب را اضافه کرده هم زده تا رب تف بخورد
    بعد آب گوشت را به رب اضافه کرده و هم میزنیم و اجازه میدهیم جوش بیایدسپس از روی حرارت برداشته
    نان بربری یا پیده را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهیتابه و یا فر 2 کمی سرخش کنید ولی نباید خشک شود 
    نان را در ظرف سرو بچینید یکی دو قاشق آب گوشت روی نان ها بریزید.
    بعد چند قاشق رب روی نانها بمالید.
    گوشت را روی نان بگذارید 
    باقیمانده رب را هم روی گوشت بمالید. 
    کمی کره را هم آب کرده روی کباب بریزید. 
    همراه با فلفل کبابی . . . فلفل ترکی و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید.
    یا ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    کباب کوبیده دورنگ 



    مواد لازم برای کوبیده مرغ:
    --------------------------------
    گوشت مرغ چرخ کرده : 400 گرم
    دنبه ی گوسفند : 40 گرم
    پیاز ریز رنده شده : 1 عدد 
    زعفران دم کشیده : 2 قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم



    مواد لازم برای کوبیده گوشت:
    ------------------------------------
    گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله مخلوط : 400 گرم
    پیاز ریز رنده شده : 1 عدد 
    نمک و فلفل : به میزان لازم




    طرز تهیه:
    -----------
    گوشت گوسفند را 2 بار چرخ کنید

    پیاز ها را جداگانه ریز رنده کنید و آب پیاز را بگیرید

    گوشت مرغ بدون استخوان را همراه با دنبه گوسفند چرخ کرده یا توی غذاساز بریزید 
    گوشت چرخ کرده مرغ و زعفران و پیاز رنده شده و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید.

    گوشت گوسفند را هم با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و حدود 5 دقیقه خوب ورز دهید

    گوشت ها را جداگانه به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.

    ایتدا گوشت گوسفند را به سیخ بکشید و نصف دیگر سیخ را گوشت مرغ بکشید و با انگشت گوشت را حالت دهید ( با کناره های انگشت)

    گوشت سیخ کشیده شده را روی حرارت بگذارید و سیخ کباب را مرتبا پشت و رو کنید تا کباب نسوزد.

    گوجه ها را همسیخ کشیده کباب کنید

    با برنج و گوجه فرنگی کباب شده و جعفری و ریحان و لیمترش و پیاز میل کنید



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    کباب بلغاری


    مواد لازم :
    راسته گوساله : 600 گرم
    پیاز بزرگ: یك عدد
    فلفل دلمه‌ای: یك عدد
    روغن زیتون : 1/4 پیمانه
    نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
    سرکه 

    روش تهیه:
    گوشت گوساله باید یک دو روز بیات شود بعد ان را خورد کرده با نمک و مقداری ماست وپیاز وفلفل و روغن زیتون میگذاریم یک روز بماند

    گوشت راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید
    تكه‌های گوشت راسته را در پیاز خرد شده و کمی فلفل و روغن زیتون و سركه بخوابانید به مدت حداقل 2تا 3 ساعت
    بعد 2 ساعت گوشت را از مواد جدا کرده با استیك‌كوب کمی بکوبید تا كمی نرم و پهن شود و به سیخ بکشید و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.

    گوشت را روی آتش یا شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید. 
    نکته :
    یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۱۶:۲۴   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    كباب بلغارى، یادگاری از ترکان عثمانی 

    آنچه به عنوان كباب بلغاری در دستورهای غذایی آورده شده، در حقیقت همان كباب چنجه است كه توسط تركان عثمانی به آن دیار برده شده، تنها تفاوت كباب بلغاری این است كه به جای راسته گوسفند با راسته گوساله تهیه می‌شود. در این دستور غذایی یك نوآوری صورت گرفته كه لزوما در تمام انواع كباب‌های بلغاری انجام نمی‌شود.


    مواد لازم برای 8 سیخ:

    راسته گوساله: 800 گرم
    پیاز بزرگ: یك عدد
    فلفل دلمه‌ای: یك عدد
    روغن مایع: یك‌چهارم پیمانه
    نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
    روش تهیه:

    1- راسته، پیاز و فلفل را خرد كرده، كمی فلفل بپاشید و در روغن بخوابانید و پس از حداقل یكی‌، دو ساعت مواد را از داخل روغن درآورید.


    2- تكه‌های گوشت را با استیك‌كوب كمی پهن كرده و داخل آن یك تكه كوچك پیاز و فلفل‌دلمه‌ای بگذارید. گوشت را بسته و به سیخ بكشید.


    3- گوشت را روی شعله ملایم كباب كنید تا كاملا مغزپخت شود. یك دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش كمی نمك پاشیده و با نان یا چلو سرو كنید.

    نکات: 

    1- راسته را در جهت خطوط گوشت و به اندازه‌های مساوی خرد كنید.

    2- یك نكته مهم در انواع كباب چنجه‌ای و برگ آن است كه پس از آماده شدن باید حدود 5 دقیقه صبر كنید تا آب گوشت مجددا به بافت آن برگردد وكباب نرم شود. در غیر این صورت كباب سفت به نظر می‌آید.



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • ۱۶:۲۷   ۱۳۹۲/۸/۱۹
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    کباب برگ
     با فن و فوتــــــــــ کوزه گریش


    مواد لازم :
    گوشت راسته پاک کرده : 1 کیلو
    پیاز : 2 عدد
    روغن زیتون : 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
    نمک و فلفل به مقدار کم

    دستور تهیه :
    گوشت کباب را روی سطح صافی گذاشته و خوب بکوبید
    کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم مثلا پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را می بریم( با این عمل پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود) بعد گوشت را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و آماده می گذاریم.

    پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل ( نمک نزنید ) را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم یک شب بماند.
    گوشت باید در یخچال به مدت حداقل نیم ساعت و حداکثر یک شب بماند تا خوب ترد و مزه‌دار شود

    بعد از ۲۴ ساعت گوشت ها را از داخل مایه بیرون آورده و دوباره بکوبید، بعد به آرامی به سیخ بکشید و نمک بزنید.
    یا بعد سیخ کشیدن کمی روی گوشت را با کارد می کوبیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم و گاهی سیخهای کباب را بر می گردانیم کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود و آبدار باشد .

    کبابها را در دیس می کشیم و روی آنها را کمی نمک می پاشیم و کمی هم کره روی آن می گذاریم و اطراف آنرا با پیاز خلال کرده و جعفری تزیین می کنیم .

    کباب برگ را نباید هیچ وقت لای نان قرار داد زیرا آب کباب به خورد نان می رود و خشک می شود. در صورتیکه بخواهیم از گردهای نرم کننده مخصوص گوشت استفاده کنیم برای هر کیلو گوشت یک قاشق مربا خوری از گرد نرم کننده را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و نیم ساعت قبل از کباب کردن گوشت را در این مایه می خوابانیم. می شود بدون روغن زیتون هم گوشت کباب را آماده کرد و در مایه از یک قاشق چایخوری زعفران سائیده استفاده نمود.

    کباب برگ را با چلو و گوجه فرنگی کباب شده سرو می نمایند.
    انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.


    فوت‌ــــــــــ و‌فن ‌های کبابـــــــــ برگــــــــــــ :
    -------------------------------------------------
    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> گوشت مناسب برای کباب برگ معمولا باید گوشت لخم باشد مثل راسته یا مغز ران گوسفند یا گوساله.
    پس برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، 

    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> هر چه گوشت مدت بیشتری در مایه بماند و استراحت کند کباب خوشمزه‌تر و تردتری خواهید داشت.


    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> مهم‌ترین کار در درست کردن کباب برگ این است که گوشت را به خوبی ترد کنید. معمولا گوشت را روی تخته کار گذاشته و با پشت کارد آشپزخانه یا بیفتک‌کوب می‌کوبند، در ضمن می‌توان از موادی که گوشت را نرم می‌کند استفاده کرد. مثل گرد انجیر کال (به نسبت یک قاشق سوپ‌خوری برای یک کیلو گوشت). برخی هم به موادی که گوشت را در آن می‌خوابانند یک عدد کیوی رنده‌شده اضافه می‌کنند.


    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> نکته مهم دیگر در کباب برگ، برش‌ها و اندازه کباب است :
    پهنای کباب به نظر شما بستگی دارد که معمولا به اندازه چهار انگشت است. هر برشی که از گوشت جدا می‌کنید حدود 5/0 سانتی‌متر ضخامت داشته باشد، کافی است. تکه‌های گوشت را آماده کرده و بعد مزه‌دار کنید. وقتی آنها را به سیخ می‌زنید باید به هم چسبیده باشند. البته نوع دیگری هم کباب برگ درست می‌کنند که گوشت را به تکه‌های باریک برش نمی‌زنند فقط تکه گوشت را به خوبی می‌کوبند.


    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> اگر می‌خواهید دنبه هم در کنار گوشت کباب کنید، دنبه را به تکه‌های باریک برش بزنید و بعد موقع به سیخ کشیدن، آن را هم مابین تکه‌های گوشت گذاشته و بعد همه را به سیخ بزنید. برای یک کیلوگرم گوشت 200 گرم دنبه کافی است.


    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> به مایه‌ای که گوشت کباب را در آن می‌خوابانید نمک اضافه نکنید چون در ا ین صورت بافت کبابتان سفت می‌شود. 
    برای کیای خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود) ولی بهتر است گوشت را باآب پیازوفلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. 

    https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yS/r/UjZRTWi-pjm.png); background-size: auto; display: inline-block; height: 16px; width: 16px; background-position: -102px -868px; background-repeat: no-repeat no-repeat;"> وقتی گوشت‌ها را به سیخ کشیدید نمک را روی آنها بپاشید. اگر احساس کردید در حین کباب کردن، گوشت خشک می‌شود می‌توانید روی گوشت‌های در حال کباب شدن مقداری کره بمالید



    جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان